O zaman esin sorsun annesine ne zaman alınacak diye ? Sen atıyorum deki kocana doguma 1 ay kalana kadar en geç alsın yoksa gidip biz alıyoruz de o sıkıştırsin annesini sen yüz göz olma hem böylece annesindeki isteksizligide görür anlar hakli olduğunu
cnm doğum tarihlerimiz de aynıymış yaşadıklarımızda :)
benim k.babam k.validemi aratır çocukta çocuk diye ısrar ederdi.. her şeylerine yardım ederiz falan.. bizde zamanı değil diye bir süre ertelemiştik. neyse gel zaman git zaman hamile kaldım, hatta ikiz..
ilk sıralar annemle konuşurken annem demişki bebeklere bişey alacaksanız haberleşip alalımda fazla masraf olmasın. k. validem de aman neyi var gider bir mağazaya alıveririm :) cinsiyetleri belli olsunda demiş :)neyse uzatmıyayım cinsiyetleri belli oldu, şuan 30. haftadayım, annem kıyafetler, battaniyeler, uyku setleri, çocuk odası halısı vs vs akla ne gelecekse aldı. hala k. validemgil eşimi görünce aa biz alacaktık bunu, aa şunu biz yapardık vs. sonuç hiç bir şey almadılar.. yani sadece ağızlarında.. ama bnm eşim farkında allahtan... gülüp geçiyor önemsemiyor çünkü o kadar belli ki numara yaptıkları..
ha bir olay daha; bebek arabasını doğumdan sonra ailem alıcak onu söyledim ne dese beğenirsin BİM de 150 falan gibi bişeydi :) hey allahım ölür müsün öldürür müsün.. boşver takılma sende sinek vızıltısı say..
9 gün sonra 5 nufüs gelecekler bakalım ikizlerime aldığı bir takım vardı belki onu getirir hediyeo da olmasa napardım ki ben :)
öyleler canım ben o yüzden kendi anneme beşigi falan alacam dediğinde aldırtmadım onlar bir sey yapmıo sende yapmayacaksın dedim biz hallederiz dedim. öyle olduğu halde annem pusetini ve nerdeyse bütün kıyafetlerini aldı.. takmamak mümkün değil ama takma canım. istersen sende annene söle almasın artık bir sürü şey almış zaten.
Eşinin yanında madem onu alıcam bunu alıcam diyip boş hava basıo sende o anda anne ben x mağazada beğendim fiyatı şukadar oğlunla gidip alırsınız de
Ozaman mecbur alıcak yada oğlu yüzünü görmüş olucak
evet bunu yapayım aslında şeytan diyoki şunu alcam bunu alcam dediğinde 7 aydır ala ala bitiremedin desem
annecim sizede çok yük olduk bize alıcak bişey bırakmadınız aldıklarınızı getirinde ben de yerleştiririm de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?