demın bı konuya yorum yaptımNe istediğinizi hiç anlamadım. Çok saçmalamışsınız.
Boşanın gitsin işte, dayak bile yemişsiniz yani. Sevmediğinizi hissetse sanki çok umrunda olacak. Bir kez daha döver "neden sevmiyorsun aklına biri mi girdi?" diye. Şiddetin affı olmaz boş şeylerle ders vereceğinize boşanın gerçekten ders verin!!
demın bı konuya yorum yaptım
hanımın esı sureklı baska erkeklere baktıgını ıddaa edıyormus gozun fıldır fıldır dısarda dıyormus
bu nasıl ıs ya kocan bıle namusuna laf soylerse elalem neler der bunu tedavı bıle cozmez bosanmak sart dedım
carladıyuva yıkmak ne kadar kolaymıs cozum arıyorum dedı sankı hergun bosanıyormusum gıbı
artık bosanın demeyelım ınsanlara
cunku dusuncelerı burdan soylemelerı kolay kendılerının basına gelse bosanmazlar dıyorlar....
hangi gezegende yaşıyo o eşiniz. çocuğunuzun yaşı kaç? küçük bi çocuğu hiçbi hukuk sistemi anneden ayırmaz. haklarını araştır darp raporu al bidaha tatsız bişi olursa ve donuna kadar al. en büyük ceza bu olur ona. ayrılmaya cesaret edemiyosun ama evcilik oyunlarına da hiç gerek yokArkadaslar diğer konumdan bilirsiniz beni esimden ayrılmak istedim beni bebegimi almakla tehdit etti. Çok bencil bir insandır sevilmeyi ovulmeyi çok sever. Ama ovmez.
Her barışma mız da benden onu çok sevdiğimi defalarca duymak ister.kendiside söyler. O insanları ailesini de böyle sever 1 ay önce annesi kardeşi burdan ağlayarak gitti onlarida kırdı ve bir açıp özürde dilemedi.onlarda yazık kendi kendilerine baristilar. Alışmış yani.
3 gün önce dayak yedim bunuda belirteyim.ayril demeyin çok istiyorum ama cesaret edemedim.onu en hassas yerinden vuracam onun yanında olup aramiz iyi bir şekilde onu artık sevmediğimi yüzüm gulsede onunla mutlu olmadığımı hissettirmek istiyorum.
Bu onu çok yakalayacak biliyorum. Bana yardım edin taktikler verin.
Arkadaşlar ben kur falan yapmıyorum sadece korkuyorum neden anlamıyor sunuz. Inan in ya ailemden biri ona yada o ailemden birine zarar verir diye korkuyorum. Dün gece ben canım dan korkma bunu bil diyor.
Devam ettiği halde bitmiş evlilikler vardır bizimde artık öyle olduğumuzu anlasın istiyorum.
Ben kendimi geri cektigimde ( yatakta dahi) beni dövme merak etmeyin.tam tersi istenmemek sevilmemek onu bitirir. Sözle soyledigimde öncekiler gibi sanıyor Sinirden söyledim sanıyor. Küçük birde kızım var
aynı kefeye koydugumu gosteren cumle hangısıdır acaba? yanlıs cumle kurmussam duzeltım zira oyle bı dusuncem ve cumlem yoktu ?Kıskançlık ve dayağı aynı kefeye nasıl koyuyorsunuz?
demın bı konuya yorum yaptım
hanımın esı sureklı baska erkeklere baktıgını ıddaa edıyormus gozun fıldır fıldır dısarda dıyormus
bu nasıl ıs ya kocan bıle namusuna laf soylerse elalem neler der bunu tedavı bıle cozmez bosanmak sart dedım
carladıyuva yıkmak ne kadar kolaymıs cozum arıyorum dedı sankı hergun bosanıyormusum gıbı
artık bosanın demeyelım ınsanlara
cunku dusuncelerı burdan soylemelerı kolay kendılerının basına gelse bosanmazlar dıyorlar....
Valla doru diyonBacım saat olmus 20.00
Akşam yemeğe gidicez diyorsun.
Ama kk da çatır çatır yazıyorsun
Ne ara hazırlancan, ne ara yemeğe gideceksiniz
İlk konunuzu da okudum. Adam sana evlendiğin ilk günlerde "embesil" diye sesleniyor yazmışsın. .... Ya ben anlamıyorum ya da bilmiyorum ama çok garip... Sana embesil diye sesleniyor evde? Yeni evlendiği karısına? Aynı yastığa baş koyduğu ömrünü paylaşmayı düşündüğü el üstünde tutması gereken kadına embesil diye sesleniyor? Ve sen böyle saygısız seviyesiz iğrenç bi adamdan bir de çocuk yapıyorsun. Balık baştan kokmuş ama sen görmemişsin ya da görmek istememişsin. Üzgünüm ağır konuşucam çünkü gerçekten anlam veremiyorum sizin gibilere. Şiddet görmüşsün bi de üstüne ve hala boşanmiycam ona ders vericem bilmem ne bana taktik verin diyorsun. Neyin taktiğinden bahsediyorsun canım sen? Hangi taktiği anlayacak zeka var böyle bir insan(!)da ? Dişisine el kaldıran adam(!)da ? Ama burda ne kadar konuşursak konuşalım siz boşanmayacaksınız. Buna da hiç anlam veremiyorum zaten. Dayak yemeye devam ne diyim. Bu adam size değer vermiyor bu kadar basit. Size değer vermeyen birisine de hangi taktiği yaparsanız yapın boş. Anca daha da sinirlenip daha çok döver. Ve siz dayak yediğiniz eşinizle yemeğe gidiyorsunuz şimdi. Afiyet olsun. Ne diyim.
Ben 21 yaşındayım ama konu sahibinden daha mantıklı düşünüyorum bence. Bunları kocaları fazla dövüyo onun kafası bence bu. Beyne hasar alıyorlar. Yoksa hiçbir mantıklı canlı kendisine şiddet uygulayan adam(!)la yemeğe çıkmayı bırak aynı evde bulunmaya dayanamaz.Kendi düşen ağlamaz.
Bunu yazan 20 yaşındaki parasız bir kız olsa anlarım ama hatun 30 yaşında memurmuş. Bonzai kafası her yerde artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?