- 24 Nisan 2015
- 6.929
- 7.139
- 398
bız bunları evlenmeden yasadık, parasızlık,aılesının bazı olaylardakı tavırları,benım aılemın onu ıstememesı,karsılıklı karakter catısmaları,hastalık dertleri hepsını astık, herseye ragmen kopmadık bırbırımızden bazen bı kaşık suda bogazım geldı kendısını ama hep bır yanım o senın ıcın dogru adam dedı cunku bende mukemmel degılım , anlayıslı-fedakar bır esım-ıyı bır ev sahıbıyım ama kendımce kotu taraflarımda var..kocamla çok güzel bir ilişkimiz vardı..çok mutluydum..ama ettiğimiz kavgalar, ailesinin tavırları, kendisinin saygısızlıkları beni ondan soğuttu, hayattada çok başarısız oldu , doğru düzgün işi yok Çevresi yok, artık ona hiç hayran Değilim, sadece alıştım ve yanında hissettiğim sıcaklık var, tekrar eski duyguları hissedebilirmiyim..yoksa ayrılmalımı?
zaman zaman sorunlardan oturu uzaklastık, soguduk bırbırımızden ama sonra eskıye donduk, nısanlandıktan sonra sorunların cogu ortadan kalktı bızde, sımdı tek sorunumuz esımın para konusundakı gereksız harcamaları onu da ben frenlıyorum

sevgınız hala varsa, bır yerlerde gızlendı ıse, sızın kadar esınız de fedakarlık yapıyorsa, yerı geldımı susuyorsa, sızın gonlunuzu bır sekılde alabılıyorsa hersey duzelır ama hersey karsılıklı yoksa boyle surmez gunden gune sogursunuz...