• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama yazdigim msj

Ya ben bisey anlamadim:110:
Dukkani acan sizmisiniz eski esinizmi kim kime sitem ediyor karisik olmus

Cunku gorunen koy klavuz istemez bizi icine ittigin vahim durum kirk kat yabancilarin bizi hic tanimayan insanlarin bile vicdanini sizlatiyor herkes esini dostunu tanidiklarini sirf bize yardim olsun diye gonderiyor..birde sana yaptiklarina yapmadiklarina bakiyorum sasirip kaliyorum..gecen ayaginin varisinden bahsederken benim bu halimle cirpinmamdan hic utanmadin mi acaba..sana gore biz insan degiliz ki cani kiymetli olan yalniz sensin degil mi
Guzel yazmissin o sana nasil bir tepki verdi

Durun bakmayın ben anlatırım. .

Şimdi Z zanaaa kardeşimizin bir çocuğu var ve anlayacağınız üzere doğurmak üzere. Eşi olacak öküz hamileyken aldatmış üstüne birde kadıncağızı borçlandırmış. Sürekli tehdit edip duruyor. Kocasının ailesi ekstra öküz.. zanaa nım da arkasında kimse yok. Eşi kafasına göre para ödüyor. Nafaka davası açtı, boşanma için doğumu bekliyor. Geçirmek için kendine bebek nağazası açtı. Şimdi de oraya dadandı öküz. Barışacaklarını nı sanıyor nedir?

Aradi kizimi ver dedi tersleyerek baska konusmadi
Gicik oldum ya simdi . birak Allah askina ne yaziyosun birak o senin pesinden kossun . gercekten suan ki yaptigin hareketlerin ona tam tersini yap cokcevap veriyosan verme konusuyosan suan hic konusma sesine hasret kalsin onu umursama birak o senin pesinden kosar insallah

Gicik oldum ya simdi . birak Allah askina ne yaziyosun birak o senin pesinden kossun . gercekten suan ki yaptigin hareketlerin ona tam tersini yap cokcevap veriyosan verme konusuyosan suan hic konusma sesine hasret kalsin onu umursama birak o senin pesinden kosar insallah

Umrumda degilki kosmasi sadece su donemde ustune duseni yapsin..doguma yalnizmi gideyim cocugumu kolu komsuyami birakayim..evde bebek icin hazirlik yapilmasi gerek benim yapanayacagim seyler en azindan onlara birsz kafa yorsun yapmasi gerekenleri yapsin haksizmiyim...

Haklisin canim benim uzulme

Zanaaa lütfen artık üzülme
İcınde cok büyük bi öfke kaldı anlayabiliyorum
Ama o öküz anlamaz
Kırma kendini daha fazla
Allah yar ve yardimcın olsun
Yavrularina hayırlı uzun ömürler versin
Merak etme senin ahın o adamda kalmayacak Allah bu yaptıklarını yanına bırakmayacak

Hadi ordan! Yuzsuz. Az bisey sen utanaydin iyiydi!

Şöyle parca parça yazınca cinlerim tepeme çıkıyor. Hiçbir halt anlamış değilim önce derdini doğru düzgün anlativersen ne de güzel olurdu(!)

Anlamayanlara aciklama:
Ilk okudugum da kadin kocasini aldatmis sandim. Sonraki hamileyim yorumunu okuyunca acaba erkek uye mi dedim. Sonra da heralde anlatim bozuklugu var dedim. Bi daha okudum yooo anlatim bozuklugu yok sadece sadikliktan olecegiz :) aldatan taraf olarak empati bile yapamamisiz. Cunku olsa olsa erkek aldatir. Kim ben mi tovbe estg... :)

Zanaaa Allah yardimcin olsun. Umarim en azindan olmasi gerektigi destegi gosterir.

Kadın aldatms galiba yav aldattiginiz esiniz diyo

Kulaktan kulaga gibi oldu ama konusahibimi eşini aldatmış hemde hamile haliyle tövbe bismillah :KK57:

Back
X