Kocama mesaj gelince akşamım zehir oldu !

21 yaşında bir insan, nasıl 6 yıllık evli olabiliyor? :53: :53: :53: Tamam, Türkiye'de oluyor böyle şeyler farkındayım ama 13 yaşında yapılan bir evliliğe de en başından yanlış bir evlilik olarak bakacağım için, ilerde karşılaşılabilecek sorunlara da şaşırmam. Sizi yargılamıyorum, bana düşmez. Söylemek istediğim, zaten evlendiğinizde, eşinizi tanıyabilecek, tartabilecek yaşta değilmişsiniz. Bence onu ancak yeni yeni tanımaya başlıyorsunuz.

Son düzenleme:
Burcinin kadini dövmesi ayip, ama kadinin evli bir adama mesajlar cekmesi veya güya "yanlisklikla" aramasi gayet dogal birilerinin gözünde.. Anlamiyorum!
Ortak arkadasimiz olmadigi taktirde, kadini kadin, erkegide erkek arar. Kadinin kocasi arasin sucuyu ne günlere kaldik ya?
Burcin kadinin sacini basini yoldukdan sonra mahkemeye niye vermedi? Demekki haketmis!
Hangi normal insan sucuya elektrikciye vs deneme suretiyle mesaj yazar, ararmisin der? Kadinin terbiyesizligi.

Burcinin kadini dövmesi ayip, ama kadinin evli bir adama mesajlar cekmesi veya güya "yanlisklikla" aramasi gayet dogal birilerinin gözünde.. Anlamiyorum!
Ortak arkadasimiz olmadigi taktirde, kadini kadin, erkegide erkek arar. Kadinin kocasi arasin sucuyu ne günlere kaldik ya?
Burcin kadinin sacini basini yoldukdan sonra mahkemeye niye vermedi? Demekki haketmis!
Hangi normal insan sucuya elektrikciye vs deneme suretiyle mesaj yazar, ararmisin der? Kadinin terbiyesizligi.

o zaman kadinin kocasi bu olayi ogrenince geldin konu sahibinin kocasinin agzini burnunu kirsin hastenelik etsin bu dogru mu sizce?
isin icine siddet girmemeliydi ve umarim ileride de boyle sorunlarla karsilasmaz iki tarafta...

konuyla alakası yok ama o albümünüz nedir yahu?bu site:47:de çaktırmadan erkeklerde üyelik alabiliyo.ve albmnz herkese açık yazıkk gercekten yazık.

öyle bi yazmışsınız ki bende dedim ne var acaba albümünde... gayet normal resimler... bu kadar art niyetle olaya baktığınız için bence size yazık

öyle bi yazmışsınız ki bende dedim ne var acaba albümünde... gayet normal resimler... bu kadar art niyetle olaya baktığınız için bence size yazık

bende görmedimde bazı resimleri silmiş:51:

o zaman kadinin kocasi bu olayi ogrenince geldin konu sahibinin kocasinin agzini burnunu kirsin hastenelik etsin bu dogru mu sizce?isin icine siddet girmemeliydi ve umarim ileride de boyle sorunlarla karsilasmaz iki tarafta...

kadinin kocasi burcinin kocasinin agizini burnunu degil, kendi karisinin agizini burnunu kirar.. Düsün bakalim neden?
Demezmi kocasi, madem mesaj yazmasini ögreniyosun neden bana yazmiyosun? niye beni aramiyosun? vsvsvs.. kadinin davranislari cok sacma.. senin iki cocugun var kendini kime ispatlamaya calisiyosun be kadin??

ben edebimle tekiliyorum bu forumda aksini goren varsa orasi o insanlarin sorunu...
burada konu aciyorsunuz, size yol gosteriyoruz ama sonunda suclu biz oluyoruz.
gidip esinizin gonlunu eglendirmeye calistigi kadini dovmussunuz, ne kadar ayip dedim diye hosunuza gitmedi sanirim...
kusura bakmayin cok yanlis seyler yapmissiniz asla aferin diyemem, cunku ben sizin yerinizde olsam birine dayak atacaksam esime atardim bana bunu nasil yaparsin adi herif diye...
sizi esiniz aldatmis o kadin degil...
albumunuz beni hic ilgilendirmez isterseniz ciplak fotografinizi koyun o konuda asla bir yorum yapmam herkesin kendi secimi.
ki bence fotograflarinizda cok abartilacak bir sey yok ben aksine boyle dusunuyorum.
diger arkadaslarin da bu fotograf meselesini size tepki gostererek degil de uygun bir dille soylemesi ve arkadasca yaklasmalari gerekirdi diye dusunuyorum zira kimsenin fotografi kimseyi ilgilendirmez.

Ben hiç bir şekilde alinin yaptıgını onaylamıyorum o kadın olmasa başka kadın olucaktı ama o kadının yaptıgı ne ayıp değilmi 2çocuk annesi oda aliyle yapmasa başkasıylada yapabilirdi anlamına geliyor bu tüm öfkem bu yüzden di..Annelere sonsuz saygım var bir bayan olarak ben bir kadının evliyken başkalarıyla konuşmasına mesaj çekmesine karşıyım arkadaslar çok özür dilerim içimizde yapıpta bunu dogru karşılayanlar varsa ben bilemem işte içinde çirkinlik barındıran böyle kadınlar yıkıyor yuvalarımızı yhaa anlamıyormusunuz...? eşiniz suçlu kadın suçlu değil mi? Her ikiside suçlu her ikiside aciz yaptıkları edepsizlik,ahlak dışı..Beni eşim aldattı bunu kimle yaptı bir kadınla ve bu kadında evli bunuda unutmamanı rica ediyorum ...Ben yaşadıkça asla bir erkeğin ve bir bayanın eşini aldatmasını onaylamıyorum...Eşimin de o kadınla duygusal olarak bir şey yaşadıgına inanmıyorum düşüncem şu ki bayan eşime bir adım atmış oda neden iş dolayısıyla aramasını vs.uzatarak konuşmasını yanlıs algılamış ben bu konuda en çok eşime kızdım gereken herşeyi yaptım kadınla kavga etmeden önce edebimle konustum sana duygusalmı yaklaştı seni kandırdımı sana bir bayan olarak soruyorum dedim hyr dedi ozmn ne diye önce yanlıslıkla arayıp arkasından da mesaj cekiyorsun dedim sizce bunda bir şey yokmu öncelikle ali kusura bakma yanlıslıkla aradım dior arkasından mesaj atıor yha adım atmaya çalışıyor ...Lütfen lütfen diyorum evli erkekler evli bayanlar böyle ilişkiler yaşayacagınız zaman eşinizden ayrılınız kimsenin kimseyi kandırmasına lüzum yok ve evli insanlardan uzak durunuz .
Ben bir karar aldım ama yanlış ama doğru zamanla değerlendirip,çözümü bulacağım teşekür ederim zamanınızı ayırıp mesaj yazdıgınız için size ve tüm bayanlara

Türk kadınının genel sorunu bu sanırım, evleninceye kadar ölüp ölüp diriliyoruz, malum evde kalmak çok ayıp ya bizim toplumumuzda. İyi tanımadığımız anlaşıp anlaşamayacağımızı bilmediğimiz biriyle aynı eve gidiyoruz. Sonra Türk erkeğinin genel sorunu çıkıyor karşımıza, Türk erkeği korkudan vücuduyla yapamasa bile gözüyle aldatır. Ya bu deveyi güdeceksin ya bu diyardan gideceksin. Arası yok. Ayrılmayı gözü yemeyen biz kadınlar inandırılmaya bayıldığımız için erkeğin söylediklerine inanıyoruz. Peki, madem ayrılmayı gözümüz yemiyo (öyle ya boşanmış bir kadın olarak ayakta kalabilmek, çalışmak, koca parası yememek çok zor) o zaman neden adamın telefonunu mesajlarını karıştırıyoruz. Sonuç ne oluyor biliyor musunuz, bu olaylar örnek oluyo, adam bundan sonra da kiminle ne isterse onu yapıyo, nasıl olsa kadını yine inandıracak, sen sağ ben selamet.
O dayak atılan kadın mı sizinle nikah masasına oturup imza atmıştı, sizin kocanız eğer gerçekten sizi seviyor olsaydı (nasıl siz bir kişiyi sevdiğiniz için gözünüz başkasını görmüyor, herhangi bir karşı cinsten gelen sinyalleri almıyorsunuz) onun da gözü o kadını veya bir başkasını görmezdi.
Erkekler evde bir eşleri olsun, ona yemek yapsın, temizliğini ütüsünü yapsın, canı çekince de onunla birlikte olsun istiyor. Ama bunun yanında dışarda yaptıklarını aldatma bile saymıyorlar. Çok sinirlendim tüm bunları düşününce. Söz meclisten dışarı diyelim de arkadaşın gazabına biz de uğramayalım.

Söyledikleriniz fikriniz öncelikle saygı duyuyorum ..Konu benim konu oldugu için banada yazdıklarınız oldugu için öncelikle cvp vermek istiyorum.Hayatımda evde kalma korkusu yaşamadım yaşımda gerektirmiyordu öncelikle evlenene kadar öldüm öldüm dirildim elbette çünkü sevdim,aşık oldum .Aşık oldugum gözlerine baktıgımda huzur buldugum insanla olmak istedim.Ve onunla olabilmek için çok mücadele harcadım babam daha 15yasındasın oku araba alıyım sana baska sehire git dedi ..Olmaz dedim istemiyorum.Dogrumu yaptım ? hyr..ama kaptırdı m kendimi bir kere aşkın büyüsüne ne olursa olsun benim tercih ettiğim kişi olsun dedim .Babam ileride benim için amcasının oğlunu düşünüyordu,mahallemizde iyi bir ailenin çocugu defalarca istedi reddettiğim için annem üzülüp ağladı çocuk ağladıgı için,akrabalarımızdan bir çogu istedi .Kafama ütüler bile yedim ,babam vazgeçirmek için elinden geleni yaptı.Ama en son razı geldi ve düğünüm herşeyim oldu.Ama insan sevince herşey öyle farklı oluyorki kalbiniz ve gözleriniz bağlanıyor sanki !Alırken ileride onun sizi aldatıp aldatmayacagını yada döveceğini vs. bilmiyorsunuz ki kavun değil ki koklayıpta anlayalım .Kimsede anlayamaz anlasak zaten evlenmeyiz :) ..Seviyorum diye saf değilim asla da kabul etmem yapıyorsa sevmiyordur zaten ..Ben sürekli takip ederim etmem demem ama şüphe duydugum için değil içimde var temkinli olmak öyle bir babam vardı ki annemin hergünü şüphe ile geçiyordu malüm, Ben öyle büyüdüm evlenene kadar.Türk erkeğinin genlerinde varsa ozmn bende kabul etmiyorum hiç bir erkekle işim olmaz,Ben aldatmıyorsam hainlik yapmıyorsam oda yapamaz...!Ben bu olayda konuyu açtıgımda her bayan gibi sinirliydim ve içimden neler geliyorsa yazdım şimdi geldiğim sonucu söylüyorum size ok.İster diyin eşini koruyor ister saf kocasına inanmış hiç biri değil ben aldatıldıgıma inandıgım an su evden o giderdi yada ben tüm evi toplar annemin evine gider hayatıma bakardım daha önümde yıllar var sonuç ta herkes ayrılabilir ,dul olmak ayıp mı ..Gayet doğal yanlışı kabul etmemek kendimize olan saygımızı yitirmemek ..Kabul ettiğimiz zaman zaten kaybetmeye mahkum oluruz ben olmam..Ben bu yaşadıgım olayda kocama inanıyorum çünkü benim kocam eve gelmeden önce ona ne msj cekmiş nede aramış ama kadın kocamı caldırıp kapatmış oda aramış kaynanam bizzat yanında daha öncede yazdım eşim bazlama yapmıştı annesi onları alıp gelicekti eve eşim aramış efendim nurten demiş oda yanlıslıkla aradıgını söylemiş ve arkasından da eve geldikden 15dka snr mesaj atıyor ..Ben kadınım ve bilirimki bir erkek ilgi göstermezse biz kadınlar cürret edemeyiz ona mesaj atmayı aramayı göze alamayız çünkü reddedilmeyi birde evliysek .Ben bu yüzden o kadar çok şeyler konustumki eşimle cesaret edemeyeceğini bir kadının yapamayacagını mutlaka sen ona bir şey demelisin ki yapsın dedim ama bu kadın değişik biraz yha yinede amacım aliyi temize cıkarıp kadını suclamak değil beni yanlış algılamanızı istemiyorum bu bencil bir davranış olur ..Gözü kör aşık olmadıgımı bilmenizi istiyorum sadece asla haksızlıga tahammül etmiyorum etmeyeceğim..

ben edebimle tekiliyorum bu forumda aksini goren varsa orasi o insanlarin sorunu...
burada konu aciyorsunuz, size yol gosteriyoruz ama sonunda suclu biz oluyoruz.
gidip esinizin gonlunu eglendirmeye calistigi kadini dovmussunuz, ne kadar ayip dedim diye hosunuza gitmedi sanirim...
kusura bakmayin cok yanlis seyler yapmissiniz asla aferin diyemem, cunku ben sizin yerinizde olsam birine dayak atacaksam esime atardim bana bunu nasil yaparsin adi herif diye...
sizi esiniz aldatmis o kadin degil...

albumunuz beni hic ilgilendirmez isterseniz ciplak fotografinizi koyun o konuda asla bir yorum yapmam herkesin kendi secimi.
ki bence fotograflarinizda cok abartilacak bir sey yok ben aksine boyle dusunuyorum.
diger arkadaslarin da bu fotograf meselesini size tepki gostererek degil de uygun bir dille soylemesi ve arkadasca yaklasmalari gerekirdi diye dusunuyorum zira kimsenin fotografi kimseyi ilgilendirmez.

Kesinlikle katılıyorum :3:

arkadaşım bence sen en doğrusunu yapmışsın baştan beri okuyorum.senden ricam girme artık bu sayfaya.burada seni ve aklını boşuna meşgul etmelerine seni yargılamalarına izin verme.hayat senin hayatın kararlar senin kararın.herkes kendi yaşadığını biliyor.4 duvar arasında olanları kimse bilemez.

umarım bu eşine de sana da ders olur.sımsıkı sarılın birbirinize.daha fazla söyleyin sevgi sözcüklerini.hayat beşer insan şaşar.eskileri temcit pilavı gibi sürekli ortaya dökmeyin silin eskileri.daha çok gençsiniz.geleceğinizi ve bebişlerinizi planlayın.herkese de :36: :36: :36: kulaklarınızı tıkayın. :71: :71: :71:

kadinin kocasi burcinin kocasinin agizini burnunu degil, kendi karisinin agizini burnunu kirar.. Düsün bakalim neden?
Demezmi kocasi, madem mesaj yazmasini ögreniyosun neden bana yazmiyosun? niye beni aramiyosun? vsvsvs.. kadinin davranislari cok sacma.. senin iki cocugun var kendini kime ispatlamaya calisiyosun be kadin??

sen benim karimla nasil yakinlasmayi dusunursun diye gelir agzini da kirar burnunu da kirar konu sahibinin kocasi...belki sonra gider karisini da dover ya da konu sahibi gibi karisina inanip affeder...
ya da bu hadise hatta cinayet bile cikarabilir...
o kadinin kocasi kimi dover ya da dovmez orasini bilemeyiz, ada ayrica da zaten o adam su durumda neredeyse dis kapinin mandali konumunda cunku herseyden bir haber...

Kesinlikle katılıyorum :3:

:29:

Eşin damacana su yanında ,promosyon vermeye başlamış.

Bir ,iki olduna göre üçde yoldadır.

Back
X