kocama nasil gösteririm gercekleri

vega4

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2014
1.908
1.523
133
Merhaba herkese benim derdim kayinvalide kayinpeder
Bizimkiler sagolsunlar esimin yaninda cok iyi o yokken bayagi mesafeliler laflar imalar...
Ama esim bunu benim yanlis anladigimi dusunuyor
Mesela esimin yaninda surekli bebege bisiler yapacagini soyluyor ama benle carsiya ciktiginda birseye heves edip almadi
Konu alip almamasi degil farkli davranmasi siz masraf etmeyin diyor esim varken ama gecen gun carsidaydik almak istedigim bebek arabasini gosterdim pahaliymis dedi bende tanidik indirim yapcak elden taksitle alcaz dedim oda himm iyi o zaman dedi
Yani konu almasi degil esim varken tum masrafi ustlenen kadin o yokken benim aldiklarima bile karisiyor hediye gelirmis almiycakmisim ee bu cocuga hastane cikisidami almiyim
Esim anlamiyor bu durumu
Kayinpederim ise siyasi gorusumuz farkli ve ben onunla hic siyasete girmiyorum herkesin bir oyu var banane kim kime verirse verir ama kayinpederim basliyo x partililer vatan haini s.refs.z bunlar gerizekali ve bunu ben varken yapiyo yada tv izlerken benim desteklegim ciktiginda bunlara oy veren serefsiz diyo bir gun pis patliycam az kaldi huzursuz etmeyi basariyorlar beni ...

Kayinpeder ayni kaynanam biliyor birde Atatürkçü olduğumu saygısız saygısız konusuyor Allahtan artık gorusmuyorum huzurluyum diğer mevzuya gelince çık kocanla alış veriş ini yap arkadaşım onun elini bekleme yapıcak bir şey yok

Ataturkcu olmayi herkes hazm edemiyor ...
Hakaret ediyor bizimki apacik
Bende oyle cikip alalim istiyorum ama esim bana bebek arabasini biz alcaz dediler diyor
Bence hic iclerinden gelmiyor iste esime farkli bana farklilar bunu esime nasil kanitliycam bilmiyorum soyledigimde alingan oldugumu dusunuyor ya da haklisin deyip hic bir sey yapmiyor

O zaman esin sorsun annesine ne zaman alınacak diye ? Sen atıyorum deki kocana doguma 1 ay kalana kadar en geç alsın yoksa gidip biz alıyoruz de o sıkıştırsin annesini sen yüz göz olma hem böylece annesindeki isteksizligide görür anlar hakli olduğunu

cnm doğum tarihlerimiz de aynıymış yaşadıklarımızda :)
benim k.babam k.validemi aratır çocukta çocuk diye ısrar ederdi.. her şeylerine yardım ederiz falan.. bizde zamanı değil diye bir süre ertelemiştik. neyse gel zaman git zaman hamile kaldım, hatta ikiz..
ilk sıralar annemle konuşurken annem demişki bebeklere bişey alacaksanız haberleşip alalımda fazla masraf olmasın. k. validem de aman neyi var gider bir mağazaya alıveririm :) cinsiyetleri belli olsunda demiş :)neyse uzatmıyayım cinsiyetleri belli oldu, şuan 30. haftadayım, annem kıyafetler, battaniyeler, uyku setleri, çocuk odası halısı vs vs akla ne gelecekse aldı. hala k. validemgil eşimi görünce aa biz alacaktık bunu, aa şunu biz yapardık vs. sonuç hiç bir şey almadılar.. yani sadece ağızlarında.. ama bnm eşim farkında allahtan... gülüp geçiyor önemsemiyor çünkü o kadar belli ki numara yaptıkları..
ha bir olay daha; bebek arabasını doğumdan sonra ailem alıcak onu söyledim ne dese beğenirsin BİM de 150 falan gibi bişeydi :) hey allahım ölür müsün öldürür müsün.. boşver takılma sende sinek vızıltısı say..
9 gün sonra 5 nufüs gelecekler bakalım ikizlerime aldığı bir takım vardı belki onu getirir hediye o da olmasa napardım ki ben :)

yani diyor ki eşinin yanında onu alcam bunu alcam, ama icraat yok, işte bu çamur at izi kalsının diğer versiyonu, bunları söyledikçe eşinin gözünde gerçekten almış etmiş gibi poziyona geliyor
demedin beraber çarşıya gittik ama bişey almak bi yana benim aldıklarıma bile karştır diye
ayrıca senin aldıklarına neden karışıyorki paranız pulunuz ortak mı, ona ne
bence kv le çarşıya çıkacak kadar samimiyete girmemelisin, ne kadar resmiyet o kadar iyi

konunun atatürkçülüke gelmesi hoş olmamış
onun dışında
madem bu kadar siyasete meraklı ve hatta ailesine bile siyasi davranan bir kv kp var karşında
sende aynı şekilde hareket et
eşinin yanında gülücükler dağıt
yanlızkende tavrını koy

Kesinlikle katılıyorum bencede boyle olacagina samimi olma daha iyi.
Esine de sikayet eder gibi degilde tatli dille konusabilirsin bu konuyu. Annesini sikayet eder gobi degil de annen alacagim demisti almadi bendr planimi ona gore yapmistim keske almayacagi şeylere aliyorum demese gibi.

kocan görmek istemezse ne yaparsan yap gösteremezsin

şu hayatta az biraz da olsa hepimizin politik davrandığı olmuştur. sende öyle yap. ki hoş yeri geldiğinde yapıyorsundur

kimseyle de siyasete girme. ( girmiyormuşsun da .) siyaset renkler zevkler hesabı. senin ki sana benim ki bana.

öyleler canım ben o yüzden kendi anneme beşigi falan alacam dediğinde aldırtmadım onlar bir sey yapmıo sende yapmayacaksın dedim biz hallederiz dedim. öyle olduğu halde annem pusetini ve nerdeyse bütün kıyafetlerini aldı.. takmamak mümkün değil ama takma canım. istersen sende annene söle almasın artık bir sürü şey almış zaten.

anılar canlandı bak bu konuyu okuynca benimkide ilk çocuğa herşeyi annanesi yapar demişti, sanki sen söylemesen başkası yapcak
sanki başka çocuk düşünmediğimizi bilmiyo, ikinci olcakta hanımefendi bişeyler yapcak
olmayan hayali yalandan işler

emin ol kocan her şeyin farkında maksat toz kondurmasın anasına babasına ...sallama al bebek arabanı koy salonun ortasına ,sorarsa kaynanan kocanın yanında biz alacaktık ne bu şimdi diye ,alsaydın anne o zaman o kadar çıktık dışarıya bu pahalı ne gerek var deyip geçtin karşıya ...
bak çok şiirsel anlattım anla beni

o nasıl bi mantık neden anne anne yapıyomuş ki ilk çocukta ne farkı varmış..?

Bu kadar büyütülecek bir şey yok ortada hamile misiniz kaçıncı ayınızdasınız bilmiyorum ama alırım dedi diye herşeyini alacak anlamına gelmiyor mesela bebek arabası gösterdiğinizde eşinize alırım dedi diye almasını bekliyorsanız hata edersiniz içinden ne geliyorsa onu alsın getirsin hem pahalı demiş zaten ona göre pahalıymış. Etraftan getirirler derken hiçbirşey almayın anlamında demiyordur fazla almayın hediye de gelecek giyemeyecek anlamında ki gerçekten çabuk küçülüyor. İnsanlar ne sorunlar yaşıyorlar tek derdiniz bebeğime kıyafet alacak mı almayacak mı olsun. Siyasi görüşe gelince yapacak bir şey yok kendi akrabalarınızdan da uyuşamadığınız olabilir. Ben de dayımlarla uyuşamıyorum mesela tamamen zıtız siyasi konularda ve açmamaya çalışıyorum o konuları sizde duymazdan gelin kendi görevinizi yapın. Maalesef insanlar sevmedikleri partilere bu tür sözler söyleyebiliyorlar ama bunun için görüşmemezlik yapsanız eşiniz sorun çıkarır sanırım zaten CB seçimleri bitince bu tantanalar da biter sıkmayın canınızı.

duygu sömürüsü yaptı ben torunuma bişiler alcam bakıcam diye gittik şimdiye kadar bi tane alt pijama aldı
ve şuan benim bebeğimin en kötü 8 ayık giyecek ihtiyacını aldık
bi tutturmuş hediye gelecek hediye gelecek diye ya millet doğar doğmaz kapıya dizilip hediye vermeyecek ya
yada aldıklarımı gösterdiğimde ne acale ettiniz alırdık onları diyo tabi eşim varken
bir de geçen gün biri küçük oğlundan ilk torunun dedi o da benim zaten 2 torunum var dedi

sorun alıp almaması değil sorun ikili oynaması ki eşim bebek arabasını onlar alacak demesine rağmen ben istemiyorum zaten ha maddiyat olarak bizden çok daha iyiler eeee düğünde bu günlerde lazım olacak altınları verince zoruma gidiyor
siyasi olarak ben onunla hiç bir şekilde o konuya girmiyorum ama oturduğu yerde bi fırsatını bulsa hemen hakarete başlıyor evet kendi akrabalarımlada uyuşmuyorum ama uyuşmadığımız için konu açılmıyor açılsa bile kimse kimseye hakaret etmiyor

benim ailem tazen bebek odasını alıyorlar dolabından lambasına kadar bizim ki düğün olacağinda adet bilmem dedi
hiç bir şey yapmadı cehiz bohçasını ilk biz götürdük ve susledık falan bana bi geldiki yırtık eski hurç kafama atıldı resmen

evet farkında belki haklısın diyor of unut geçmiişi diyorama hiç icraat yok bi kez olsun benim için konuşmadı onlarla kayınpederim laf saydıgında bile onun yanında benim oğluma 1000 vega feda olsun dedi kocam saolsun susturamadı babasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…