kocama onu sevmediğimi hissettirmem lazım hadi bana yardım edin.

Ya bu deveyi gudeceksin ya.bu diyardan gideceksin, bosanmam diyorsan bu yaptigin zarardan baska bir sey getirmez. Ya bosan, ya da onu oyle kabul et oyunlara girme, cocugun icin alttan alip aileymis gibi davran. Bu sekilde her sey daha karmasik olcak ki bebege yazik. Boyle seylerden anlayacak bir.tip degil belli ki.
 

Vah yavrumm çok İçli adammış, sevilmemek onu bitirirmiş.. Sevmek sevilmek nedir bilmesek, inanıcaz..

Dayak arsızı olmuşsun sen konu sahibi. Yazık. Ne yaşadığının, ne durumda olduğunun farkında değilsin. Kendini kandırıyorsun çocuğumu alır, aileme zarar verir diye. Bu adam devlet memuru. Hiç birini yapamaz adın gibi biliyosun.

Senin gibiler burda konu açmasa keşke, kötü örnek oluyosunuz, dayağı normalleştiriyorsunuz.
 
Diyorum ya kafalarına darbe alıyorlar kesin.....
 
iyi bir boşanma avukatı bulun. bu rezillik çekilmez. uzaklaştırma falan da aldırırsınız burnu sürtülür madem o da memur. tırsar bile. sizin sindiğinizi gördükçe tepenize binmiş işte. kendinize gelin. çocuğunuzu da kendinizi de kurtarın ne taktiği.
 
Devam ettiği halde bitmiş evlilik safsatalarina inaniyor musunuz gerçekten. Onu sevmediğini hissettiğinde oturup pişman olmayacak başka kadina gidecek. Yani pişman olan yine siz olacaksiniz.
 
Eşinizden intikam almak istiyorsunuz yani. Peki diyelim ki istediğinizi başardınız ve eşiniz sizin onu sevmediğinizi anladı, sonrasında ne olmasını umuyorsunuz? Ona göre yorum yapacağım.
 
hadi kendinizi düşünmüyorsunuz, kızınıza da mı acımıyorsunuz?
kızınız ilerde sevgilisinden dayak yese, embesil gerzek vb laflar işitse normal sanacak çünkü annesinin bunlara ses çıkarmadığını görecek.
hangi çeşit erkek olursa olsun, ezik kadını sever. kocanız sizi sindirmiş gerçek bu. erkeklerin asıl korktuğu kimdir biliyor musunuz "akıllı kadın" dır. çünkü akıllı kadın iradelidir, kendisine öz saygısı vardır. değil kocası babası dahi olsa kendini aşağılatmaz, eğer başa çıkamazsa terkeder.
siz ise döven, hakaret eden adamla yemeğe çıkıyorsunuz, ödül veriyorsunuz yani. korkabilirsiniz, haklı olabilirsiniz bu konuda. ancak korkunun ecele faydası yok ki. bugün olmasa yarın daha kötü günler sizi ve kızınızı bekliyor.
korkularınıza ve kocanıza esir olmayın, hem size hem kızınıza yazık.
 
taktigi filan bosverin..
neler yapiyor bu adam size...gencliginize,bebeginize yazik degil mi?
kac kere verilecek bu hayat size?
sevgisi,taktigi susu busu batsin,bosanin..o ilk konunuzda yasadiklariniz gercekse durmayin o boz ayinin yaninda..
 
Akşam eve gelince yemek yapma. Şaka bir yana böyle şeyler yapman sana şiddet uygulamasına yol açacak, ve senın onu sevmediğini anlamayacak. O yüzden direk yüzüne sevmediğini boşanmak istediğini söylemelisin. Yoksa bu böyle devam eder.
 
şaka mı bu gercekten, eşine ders falan veremezsın vereyım derken yıne dayak yersın.
eşin gerı zekalı degılse hiç bir canlının kendısıne zarar veren bırını sevmeyecegını bılıyordur.
ergen ergen planlar küçük kızına uzuldum.
sana verebılecegımtek tavsıye kavgada kız yanınızda olmasın duymasın görmesın bılmesın.
sen halınden memnunsun bence
 
bir insan normalse zaten kendisini seven veya sevdiği birine şiddet uygulamaz. İşin içine şiddet, hakaret girmiş bir de çocuk var... yazık günah onun yaşamını hiç etmeyin. Ben de anne-baba ayrı bir ailede büyüdüm. Birlikte olup her gün kavga edeceklerine ayrılsınlar diye ilk söyleyen abim ve bendim. Lütfen yapmayın böle taktik filan. Holywood değil burası karşındaki de bir Türk erkeği ..
 
Ya yapma be kardesim, devlet memurusun,kendine de cocugunada gul gibi bakarsin,biraz saygin olsun kendine,bu ne eziklik,kimseye bi halt edemez dag basi mi burasi,ne ugrasiyosun taktik bilmem ne, cek cik kurtar kendini bu ayidan
eğer çok korkuyorsa devlet bazen yeni isim soy isim verip başka ilde tayin veriyor memurlara
konu sahibi önce kendine yapılan şiddeti kanıtlasın darp raporlarını iş görmezlik raporunu tehdit mesajlarını böyle bir yola da başvurabilir
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…