• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama yazdigim msj

Erkekler uzun ve imalı cümlelerden anlamaz .
Ne anladigını söyliyeyim size;"Heeee yüzsüz kadin baska erkeklerden yardım alıyo .."...nokta .

O mesaji yazan esiniz degilmi? Ben ona dedim utan dye. Ya bu mesaji kim kime atmis ben anlamadim?

Ben msjibeni aldatan esime yazdim..

belki biraz insafa gelirde dogum oncesi ve dogumdababalik gorevlerini yerine getirir daha fazla zor durumda kalmayalim diye tabi adamin umru.da bile degil isine geldimi iyi koca iyi baba rolu oynuyor isine gelmedimi

Hiç bir etkisi olmaz
Belki okumamıştır bile
Onun yerine boynun altında kalsın inşallah deseydın daha cok ıcerlerdı emın ol.
Erkekler boyle bosver

Erkekler uzun ve imalı cümlelerden anlamaz .
Ne anladigını söyliyeyim size;"Heeee yüzsüz kadin baska erkeklerden yardım alıyo .."...nokta .
,

Msjdaerkek kelimesi bile gecmiyor bunu nerdeb cikardin bizim musterimizbile hep bayandir

Siz olsaniz aldattiginiz yapayalniz caresiz biraktiginiz esiniz size bu msji gonderse ne tepki verirdiniz ne hissederdiniz???

bi mesajla bişey hissetmesini beklemem, yüzüne eşşek derisi geçirmiş yüzsüz bi insanın.
hiç vicdan yapmayın bence, vicdanı olsa beyniyle pipisi yer değiştirmezdi.
adam yerine bile koymayın.
keşke uzaklaşma imkanınız olsa da bi çekip gitseniz.
varisiyle bi başbaşa kalsa şrfsiz.....

bi mesajla bişey hissetmesini beklemem, yüzüne eşşek derisi geçirmiş yüzsüz bi insanın.
hiç vicdan yapmayın bence, vicdanı olsa beyniyle pipisi yer değiştirmezdi.
adam yerine bile koymayın.
keşke uzaklaşma imkanınız olsa da bi çekip gitseniz.
varisiyle bi başbaşa kalsa şrfsiz.....

Keske imkanim olsa ama cocuklarim icin sabrediyorum bu sehirde kendisi iki saatlik esafe ama suan icinde bulundugumuz durum itibariyle muhatap oluyorz

bence bi daha mesaj atmayın. çok iç dökmek isityorsanız buraya yazın. sizi hamileyken aldatan adam mesajdan filan ne anlasın. boşverin.

Adam zaten aldatmış siz bundan sebep ayrıldınız sanırım.
Bir daha niye mesaj atıyorsunuz.
Adam barışmak için yazdığınızı düşünül cevap vermemiştir.
Kendi gitti kendi geliyor hesabı olmuş

Back
X