kocama mesaj atan kadin

Ne sebeble aricaklar birbirini? Senin kadar geniş düşünemiyorum kusura bakma
Geniş?

Ne anlamda kullandınız bu kelimeyi?

Yaşanmışlıkları, dostlukları vardır, ileride belki tekrar iş arkadaşı olma durumları söz konusudur , hoş sohbetleri vardır ... Bu liste uzar gider. Eşinizi ve arkadaşını tanımayan biri olarak ne kadar sebep gösterebilirim ki size burdan .. Ancak Tahminlerle sınırlı olur. Kendilerine sorun , belki vardır mantıklı bir açıklaması ...

Geniş?

Yaşanmışlıkları, dostlukları vardır, ileride belki tekrar iş arkadaşı olma durumları söz konusudur , hoş sohbetleri vardır ... Bu liste uzar gider. Eşinizi ve arkadaşını tanımayan biri olarak ne kadar sebep gösterebilirim ki size burdan .. Ancak Tahminlerle sınırlı olur. Kendilerine sorun , belki vardır mantıklı bir açıklaması ...
Hayir kadin başkasehire tasinmis ddostluk olsa beş yil ara verilmiş dostluk olacagini düşünmüyorum. Ayrıca Esim kadin ve erkek arkadaş olamaz diyen turde bir erkek buna istinaden tekrar fikrini soyler misin. Benim erkek olan arkadaslarim bile konusturmayan kendi boyle bir durum yasandiginda nasil normal karsilamami bekliyorki

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence siz kocanızdan önce kendinizi bir sorgulayın. Kıskanmayı da anlarım ama gece vakti eşinin telefonundan kadını aramak nedir ya.... Yani bu kadar eşinizi küçük düşürmüş olamazsınız.
Bence sizin kıskançlık şüphe ile ilgili problemleriniz var. Ha siz haklısınızdır veya kocanız bilemem. Ama herşeyde böyle davranan bir kadının kocasına Allah sabır versin...

Bence siz kocanızdan önce kendinizi bir sorgulayın. Kıskanmayı da anlarım ama gece vakti eşinin telefonundan kadını aramak nedir ya.... Yani bu kadar eşinizi küçük düşürmüş olamazsınız.
Bence sizin kıskançlık şüphe ile ilgili problemleriniz var. Ha siz haklısınızdır veya kocanız bilemem. Ama herşeyde böyle davranan bir kadının kocasına Allah sabır versin...
Gece vakti eğer kadin mesaj atiyorsa eşime bende aririm arkadasim

[QUOildisisahili, post: 44307157, member: 665020"]Bence siz kocanızdan önce kendinizi bir sorgulayın. Kıskanmayı da anlarım ama gece vakti eşinin telefonundan kadını aramak nedir ya.... Yani bu kadar eşinizi küçük düşürmüş olamazsınız.
Bence sizin kıskançlık şüphe ile ilgili problemleriniz var. Ha siz haklısınızdır veya kocanız bilemem. Ama herşeyde böyle davranan bir kadının kocasına Allah sabır versin...[/QUOTE]
Her seyde boyle yaptigimi ne biliyorsun

harsis, post: 44307028, member: 133855"]Geniş?

Yaşanmışlıkları, dostlukları vardır, ileride belki tekrar iş arkadaşı olma durumları söz konusudur , hoş sohbetleri vardır ... Bu liste uzar gider. Eşinizi ve arkadaşını tanımaeiri olarak ne kadar sebep göstnasillirim ki size burdan .. Ancak Tahminlerle sınırlı olur. Kendilerine sorun , belki vardır mantıklı bir açıklaması ...
Hayir kadin başkasehire tasinmis ddostluk olsa beş yil ara verilmiş dostluk olacagini düşünmüyorum. Ayrıca Esim kadin ve erkek arkadaş olamaz diyen turde bir erkek buna istinaden tekrar fikrini soyler misin. Benim erkek olan arkadaslarim bile konusturmayan kendi boyle bir durum yasandiginda nasil normal karsilamami bekliyorki[/QUOTE]

Beni arkadaşlarım Zaman aşımına rağmen arayabilirler, bir sakınca görmem. Durup dururken öküz altında buzağı aramam bu durumda.. Hayat galesi, iş , sağlık sorunları olmuş kopmuş olabiliriz ama birden aklına da gelmiş olabilirim ..

Diğer durumunuzda ise, insanlara "geniş" diye tatsız tabirler kullanmadan önce eşinizin kadın ve erkek ilişkileri üzerine fikrini ve size bu konuda uygulanan psikolojik baskıyı da anlatacaktınız ..
Bu çifte standartlı uygulama karşısında madem ki ciddi güven sorunu oluşturdunuz ben de ilk sorunuzu cevaplayayım . Anlaşmalı boşanmayacaksanız bir dava açmanız, bir dilekçe vermeniz gerekiyor.

[QUOildisisahili, post: 44307157, member: 665020"]Bence siz kocanızdan önce kendinizi bir sorgulayın. Kıskanmayı da anlarım ama gece vakti eşinin telefonundan kadını aramak nedir ya.... Yani bu kadar eşinizi küçük düşürmüş olamazsınız.
Her seyde boyle yaptigimi ne biliyorsun[/QUOTE]
Şurda bile bu kadar muhalefete girmeye çalışıyorsun. Düşüncelerimde de yanılmadığım verdiğin cevaplardan belli. Neyse sana mutluluklar. Gözardı edip gidiyorum.

Hayir kadin başkasehire tasinmis ddostluk olsa beş yil ara verilmiş dostluk olacagini düşünmüyorum. Ayrıca Esim kadin ve erkek arkadaş olamaz diyen turde bir erkek buna istinaden tekrar fikrini soyler misin. Benim erkek olan arkadaslarim bile konusturmayan kendi boyle bir durum yasandiginda nasil normal karsilamami bekliyorki

şu mesajınıza kadar haksızdınız benim gözümde ama kendisi sizin erkek arkadaşlarınızla konuşmanıza bile müsade etmiyorsa o da kız arkadaşlarıyla konuşmayacak haklısınız..
bunun dışında face teki konuşmada birşey görmedim ben .. yani bundan aldatıldığınız vs gibi bir sonuç çıkarmanız yersiz olur ancak size göstermediği anlayışı elbet kendisinin de yapmaması gerekir..

Tesadüf eseri facebook mesajinda gördüm . Eski is arkadaşları. Aradan 5 yil geçmiş ve gecwnlerde mesajlasmislar 5 gun once filan .Klasik sohbet geçiyor. Kadin evli bu arada başka bir sehire tasinmis kocam esinle mi gittin diyor vs vs. Sonra kadin telefon numarani verde arasiriz diyor esimde veriyor. Bir şeyler daha konuşup mesajlasmayi kesiyorlar. Aklima takilan konu ise su
Aradan 5 yil geçmiş neden telefonunu verde arasiriz diyor. Evli barkli kadin evli bir adama nasil yazar boyle bir şey. Bir de sorum su esimle güven sorunu var aramizda boşanma davasından önce dilekçe vermek gerekiyor mu?

Bu arada önce eşimi hasladim. Neden veriyorsun numarani elin karisina diye. Ayip olmasin diyeymis ve zaten kadin erkek gibiymis.
Bu cevap beni tatmin etmedi ve kavga ettim
sende kadinin kocasini bul bildiklerini anlatEn Büyük KK

Back
X