- 25 Ağustos 2014
- 6.767
- 8.893
- 448
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O mesaji yazan esiniz degilmi? Ben ona dedim utan dye. Ya bu mesaji kim kime atmis ben anlamadim?Anlayamadim ben mi utanaydim
eşinin anlayacağını hiiç sanmam.Siz olsaniz aldattiginiz yapayalniz caresiz biraktiginiz esiniz size bu msji gonderse ne tepki verirdiniz ne hissederdiniz???
Kadın aldatms galiba yav aldattiginiz esiniz diyo
Kulaktan kulaga gibi oldu ama konusahibimi eşini aldatmış hemde hamile haliyle tövbe bismillah![]()
O mesaji yazan esiniz degilmi? Ben ona dedim utan dye. Ya bu mesaji kim kime atmis ben anlamadim?
,Erkekler uzun ve imalı cümlelerden anlamaz .
Ne anladigını söyliyeyim size;"Heeee yüzsüz kadin baska erkeklerden yardım alıyo .."...nokta .
Kelime düşüklügü yapmadan tek partta yazsaydın anlayabilirdim sen anlatamadın bu 1 2.si tek anlamayan ben degilim çogu üye anlayamadı konunuAnlamadan neler yaziyorsun boyle aldatan esim ben degil
Siz olsaniz aldattiginiz yapayalniz caresiz biraktiginiz esiniz size bu msji gonderse ne tepki verirdiniz ne hissederdiniz???
Kelime düşüklügü yapmadan tek partta yazsaydın anlayabilirdim sen anlatamadın bu 1 2.si tek anlamayan ben degilim çogu üye anlayamadı konunu
bi mesajla bişey hissetmesini beklemem, yüzüne eşşek derisi geçirmiş yüzsüz bi insanın.
hiç vicdan yapmayın bence, vicdanı olsa beyniyle pipisi yer değiştirmezdi.
adam yerine bile koymayın.
keşke uzaklaşma imkanınız olsa da bi çekip gitseniz.
varisiyle bi başbaşa kalsa şrfsiz.....
Bunca kadin anlamamış adam nasıl anlasın ..![]()