saol ınan cok saol guclu olamadıgımı bılıyorum ama bole duyunca guc gelıyor sanırım :) sadece zaman zmanla hersey daha ıı olcak ne bılıyım suan bunu hıssettım belkı yanlız olmadgımı9 bılmek etkıledı benı. umarım herkezın gonlundekı butun ıstekler olur (korunuyorum zaten daha erken hem benım daha yapacak cok seyım var :)
cok cok saol canım
aklıma geldi şimdi yorumları okurken..
bildiğim kadarıyla 3 ay kadar mor çatı vs sığınma evlerinde konuk olabiliyorsunuz o süre zarfında bir iş bulursunuz akşamları da temizinden bir kpss kursu.. ohh al sana çözüm konu sahibi..
yazık etme kendine nolursun..
24 yasında pırıl pırıl gencecik bir kadınsın senin hakettiğin hayata kavuşman için silkinmen şart..
bunu arastırıcam muhakkak
Boşa vakit harcamayın,
Annenize durumunuzu anlatın,belki sizi eve almak için babanızı ikna edemez,ama siz o evden ayrılana kadar 3-5 kuruş bir para bulabilir.
Sizde hem KPSS çalışın,hemde bütün özel okullara başvuruda bulunun.
İnternetten her şehre,her okula CV nizi yollayın.
Belki hemen bir iş bulamazsınız ama illk adımı atmış olursunuz,
Biraz para bulmaya çalışın bu süreçte.
Bir sene içinde kendinize yeni bir hayat kuracakmış gibi,o hayat için sürekl, yatırımlar yapın.
sımdı ben deılde bır suru kadını duyuyoruz dımı haberlerde devlet korumasındakı kadınların nasıl oldugunu sonuclarını
ınternetten her yana cv bıraktım ozel okullara cv verdım devlete ucretlı ogretmenlık basvurdum. yok yok yok haber gelmedı
ınternetten her yana cv bıraktım ozel okullara cv verdım devlete ucretlı ogretmenlık basvurdum. yok yok yok haber gelmedı
sanırım planımda bu 3 yılımı gecemı gunduzume verıp kpss calısmak ayaklarım ustune durup ole gıtmek calısmaya basladım 3 gundur
umay doğuda ücretli öğretmenlik hatta beden derslerine ücretli öğretmen olma isteğini milli eğitim müdürlüğüne bildirsen buna gerçekten çok ihtiyacın olduğunu da ilave etsen belki bir kapı açılır
Peki eşin şu an bir tercih yapma durumunda mi senle onun arasında sonuçta sen kızı öğrendin kız da seni.ben yüzyüze görüşmediler kısmına pek inanmadım kız yalan söylemiş olabilir heralde.
Gerçekten çok zor bi durum eşinin sana ilgi alakası yok, aldatmaya meyilli, şiddetde görüyorsun. bu evlilik kurtulur belki ama sen senden geçmeden olur mu bilemiyorum. Ya kalıp eşinle açık açık konuşup evliliğini benimsemesi için mücadele edeceksin, ya da herşeyi bırakıp gideceksin. Aile büyüklerinden dayı, teyze, amca, hala gibi sana yardımcı olabilecek kimse yok mu? Babanla aranızda elçilik edebilecek. Aslında sen ayrılmayı düşünecek olursan açık açık babanla konuşmalısın. Ya beni kızını o eve kabul edeceksin ya da ben kimsesiz gibi kadın sığınma evine gideceğim diyeceksin. Azıcık vicdanı, onuru, gururu varsa seni kabul edecektir. Olmuyosada gerçekten sığınma evlerine müracat edebilirsin. Bir iş sahibi olup kendi ayakların üzerinde duruncaya kadar kalabileceğin bir yer olur. Ama her durumda senin için gerçekten zor bi süreç olacak. İnsan ne büyük umutlarla evleniyor. Allah kimseyi çaresiz bıakmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?