Arkadaslar diğer konumdan bilirsiniz beni esimden ayrılmak istedim beni bebegimi almakla tehdit etti. Çok bencil bir insandır sevilmeyi ovulmeyi çok sever. Ama ovmez.
Her barışma mız da benden onu çok sevdiğimi defalarca duymak ister.kendiside söyler. O insanları ailesini de böyle sever 1 ay önce annesi kardeşi burdan ağlayarak gitti onlarida kırdı ve bir açıp özürde dilemedi.onlarda yazık kendi kendilerine baristilar. Alışmış yani.
3 gün önce dayak yedim bunuda belirteyim.ayril demeyin çok istiyorum ama cesaret edemedim.onu en hassas yerinden vuracam onun yanında olup aramiz iyi bir şekilde onu artık sevmediğimi yüzüm gulsede onunla mutlu olmadığımı hissettirmek istiyorum.
Bu onu çok yakalayacak biliyorum. Bana yardım edin taktikler verin.
3 gun once dayak yemissin bugun yemege gidiyosun. Sana niye seytan diyo anlamadim bence kedi kadar naifsin.Birde ben onu iyiyken çok sever sevdiğim ide her türlü dile getirirdim. Hissettirirdim.askim çay getireyimmi aşkım şunu istermisin falan gibi her türlü. Bebek gibi bakardim işte. Ama haketmiyor artık.
Bu aksam beni yemeğe götürecek Özür yemeği
Artık kavga etmeden ona hayatımın merkezinden çıktığını olsada olur olmasada olur olduğunu hissettirmek istiyorum.
Hadi yardımlarınızı bekliyorum. Bana bazen şeytan der.seytanlik neymiş görsün bakalım.
Bence siz böyle kur yapiyorsunuz ne oyle bana seytan der seytanlik nedir gorsun belki siz boyle yaptikca daha cok yaklasacak esinizBirde ben onu iyiyken çok sever sevdiğim ide her türlü dile getirirdim. Hissettirirdim.askim çay getireyimmi aşkım şunu istermisin falan gibi her türlü. Bebek gibi bakardim işte. Ama haketmiyor artık.
Bu aksam beni yemeğe götürecek Özür yemeği
Artık kavga etmeden ona hayatımın merkezinden çıktığını olsada olur olmasada olur olduğunu hissettirmek istiyorum.
Hadi yardımlarınızı bekliyorum. Bana bazen şeytan der.seytanlik neymiş görsün bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?