- 10 Nisan 2015
- 1.213
- 811
- 73
- Konu Sahibi annesininminikprensesi
Kotu ki baskalarina siftiniyorkimse durduk yerde öyle 5 yıl sonra telefon istemez. karının kendi kocasıyla arası nasıl acaba!!??
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kotu ki baskalarina siftiniyorkimse durduk yerde öyle 5 yıl sonra telefon istemez. karının kendi kocasıyla arası nasıl acaba!!??
Ben de bir tuhaflık var diye tekrar tekrar okudum.
Sadece arkadaşça sohbet etmişler ve araşacaklar..
Bundan neden bu kadar rahatsız oldunuz?
Geniş?Ne sebeble aricaklar birbirini? Senin kadar geniş düşünemiyorum kusura bakma
Hayir kadin başkasehire tasinmis ddostluk olsa beş yil ara verilmiş dostluk olacagini düşünmüyorum. Ayrıca Esim kadin ve erkek arkadaş olamaz diyen turde bir erkek buna istinaden tekrar fikrini soyler misin. Benim erkek olan arkadaslarim bile konusturmayan kendi boyle bir durum yasandiginda nasil normal karsilamami bekliyorkiGeniş?
Ne anlamda kullandınız bu kelimeyi?
Yaşanmışlıkları, dostlukları vardır, ileride belki tekrar iş arkadaşı olma durumları söz konusudur , hoş sohbetleri vardır ... Bu liste uzar gider. Eşinizi ve arkadaşını tanımayan biri olarak ne kadar sebep gösterebilirim ki size burdan .. Ancak Tahminlerle sınırlı olur. Kendilerine sorun , belki vardır mantıklı bir açıklaması ...
Gece vakti eğer kadin mesaj atiyorsa eşime bende aririm arkadasimBence siz kocanızdan önce kendinizi bir sorgulayın. Kıskanmayı da anlarım ama gece vakti eşinin telefonundan kadını aramak nedir ya.... Yani bu kadar eşinizi küçük düşürmüş olamazsınız.
Bence sizin kıskançlık şüphe ile ilgili problemleriniz var. Ha siz haklısınızdır veya kocanız bilemem. Ama herşeyde böyle davranan bir kadının kocasına Allah sabır versin...
Hayir kadin başkasehire tasinmis ddostluk olsa beş yil ara verilmiş dostluk olacagini düşünmüyorum. Ayrıca Esim kadin ve erkek arkadaş olamaz diyen turde bir erkek buna istinaden tekrar fikrini soyler misin. Benim erkek olan arkadaslarim bile konusturmayan kendi boyle bir durum yasandiginda nasil normal karsilamami bekliyorki[/QUOTE]harsis, post: 44307028, member: 133855"]Geniş?
Ne anlamda kullandınız bu kelimeyi?
Yaşanmışlıkları, dostlukları vardır, ileride belki tekrar iş arkadaşı olma durumları söz konusudur , hoş sohbetleri vardır ... Bu liste uzar gider. Eşinizi ve arkadaşını tanımaeiri olarak ne kadar sebep göstnasillirim ki size burdan .. Ancak Tahminlerle sınırlı olur. Kendilerine sorun , belki vardır mantıklı bir açıklaması ...
Hayirbu topikten 5 ayrı konu çıkar ama ben en çok dikkatimi çeken noktaya değincem:
sizin esas sorununuz kadın, mesaj vs değil.
sorunun temeline inin: eşinizle hakkaten birbirinizi anladığınızı düşünüyo musunuz?
Her seyde boyle yaptigimi ne biliyorsun[/QUOTE][QUOildisisahili, post: 44307157, member: 665020"]Bence siz kocanızdan önce kendinizi bir sorgulayın. Kıskanmayı da anlarım ama gece vakti eşinin telefonundan kadını aramak nedir ya.... Yani bu kadar eşinizi küçük düşürmüş olamazsınız.
Bence sizin kıskançlık şüphe ile ilgili problemleriniz var. Ha siz haklısınızdır veya kocanız bilemem. Ama herşeyde böyle davranan bir kadının kocasına Allah sabır versin...
Hayir kadin başkasehire tasinmis ddostluk olsa beş yil ara verilmiş dostluk olacagini düşünmüyorum. Ayrıca Esim kadin ve erkek arkadaş olamaz diyen turde bir erkek buna istinaden tekrar fikrini soyler misin. Benim erkek olan arkadaslarim bile konusturmayan kendi boyle bir durum yasandiginda nasil normal karsilamami bekliyorki
sende kadinin kocasini bul bildiklerini anlatTesadüf eseri facebook mesajinda gördüm . Eski is arkadaşları. Aradan 5 yil geçmiş ve gecwnlerde mesajlasmislar 5 gun once filan .Klasik sohbet geçiyor. Kadin evli bu arada başka bir sehire tasinmis kocam esinle mi gittin diyor vs vs. Sonra kadin telefon numarani verde arasiriz diyor esimde veriyor. Bir şeyler daha konuşup mesajlasmayi kesiyorlar. Aklima takilan konu ise su
Aradan 5 yil geçmiş neden telefonunu verde arasiriz diyor. Evli barkli kadin evli bir adama nasil yazar boyle bir şey. Bir de sorum su esimle güven sorunu var aramizda boşanma davasından önce dilekçe vermek gerekiyor mu?
Bu arada önce eşimi hasladim. Neden veriyorsun numarani elin karisina diye. Ayip olmasin diyeymis ve zaten kadin erkek gibiymis.
Bu cevap beni tatmin etmedi ve kavga ettim
Ben 20 Esim30 5 aylik kizimiz var 14 aylik evliyizterapi aldınız mı?
kaç yıllık evlisiniz?
çoluk çocuk?
yaşlar kaç?
Ben 20 Esim30 5 aylik kizimiz var 14 aylik evliyiz