Ama ilginc değil miHemen banlamayın ya! Yorumları okuyalım.
ben bize büyü yapıldığından şüphe ediyorum
gelini de cinli diye anılıyor
Çok güzel yazmışşınız,evinizde bol bol kuran açın..Ve de anahtarınızı kimseye haber vermeden değiştirinTelevizyondan telefondan yüksek sesle youtbden ac yasin süresi,felak,nas,bakara suresi ,evinin aklina gelcek her köşesini sirkeli suyla sil.son olarak duştan çıkmadan dok sirkeli su aynı şekilde eşinde
Hanımlar merhaba
1sene 1 aylık evliyim eşimle 4,5yıla yakın bir zaman dilimi sonrasında evlendik. Askerliğini bekle söz nişan Vs Vs derken yeri geldi kavga ettik yeri geldi birbirimizi kaybetmemek adına mücadele ettik lakin evlendiğimizden beri günden güne azalan bu azalışın ızdırabım olmaya başladığı bir kaç husus var. Eşim genel olarak çok konuşkan biri sayılmaz bunu kabul ediyorum ancak evlendiğimiz günden bu yana gitgide artık hiç konuşmamaya başladı ikimizde çalışıyoruz benim işim onunkinden çok daha yorucu ama akşam yemeklerimizde sadece çatal bıçak sesi duymak artık işkence gibi geliyor konuyu açtığımda ya kaba davranıyor ya da sağolsun cevap dahi vermiyor. İlişki deseniz eskiden 2 günde birken şimdi haftada 1 olabiliyor hatta bugün 10. Günümüz bu 10 günde ne eli elime değdi ne dili dilime ortada kavga yok birşey yok ama o kendi dünyasında benimle iletişime geçmeden de mutlu. Bense artık bulaşıklarımla konuşuyorum canlı çiçeğimle dertleşiyorum geçen gün halıyı süpürken halıyla konuştuğumu farkettim diyorum ki ooy annem ne kadar da kirlenmişsin anne seni şimdi süpürür. Belki komik geliyordur Size bu durum ama istem dışı oluyor bu. Yemek ne yapayım sence derim 1 kere bir fikir verdiğini görmedim dışarı çıkarız dipsiz bir kuyuda aldatılmadığıma eminim 1 senede böyle olan adam seneye ne olur on sene sonra nasıl olur artık hayal edemiyorum sürekli tv izliyoruz insan izlediği şeye de mi yorum yapmaz üstelik ben iş yerimle ilgili birşey anlattığımda da dinlemiyor tek cevap hıı hıı anladım ama ailesiyle gayet şak şak konuşuyor kimseyle bir sorunum yok dün annesine yemeğe gittik görümcem Vs herkes orada bana sürpriz yapmışlar haftaya doğum günüm ama annemin ameliyatı ile aynı güne geliyor diye pasta kestiler orada herşey çok güzel gün bitti eve geldik yine bir ölüm sessizliği ben artık boşanmayı düşünüyorum karşıma alıp konuştuğumda ne dinliyor ne değişen birşey var günden güne iyice kapatıyor kendini. Bir eksiğim mi var beğenmediğin yada rahatsız olduğun birşey varsa düzeltiyim söyle yeter ki diyorum hayır diyor ben cinsel ilişkiden önce bile duş alırım ki benden rahatsız olmasın ama artık sürekli kendimde birşey aramaya başlar oldum kendimden soğudum instagramda karşıma çıkan şu görselin beni birebir anlatmasından dolayı daha da kesin gözüyle bakmaya başladım boşanmaya
Ekliyorum
Bir fikir verin allah rızası için
Arkadaşlar boşanma dilekçesi her adliyeye veriliyor mu aile Mahkemesi olan adliyeler yazıyor internette gerçi giderim de sorun değil ama herhangi bir randevu veya başvuru gerek mi yoksa gittiğimde direkt yardımcı olurlar mı? Eşim boşanmak istemeyebilir emin değilim bu durumda şiddetli geçimsizlik mi yoksa anlaşmalı boşanma davası mı açmam gerekir? Şiddet yok aramızda gerçi sadece psikolojik şiddet var. Eşime celp ne zaman gider ve Son olarak acaba adliyede para Vs isterler mi lütfen bilen arkadaşlardan cevap rica ediyorum hayırlı günler
Fala okey büyüye ban, böyle de çelişkili bi dünya...hazırım bana gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?