Kocama Soğudum. Büyüden Şüphe Ediyorum Delirmek Üzereyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

nese1907

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
458
391
53
32
Hanımlar merhaba bu süreçlerde böyle şeyleri dert edinmek belki saçma ama fikirlerinize ihtiyacım var bir önceki konumda eşimin ailesinin bana karşı tavrını yazmıştım o yüzden uzatmayacağım fazla. Arkadaşlar ben bize büyü yapıldığından şüphe ediyorum ha kimseyi ismen suçlamıyorum ama böyle birşey varsa onlar tarafından olduğunu düşünürüm keza benim ailemde bugüne kadar büyü bok pisür bi konu hiç olmadı ama eşimin annesi ve ablası daha önce büyüye maruz kaldıklarını anlatmıştı üstelik halasının gelini de cinli diye anılıyor onu da yıllarca korkutmuşlar yani bu ailede büyü lafı gayet olağan birşey gibi geçiyor gelelim şüphelerime aşağı yukarı 1 ay olacak evim 4. Katta hep çalıştığım için komşularımı pek tanımıyorum bile daire 16 haneden oluşuyor ancak 3 kişi sayamam ismen yani kimse kapıma bişey istemeye gelmez öyle evimin gırgırı hep balkondadır keza kullanmıyorum zaten çok nadir çöp de orada olduğu için hiç çıkarmam eşim bir ara koltuğa cips dökmüş gırgırı ara ara bulamamıştık lakin bu olaydan bir hafta sonra işten eve geldiğimde gırgırın dış kapımda paspasın üstünde ters birşekilde durduğunu gördüm eşime sormak için aldım eve girdim tuvalete girdim sabah eşim de bende afedersiniz büyük hacetimizi görmedik ancak klozeti bir açtım içinde bir dışkı çektim sifonu diyorum ki belki eşim sifonu unuttu bir sorayım neyse yirmi dk sonra o geldi anlattım dehşete düştü haberim yok atalım o gırgırı dedi aldık attık ama başladı bende bir korku bu arada ben yeni evleneceğim zamanlar çeyiz için ev gezmesi yapılıyor ya bir kaynanama bir de anneme yedek anahtar vermiştik biz balayındayken görmek isteyen olursa diye o zamandan beri anahtar var ikisinde de ancak benim annem zaten yan bina komşum ve biz annemle birlikte çalışıyoruz sabah beraber gidiyoruz akşam ben ondan 1 saat önce çıkıp geliyorum yani annem o anahtarı kullanmıyor desem yeridir çeyiz görme törenleri sırasında eşim bana (onların misafirleri geleceği gün) dedi ki çok dikkatli ol biri bir yere birşey yapmasın bir buçuk yıldır soruyorum bunu öylesine dedim diyor neyse arkadaşlar uzatmayayım o günden beri neredeyse her gün karabasan geliyor bana ama böyle karabasan değil farklı eşim kılığında geliyor evde gezdiğimi görüyorum onların gözleri parlıyor eşim olmadığını anlıyor uyanmaya çalışıyorum bunlar önceden de oluyordu nadirdi ama bu sıralar sıklaştı her gece eşim okuyor beni nas felak Vs öyle rahat uyuyorum ve biz aşağı yukarı 1 aydır ilişkiye giremiyoruz ya onunki iniyor kalkmıyor ki böyle bir sorun hiç yaşanmamıştı ya bende delicesine bir isteksizlik ki ben çok dolu dizgin biriyim hayatımda hiç isteksiz olduğum bir dönemi hatırlamıyorum en Son bir araya geleceğimiz de bayıldım evde eşim gözlerin açık bayıldın dedi çok korkmuş hep birşey oluyor işte bende şimdi aşırı isteksizlik var korkuyorum kızlar ama eşimi seviyorum saygıda sevgide sorun yok bir aksilik bir kavgamız yok büyüden Şüphe ettiğimi söyledim kimse yok bunu yapacak merak etme Vs diyor ama ben çok muallaktayım bir aydır bir kere yapabildik oda 5saniyede geldi eşim ben birşey anlamadım buda hiç yaşadığmız birşey değildi bilmiyorum fikirlerinizi bekliyorum teşekkür ederim herkese

Bu devirde buyuye mi bagladiniz sorunlarinizi? Hani ortacagda yasasak tamam da. 2020yani. Belki de biraz ufkunuzu genisletmelisiniz,koca denen kavrami hayatinizin merkezinden cikarmalisiniz

İnanın inanmayın farketmez,içinize o korku girmiş, karabasan ben de çok görürüm,sizinki gibi gorurum yani başka bir varlığı da gorurum karabasanda.Bu da beni en çok korkutan şey ,bana dokunmasindan iğrenirim.Bazen gorduklerimi anlatırken karşımdaki susturur beni,korktugunu söyler .İnançlı biri bile değilim ama korku ile yaşamayı yasamayan bilmez,sizde böyle olacagina ,sorun sorustirun gidin birine rahatlatin içinizi.

Bu konuların yeri burası değil o yüzden açık konuşamıyorum ama her sorunu büyüye bağlamak nasıl yanlışsa belli bariz şeylere ne büyüsü demek o kadar yanlış bana göre. Bu işi para için yapmayan bir hoca bulmanızı tavsiye edebilirim en fazla. Ve her ne olursa olsun kilidi değiştirin

Televizyondan telefondan yüksek sesle youtbden ac yasin süresi,felak,nas,bakara suresi ,evinin aklina gelcek her köşesini sirkeli suyla sil.son olarak duştan çıkmadan dok sirkeli su aynı şekilde eşinde
Çok güzel yazmışşınız,evinizde bol bol kuran açın..Ve de anahtarınızı kimseye haber vermeden değiştirin

Sizin ciddi sıkıntılarınız var. Korkmayın. Ailesi ile de sıkıntılarınız vardı diye yazmışsınız.
Umarım çözüm bulursunuz. Her yeri araştırın, bakın, evin altını üstünü getirin. Temizleyin, bir şey bulursanız en azından içiniz rahat eder. Psikolojiniz bozulmuş, korktukça da kendi kendinize daha fazla çaresizlik hissedeceksiniz. Bu arada bu konu açmak yasak. Banlanırsınız.

konu kapanmadan yazayım arkadaşım, konu ile ilgili rukyeleri aç youtubedan evin içinde.

mümkünse eşini ikna et taşının gidin ordan. mümkün değilse eğer şu virüs belası geçsin, adamı ikna et bir haftalığına başka bir yere gidip kalın herkesten habersiz. abant bolu gibi ucuz ama sakin bir tatil yerine. bir de orada deneyin.

Doğru ya da yanlış bu kişiye göre değişir. Konu sahibi korktuğu bir şeyi gelmiş anlatmış buraya. Bazıları da bununla dalga geçmiş. Çok mu akılcı hissettiriyor size anlamıyorum. Ama soyliyeyim cok cahilce gorunuyor. Demek ki dalga gecenler de buraya korkularını yazınca kendileri ile dalga geçme hakkımız doğuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…