Arkadaşlar ben kur falan yapmıyorum sadece korkuyorum neden anlamıyor sunuz. Inan in ya ailemden biri ona yada o ailemden birine zarar verir diye korkuyorum. Dün gece ben canım dan korkma bunu bil diyor.
Devam ettiği halde bitmiş evlilikler vardır bizimde artık öyle olduğumuzu anlasın istiyorum.
Ben kendimi geri cektigimde ( yatakta dahi) beni dövme merak etmeyin.tam tersi istenmemek sevilmemek onu bitirir. Sözle soyledigimde öncekiler gibi sanıyor Sinirden söyledim sanıyor. Küçük birde kızım var
Diyorum ya kafalarına darbe alıyorlar kesin.....Vah yavrumm çok İçli adammış, sevilmemek onu bitirirmiş.. Sevmek sevilmek nedir bilmesek, inanıcaz..
Dayak arsızı olmuşsun sen konu sahibi. Yazık. Ne yaşadığının, ne durumda olduğunun farkında değilsin. Kendini kandırıyorsun çocuğumu alır, aileme zarar verir diye. Bu adam devlet memuru. Hiç birini yapamaz adın gibi biliyosun.
Senin gibiler burda konu açmasa keşke, kötü örnek oluyosunuz, dayağı normalleştiriyorsunuz.
Devam ettiği halde bitmiş evlilik safsatalarina inaniyor musunuz gerçekten. Onu sevmediğini hissettiğinde oturup pişman olmayacak başka kadina gidecek. Yani pişman olan yine siz olacaksiniz.Arkadaşlar ben kur falan yapmıyorum sadece korkuyorum neden anlamıyor sunuz. Inan in ya ailemden biri ona yada o ailemden birine zarar verir diye korkuyorum. Dün gece ben canım dan korkma bunu bil diyor.
Devam ettiği halde bitmiş evlilikler vardır bizimde artık öyle olduğumuzu anlasın istiyorum.
Ben kendimi geri cektigimde ( yatakta dahi) beni dövme merak etmeyin.tam tersi istenmemek sevilmemek onu bitirir. Sözle soyledigimde öncekiler gibi sanıyor Sinirden söyledim sanıyor. Küçük birde kızım var
Eşinizden intikam almak istiyorsunuz yani. Peki diyelim ki istediğinizi başardınız ve eşiniz sizin onu sevmediğinizi anladı, sonrasında ne olmasını umuyorsunuz? Ona göre yorum yapacağım.Arkadaslar diğer konumdan bilirsiniz beni esimden ayrılmak istedim beni bebegimi almakla tehdit etti. Çok bencil bir insandır sevilmeyi ovulmeyi çok sever. Ama ovmez.
Her barışma mız da benden onu çok sevdiğimi defalarca duymak ister.kendiside söyler. O insanları ailesini de böyle sever 1 ay önce annesi kardeşi burdan ağlayarak gitti onlarida kırdı ve bir açıp özürde dilemedi.onlarda yazık kendi kendilerine baristilar. Alışmış yani.
3 gün önce dayak yedim bunuda belirteyim.ayril demeyin çok istiyorum ama cesaret edemedim.onu en hassas yerinden vuracam onun yanında olup aramiz iyi bir şekilde onu artık sevmediğimi yüzüm gulsede onunla mutlu olmadığımı hissettirmek istiyorum.
Bu onu çok yakalayacak biliyorum. Bana yardım edin taktikler verin.
Kanım dondu okurken.. ilk zamanlarda embesil diye çağıran adam aman Yarabbim
eğer çok korkuyorsa devlet bazen yeni isim soy isim verip başka ilde tayin veriyor memurlaraYa yapma be kardesim, devlet memurusun,kendine de cocugunada gul gibi bakarsin,biraz saygin olsun kendine,bu ne eziklik,kimseye bi halt edemez dag basi mi burasi,ne ugrasiyosun taktik bilmem ne, cek cik kurtar kendini bu ayidan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?