Kocama sinirlenmeli miyim

banasen03

Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2025
112
17
13
25
Şimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına

Şimdi benim kocamın bi arkadaşı vardı 1 senedir falan görüşmüyorlar konuşmuyo değiller ama denk gelirlerse konuşuyolar bu gün kocamı 3 gibi aradım işteyim dedi 9 gibi gelirim dedi ama konumuna baktığımda işte değil o arkadaşının yanında olduğunu gördüm eve gelince söyledi bana gittiğini ama aynı zamanda eşim normalde 6 da çıkıyor mesaiye kalıcaz dedi 8 gibi geldi sizde tartışma çıkarmalı mıyım bu arada 3 de gitmiş arkadaşının yanına
neden yalan söyleme gereği duyuyor ki gerçekten arkadaşının yanındaysa

Neden yalan söyleme gereği duymuş ki ama?
O arkadaşıyla görüşmesini istemiyor musun?

Eşinizin konumunu takip etme sebebiniz nedir? Arkadaşıyla vakit geçirmesi doğal ama size neden yalan söylemiş? Sizi daha önce aldattı mı ya da başka yalanlarını mı yakaladınız? İkinizin de kendinize ait özel alanı olmalı fakat öncelikle bu yalan söyleme ve üstüne çok gitme durumunu halletmeniz lazım.

Ben de konum açıyorum ama çocuklarımın saatlerinde mevcut çizdiğim sinir dışına bilgim olmadan çıkarlarsa haberim olsun, müdahale edeyim diye ama benimkiler çocuk yani küçükler. Kocama hiç denemedim ki zaten duysa kıyamet kopar.

Konum açacak kadar güvenmemek, her anını takip etmek çok saplantılı. Yalan söylemesi hoş değil ama konumdan takip eden, evde dünyayı dar ediyordur kıskançlıktan.

Artı olarak insanlar sosyal canlılardır. Hayat eş ve çocuktan ibaret değil. Elbet arkadaşı olacak ve görüşecek. Anlattığınıza göre fazla görüşmemek dışında gittiği kişinin sıkıntılı bir yani yok.

Arkadaşlarımla görüşme sıklığım beni ilgilendirir. Kocama ne?

Hoşunuza gitmeyen bir şey olduğunda önce kafanızda kavga etmeyi kurgulayıp öyle mi kavga ediyorsunuz?
Bunaltan tavrınızın altında yaşadığınız bir olay yoksa çok yanlış.

Yani yalan söylemiş bu kötü birşey tabi ki ama siz de konumdan takip ediyorsunuz demek ki zaten önceden de sıkıntılar var. Daha eşim şurdayım dediğinde şüphelenmek aklıma da gelmedi. Size de yazık yani birilerini böyle takip ederek Şüphe duyarak ömür geçmez,çok yorucu bu.

Size yalan söylemesinin gerekçesi ne olabilir?Bu ayrıntıyı vermemişsiniz.İlişkinizde genel anlamda sizin baskıcı tutumlariniz mi var?Olaya objektif bakabilmek için bu bilgiye ihtiyaç var.Ortada bir yalan var ve bu neden söylendi?Bir seyler mi yaşadınız öncesinden?

Back
X