Kocama mektup

kaçıp gitmek kolay mı?

• Ankete Katılan
    138

Ben herzaman buralardayım senin tek yapman gereken eşini değil kendini koruman,kendini düşünmen ..
Sen onun yanına gitme onu öpmek için vs. o senin yanına gelsin haklı olsa bile senden özür dilesin ..
Burnunu sürttür güçlü bayan :)

bunu arastırıcam muhakkak

ınternetten her yana cv bıraktım ozel okullara cv verdım devlete ucretlı ogretmenlık basvurdum. yok yok yok haber gelmedı

sımdı ben deılde bır suru kadını duyuyoruz dımı haberlerde devlet korumasındakı kadınların nasıl oldugunu sonuclarını

Canım bak nereye gideceğimi bilmiyorum dediğin için ve ailenin yanına da gidemeyeceğini söylediğin için bunu söyledim yanlış anlama. ama bu durumda kpssye hazırlanabilecek misin? Önce kafanı toparlaman gerek. 2-3 yıl daha o evde nasıl duracaksın bunu demek istedim. O zamanda zaman aşımına uğrayacak bu olay. Ve zamanında tepkini gösterememiş olacaksın. 1-2 aydan bahsetmiyoruz ki :26:
O evde kalmak istemeyeceğini düşündüm o yüzden böyle bir öneride bulundum. Yinede iyi düşün tabiki

ınternetten her yana cv bıraktım ozel okullara cv verdım devlete ucretlı ogretmenlık basvurdum. yok yok yok haber gelmedı

Bu ara gelmez haber zaten,

Hazirandan sonra boş kadroları belli olur.

Siz genede en bilmediğiniz şehirlere bile yollayın CV.

cnm yaa inş bu sene senin senen olur sana huzur mutluluk şans getirir de tüm sıkıntılarını geride bırakır..of of bu insanlar neden kıymet bilmezler anlamıyorum..

Allah büyük umudunu yitirme.
arkadaşa katılıyorum o yanına gelmeden sen gitme pişmanlığı varmı peki herkes ıkıncı bır şansı hak eder ama hak edebılmek ıcın bırseyler yapıyor olması gerekıyor
içmden bir his eşini hala sevdiğini söyluyor bılmıyorum belkıde yanılıyorumdur...

.

sanırım planımda bu 3 yılımı gecemı gunduzume verıp kpss calısmak ayaklarım ustune durup ole gıtmek calısmaya basladım 3 gundur

senin durumunda olan herkesin yapacağı ilk hareket çıkıp gitmek olur o evden. seni çok iyi anlıyorum senin durumunda bende olsam bende gidemezdim. canına tak edip gitsen bile. nereye gideceksin nasıl yaşacaksın nerede kalacaksın... çok zor şeyler bunlar. senin tek çözüm yolun kpss ki iyiki oda varmış. Allah yardım eder inş hemen atanırsın kendi ayaklarının üstünde durabilirsin.

umay şöyle internetten bakındım 3 ay süreyle kalabiliyormuşsun ve duruma göre uzatılabiliyormuş ama kısaltılmıyormuş.. yani en az 3 ay kalabileceksin..
yarında ankaradaki bir şubeyi de arayacağım tekrar..
öğrenir öğrenmez yazarım..

Yorumları baştan bi okudum bazı arkadaşlarımız devlete sığın demiş sakın devlete falan sığınma o kadar düşmedin sen biliyorum ben .. Devletin yapıcağı tek şey sana ayda 200,300 verir onu bile vermez geçen haberlerde ilgini çektiyse adamın eli kopmuş 2 yıldan beri çalışamıyomuş çocukları karısı düşün artık devletin verdiği para ise yalan olmasın 278 miydi neydi sığınan bir kadına bunu bile vermez ..
Doğru sölemek gerekirse sen eşini ne zamanlardan beli tanıyomuşsun ama eşin bir kadını görmeden başka birisinle konuşmuş affedilcek bişey deil bu bence o kadınla konuşmasa başka kadınlarla konuşur böyle birisi şimdi olmasa bile ilerde az öncede dediğim gibi konuş , 1 kaç ay dene baktın olmadı ailendende eşindende başka bir yerde yaşa güzel bi iş bul kpss yede çalış kendi hayatını kur zamanı gelince kendine evde , arabada alırsın süper bi hayata sahip olursun boşandıktan sonrada sana mecbur her ay düzenli bir şekilde para vermek zorunda zaten bizim bi tanıdığımız evlendi 6 ay sonra boşandıı boşanalı 6,7 sene oldu düşün boşandığı kişi düzenli bir şekilde her ay parasını ödedi çocukları falan da yoktu daha 1 ay önce boşandılar adam direk on milyar peşin ödedi anca öyle boşandılar senelerde davaları sürdü ..

Ama sen bana sorarsan baktın olmuyor yapamıyorsun onun parasını falan alma kendi hayatını kur sen ..

umay doğuda ücretli öğretmenlik hatta beden derslerine ücretli öğretmen olma isteğini milli eğitim müdürlüğüne bildirsen buna gerçekten çok ihtiyacın olduğunu da ilave etsen belki bir kapı açılır

Peki eşin şu an bir tercih yapma durumunda mi senle onun arasında sonuçta sen kızı öğrendin kız da seni.ben yüzyüze görüşmediler kısmına pek inanmadım kız yalan söylemiş olabilir heralde.

sen hiç bir şeye düşkün falan değilsin boşandığın adamın parasınıda anca gurursuz kadınlar alır elin ayağın sağlam istediğin herşeyide son sistem alırsında yaparsın da..

Gerçekten çok zor bi durum eşinin sana ilgi alakası yok, aldatmaya meyilli, şiddetde görüyorsun. bu evlilik kurtulur belki ama sen senden geçmeden olur mu bilemiyorum. Ya kalıp eşinle açık açık konuşup evliliğini benimsemesi için mücadele edeceksin, ya da herşeyi bırakıp gideceksin. Aile büyüklerinden dayı, teyze, amca, hala gibi sana yardımcı olabilecek kimse yok mu? Babanla aranızda elçilik edebilecek. Aslında sen ayrılmayı düşünecek olursan açık açık babanla konuşmalısın. Ya beni kızını o eve kabul edeceksin ya da ben kimsesiz gibi kadın sığınma evine gideceğim diyeceksin. Azıcık vicdanı, onuru, gururu varsa seni kabul edecektir. Olmuyosada gerçekten sığınma evlerine müracat edebilirsin. Bir iş sahibi olup kendi ayakların üzerinde duruncaya kadar kalabileceğin bir yer olur. Ama her durumda senin için gerçekten zor bi süreç olacak. İnsan ne büyük umutlarla evleniyor. Allah kimseyi çaresiz bıakmasın...

bu sene atama cok oldu oldu sınıfcılar bıle beden dersını gırıyor basvurdum doguda sandım acık cok var evet dayı yok anladın dımı. memlekette 2 yıl yaptım zaten ucretlı ogretmenlık. görüsmemişler emınım cunku kızı ılk aradgımda arkadasıyım senden cok bahsettı dayanamayıp aradım dıye konustum bu kızda ınandı

umaycığım, ben okurken yaşadıklarını çok duygulandım ama sen nasıl güçlü bi kadınsın ki bunların altından kalkmayı başarabilmişsin. inan bana ben senin kolay kolay yıkılacağını düşünmüyorum. sen çok güçlüsün. biz kadınlar duygusalız.. okyanuslarda denizlerde değilde gider bir kaşık sevdada boğuluruz, aman ilişkilerimiz güzel olsun diye haklıyken gereksiz yere alttan alırız (karşıdaki bunu anlayan biri olsa ne güzel... lakin kör biriyse o kadar canı yanar ki insanın)
bi söz vardır ''haklıyken özür dilemek senin haksız olduğun anlamına değil, karşıdaki insanın egolarından daha değerli olduğu anlamına gelir'' ben eminim ki senin her özrünün altında yatan sebep bu. ama yapma be canım artık yapma. 6 yıl kısa bi süreç değil adam belli ki alışmış haksızken bile haklı konumuna düşmeye, bana kalırsa canım kendini biraz geri çek. bunca yıl peşinden giden sen olmuş, kazandığın şey üzüntülerden öteye gitmemiş. belki zor olacak ama bırak düşme üzerine, evinin işini yemeğini yap gene güzelce sen ama o herif için yapma sen yaşıyorsun o evde en güzel yemekleri sen hak ediyorsun !! yap çatır çatır ye bi güzel :) kendine vakit ayır sporunu yap, cilt maskeni yap, komşu edin.. iş bakın diğer arkadşların dediği gibi. ama unutma ki sen umay olarak güçlü bi insansın o herif olsada olmasada sen güçlüsün. bakarsın yoluna girer adam olur. eğer öyle olursa evliliğine ona göre seyir verirsin. baktın adam olmuyor, hayatına bak mutluluğuna bak önemli olan sensin. ailenin arkanda destek olması önemli, allah babanıda hidayet etsin. aile kavramını o yaşatamamış ama sen aile sevgisini hak eden bi insansın, ben inanıyorum ki mutlu olacaksın umay. güçlü ol.. ben senin için inan dua edeceğim bu gün..

Ben affedemezdim böyle birini. Daha 20.günden birde.:44:
Biz sürekli buradayız, kendini yalnız hissetme.

evet ınankı ınsanlar ne umutla evlenıyor ne cıkıyor evlılık bır kumar ya kazanır ya kaybedersın talıhıne. babam kabul etmez emınım. benı tamamen sıldı. kacarakta evlenmedım ama evlatlıktan reddettı. hala dede vs sırf babam onlara bulasmasın dıye haklısın sen dıyor babama. hatta musallat olmasın dıye para gonderıyorlar

Allah yardımcın olsun. bende 2 buçuk aylık evliyim başıma böyle bişey gelse nasıl davranırdım bilmiyorum. evlenmeden önce çalışıp kazandığımı babama veriyordum demişsin. keşke hiç bırakmasaydın çalışmayı. başka bir yere taşındıysanda hemen iş bulsaydın. Allah yar ve yardımcın olsun. bol bol dua et. "Resûlullah (aleyhissalâtu vesselâm) buyurdular ki: "Rabbiniz hayiydir, kerimdir. Kulu dua ederek kendisine elini kaldırdığı zaman, O, ellerini boş çevirmekten istihya eder."

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…