• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kocama yetişemiyorum

Ben de yapı olarak emekliler gibiyim. Ama eşim beni hep canlı tutsun isterim. Çünkü böyle insana ne yaşlılık uğrar ne hastalık. Maasallah diyin simarmayin aaaa:d
aynen dediğiniz gibi 40 yaşında ama en fazla 28-29 gibi duruyo ben daha yaşlı kalıyorum onun yanında. ama her insanda öyle olamıyor. ben daha sakin bir hayatı seviyorum. mesela yağmur yağarken ben pencere önünde kahve içmeye bayılırım. ama eşim yağmurda yürümeyi sever hadi hize kalk yağmur yağıyor dışarı çıkalım, kar yağıyor dışarı çıkalım, hava ne kadar sıcak dışarı çıkalım, bu gün çok soğuk hava hadi çıkalım üşüyelim biraz. inanın durum aynen böyle.

Aslında yaşlanmak değil tam tersine daha hayat dolu daha zinde olman gerekiyor.Monoton hayat insanın ömrünü tüketir.Ama bir programa sokmak gerekiyor.Tabiki herşeyin fazlası zarar.
aktif yaşamak güzel ama inanın fazlası yoruyor. ben evi değiştirelim diyorum o evi boşver dört duvar arabayı değiştirelim daha rahat gezelim diyor.

Herşeyin fazlası zarar
Doları çıkmak istemiyorsanız evde yorucu olmayan ama eğlenceli aktivite bulun
Masabaşı oyunları gibi
Çocuklarla oynayabilecek tarz da birşey mesela

Benim esimde aynen boyle.
Dag kecisi gibi gezsin, daga tasa tirmansin, gece kulakligi takip kossun ziplasin.
Cocuklar olmadan once bni de sururdu yaninda, simdi kucuk 1,5 yasinda oldugu icin rahat veriyor azcik.
Tatildeyiz suan, disarida fena yagmur yagiyor, oglani aldi denize sokup geleyim diye cikti gitti, bnde kizi uyuttum.
Sabah 5 den beri yoktu,arkadaslariyla tirmanisa gitti geldi.
Hersey dahil tatillere asla gitmez, hizini kesiyormus oyle seyler.
Guzel gibi gorunuyor ama fazlasi cok yoruyor haklisiniz.
Bende evcimenim, tavuk gibi erkenden yatarim.

Benim eşimde böyledir.
Bu akşam için bile program yapmış,dışarda iftar yapıp oradan sahile,kızımı parka götürelim dedi tamam dedim yemek yapmak istemediğim için. Ama ben hamileyim ve bunalıyorum,yoruluyorum diye eskisi kadar üstelemiyor,akşam parka gitmek istemezsem kızımı alıp çıkıyor hakkını yiyemem.
Yarın akşam arkadaşları ile iftar yapacak,bana da diyor ki sizde anne kız akşamı yapın,çocuk sıkılmasın. Kendi planını yapmış,beni de yönlendiriyor anlayacağınız.
Kızımda ona çekti,daha şimdiden haftasonu ne yapacağimızın programını yapıyor.
Ben alıştım artık. Evde oturmaktansa haftasonları güzel bir program yapıp dışarda vakit geçirmeyi tercih ederim zaten şurada 2 ayım kaldı,istesem de dahil olamayacağım eskisi kadar. Baba kız gezerler artık bol bol.
Sizde arada çocuklarla göndermeye çalısın belki ikna olur.

kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için

Kimse yazmamış ben yazayım; net boşanın:KK70: Şaka bir yana tersi olsa daha mı iyiydi; bence an'ın tadını çıkarın,şükür sebebiniz olsun.

kocam 40 ben 32 yaşındayım. hiperaktif gibi birşey 12 yıllık evliyiz. iki dakika yerinde duramıyor. ikimizde çalışıyoruz kamudayız. ikide kızımız var. akşam oluyor hadi kalk hize bi çarşı yapalım. neyse gidip geliyoruz hemen yatıcanmı kalk film izleyelim. gündüz işte yoruluyorum. muhasebeciyim akşama kadar hesap kitap kafam şişiyor. ben erkenden uyumak istiyorum. evde vakit geçirmek istiyorum. sürekli biryerlerdeyiz. ev otel gibi. cocuklarda babalarına çekmiş. hafta sonu gelmeden plan yapar. cumartesi kahvaltıyı şurda yapacaz akşam şuraya gezmeye gideriz. pazar günü şunu şunu yapacaz. 12 yıldır böyle. akşam yatağa kaçıyorum hemen uyuyacam diye peşimden geliyor ordada uyutmuyor. kendisi 24 saat uyumasın banamısın demiyor. nasıl bir bünyesi var anlamıyorum. evliliğimizin ilk 5 yılı bende çok keyif alıyordum ama artık yoruldum. bıktım yaşlandım. bensiz plan yap dediğimde bozuluyor. benle vakit geçirmek istemiyormusun diyor. ne yapmam lazım bu adamı durdurmak için
ayyy kusuma bakma ama idaalimde ki koca bak benim konuma benimki yaslı dedeler gibi 4 gun anasının eteginde durmak istiyo bende istemedigim icin gitmiyorum gezicem

ne güzel kocan var yasa gitsin ben kahvaltıya gidelim diyorum o ben malak gibi yatmak istiyorum diyo sanslısın kardass kusura bakma

Back
X