• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama yazdigim msj

zanaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2016
1.930
1.018
63
Siz olsaniz aldattiginiz yapayalniz caresiz biraktiginiz esiniz size bu msji gonderse ne tepki verirdiniz ne hissederdiniz???

Aylardir dukkan actigimdan beri olsun herkes hamileyim kucuk cocuk cocugum var diye ellerinden gelen yardimi yapiyorlar adi bi adamin karisi oldugumun farkinda hepsi ama anlatmak istemedigim icin insanlar hic sorguladan var gucleriyle yine yardim ediyorlar...hic hic tanimadigim onlarca insan alisverise geliyorlar sanki kitliktan cikmis gibi pazarlik bile yspmadan.alisveris yapiyorlar niye biliyor musun

Cunku gorunen koy klavuz istemez bizi icine ittigin vahim durum kirk kat yabancilarin bizi hic tanimayan insanlarin bile vicdanini sizlatiyor herkes esini dostunu tanidiklarini sirf bize yardim olsun diye gonderiyor..birde sana yaptiklarina yapmadiklarina bakiyorum sasirip kaliyorum..gecen ayaginin varisinden bahsederken benim bu halimle cirpinmamdan hic utanmadin mi acaba..sana gore biz insan degiliz ki cani kiymetli olan yalniz sensin degil mi

Aylardir dukkan actigimdan beri olsun herkes hamileyim kucuk cocuk cocugum var diye ellerinden gelen yardimi yapiyorlar adi bi adamin karisi oldugumun farkinda hepsi ama anlatmak istemedigim icin insanlar hic sorguladan var gucleriyle yine yardim ediyorlar...hic hic tanimadigim onlarca insan alisverise geliyorlar sanki kitliktan cikmis gibi pazarlik bile yspmadan.alisveris yapiyorlar niye biliyor musun
Niye?

Sizi hamile halinizle aldatırken, sizi ve çocuğunu düşünmeyen, üzülmeyen adamın bu mesajdan da etkileneceğini sanmıyorum.

O kadar bencil ve düşüncesizler ki, kendilerinden başka kimseyi düşünmedikleri gibi, yaptıkları her haltta da kendilerince bir mazeret buluyorlar.

Senin eşinin anneci versiyonu da bende var. Ben de etki eder mi diye ilk zamanlar yazıyordum ama üç ay içinde gördüm ki zihinlerini on dakika bile oyalamıyor bizim içine düştüğümüz durumlar.
Ne çocuklarını düşünüyorlar, ne başka bir şey. Varsa yoksa kendileri.

Bu yüzden bence artık ona mesaj atarak tek bir dakikanı bile ziyan etme. Canını da sıkma, bebeğine ve kendine odaklan. Eşin de kendi pisliğinde boğulsun.

Back
X