- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dönüp eski konularına bakacağımBende sendenim hiçbişey anlamadım![]()
Guzel yazmissin o sana nasil bir tepki verdiCunku gorunen koy klavuz istemez bizi icine ittigin vahim durum kirk kat yabancilarin bizi hic tanimayan insanlarin bile vicdanini sizlatiyor herkes esini dostunu tanidiklarini sirf bize yardim olsun diye gonderiyor..birde sana yaptiklarina yapmadiklarina bakiyorum sasirip kaliyorum..gecen ayaginin varisinden bahsederken benim bu halimle cirpinmamdan hic utanmadin mi acaba..sana gore biz insan degiliz ki cani kiymetli olan yalniz sensin degil mi
Gicik oldum ya simdi . birak Allah askina ne yaziyosun birak o senin pesinden kossun . gercekten suan ki yaptigin hareketlerin ona tam tersini yap cokcevap veriyosan verme konusuyosan suan hic konusma sesine hasret kalsin onu umursama birak o senin pesinden kosar insallahAradi kizimi ver dedi tersleyerek baska konusmadi
Gicik oldum ya simdi . birak Allah askina ne yaziyosun birak o senin pesinden kossun . gercekten suan ki yaptigin hareketlerin ona tam tersini yap cokcevap veriyosan verme konusuyosan suan hic konusma sesine hasret kalsin onu umursama birak o senin pesinden kosar insallah
Hadi ordan! Yuzsuz. Az bisey sen utanaydin iyiydi!
Kadın aldatms galiba yav aldattiginiz esiniz diyo