• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaman bir boşluk var içimde

masal5434

karışık..
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
81
0
36
İstanbul
ruh halim çok tuaf bugünlerde..hiç bir şey hissedemiyorum.ne acıyı,ne sevinci.. boşluk..sadece boşluk..bu nasıl geçer bilmiyorum..amaçsız yaşarmı insan..?? ben yaşıyorum.bi amacım yok.bi hayalim yok...umut... o hiç yok... kocaman bi boşluk var içimde..sanki bir uçurumdan aşağıya attılar beni ama düşmedim.öylece boşlukta asılı kaldım. nefes almak bile öyle zor geliyorki..

Eğer evde boş boş oturuyorsanız böyle şeyler hissetmeniz çok normal ..
Ben yenı mezun oldum .. 2 ay olucak evdeyım artık banada gelmeye başladılar ..

insan boş durabılcek bır yapıya sahip değil ..
Üretmeli , çalışmalı , emek harcamalı yani kısaca yaşamalı ..

Yapacak bişeyler mutlaka vardır ..
İş arayın ( benım gb )
Kurslara katılın
Yaşlı yada kımsesız cocuklara gönüllü olun ..

ruh halim çok tuaf bugünlerde..hiç bir şey hissedemiyorum.ne acıyı,ne sevinci.. boşluk..sadece boşluk..bu nasıl geçer bilmiyorum..amaçsız yaşarmı insan..?? ben yaşıyorum.bi amacım yok.bi hayalim yok...umut... o hiç yok... kocaman bi boşluk var içimde..sanki bir uçurumdan aşağıya attılar beni ama düşmedim.öylece boşlukta asılı kaldım. nefes almak bile öyle zor geliyorki..

depresyona girmissiniz , doktora gitmelisiniz..bu durum uzun sürer yoksa. zarar verebilir size..

Canım okul hayatın varsa az kaldı 3 aydır evde boş boş oturmaktan bunalmış olabliirsin . Umarım geçicidir . Yürüyüşe falan çıkmayı dene canım günde 1 sefer temiz hava spor iyi gelir

Bende ağlama duygumu yitirdim..
Valla en son ne zaman ağladım hatırlamıyorum bilee..
Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum
İlaç beni böyle yapıyor ama ee malum antidepresn haa diyince bırakılmıyor..

Malesef depresyon dr muhtemelen ilaç vericek sonrada duygusuz bi insan oluveriyosunuz..
Muhakkak şuanki ruh halinizden kurtulacaksınız ama tuhaf biri oluyor insan kendini tanıyamıyor bazen

30 yaşındayım okul yok çalışıyorum.sekreter olarak.evet bende doktora gitmeyi çok düşündüm ama ilaçlar tuaf yapar beni diye vazgeçtim.o da bi yerden sonra bitecek yani.benim derdim kendimle.

kafam dağılsın diye sürekli bişiler yapıyorum.en çokta müzik dinliyorum ama nedense her seferinde kendimi bu şarkıyı dinlerken buluyorum..ruh halime en yakın şarkı bu galiba :)

Bazen "ben de terk edip gidebilsem keşke" diyorum
İçimde bir İstanbul var ondan vazgeçemiyorum
Belki sen de bir gün geçersin diye köprülerinden
Yakıp yıkamıyorum,koparıp da atamıyorum içimden

Hayat bu işte;
Kanatlanıp gitmek dururken
Dört duvar içinde hapsolursun
Yaşamak için bir neden ararken
Ölmek için bulursun

Söyle;taşı toprağı altın olmuş kaç yazar?
Delik testi umutlarım,akar altından azar azar
Söyle,neye yarar yaşamak altın bir kafeste
Bir yanım seni beklerken,diğeri bekler ölümü ağır ağır

Hayat bu işte;
Kanatlanıp gitmek dururken
Dört duvar içinde hapsolursun
Yaşamak için bir neden ararken
ölmek için bulursun...

manga..

canım anladığım kadarı ile evli değilsin. erkek arkadaşın yok mu? bazen bazı yaşlarda insan yalnız ise bu depresif hallere bürünebiliyor.. arkadaş grubun yok mu? sık sık onlarla program yapıp at kendini dışarılara.. emin ol çok iyi gelecek..

işte bak kendin de söylemişsin insan bir amacı olmadan yaşayamaz yaşayabilir mi diye. gerçekten yaşayamaz. o şekilde mutlu olamaz. bence sen de kendine yeni amaçlar edinmelisin. yeni bir şeyler öğrenmeli bu yolda çabalamalısın ki hayatın tadı çıksın. gün sonunda yorulduğunda bugün de bir şeyler yaptım kendimi geliştirdim deyip mutlu olabilmelisin o tatlı yorgunlukla :3:

canım anladığım kadarı ile evli değilsin. erkek arkadaşın yok mu? bazen bazı yaşlarda insan yalnız ise bu depresif hallere bürünebiliyor.. arkadaş grubun yok mu? sık sık onlarla program yapıp at kendini dışarılara.. emin ol çok iyi gelecek..

ben boşandım cnm 3 sene evli kaldım ama kocaman bir yalanmış haksızlığada uğradım aldatıldımda bir çok kadının başına gelenler yani ama ne bilim bu aralar canım bile fazla gelir oldu.içim daralıyor.arkadaşlarımın yanında ailemin yanında bile yanlızım.kimseyi ne görmek ne duymak istiyorum.yani anlık şeyler bian mutlu oluyorum ama bi anda geçiyor.tuaf yani anlatamadığım şeyler yaşıyorum.

hayat o kadar güzel ki ama bakmayı bilin önce.
hiçbirşey için hayatı böyle gömeyin. umutsuz olmayın ve herşeyin iyi yönüyle bakmaya çalışın.
hayat her an mutlu olmak demek değildir. öyle olsa mutluluk diye birşey olmazdı.
bu ruh halinin geçeceğine inananın öncelikle. maddi özgürlüğünüz var anladığım kadarıyla; çıkın gezin sizi mutlu edecek şeyler yapın.

hayat o kadar güzel ki ama bakmayı bilin önce.
hiçbirşey için hayatı böyle gömeyin. umutsuz olmayın ve herşeyin iyi yönüyle bakmaya çalışın.
hayat her an mutlu olmak demek değildir. öyle olsa mutluluk diye birşey olmazdı.
bu ruh halinin geçeceğine inananın öncelikle. maddi özgürlüğünüz var anladığım kadarıyla; çıkın gezin sizi mutlu edecek şeyler yapın.

Daha beylik cümleler kurulamazdı. Klişeler kitabı sayfa 1.

sanırım bu ruh hali bulaşıcı.. benim psikolojim tamamen bozuldu aynı duyguları bende yaşıyorum böyle yaşayınca da kimseyle muhattap olmak istemiyorum.. herkesten uzaklaşmak istiyorum.. çaresini bilen yok mu a dostlar :/ :43:

çaresi var tabii. çare "siz"siniz gerçekten arkadaşlar. bol bol gezin, arkadaşlarınızla vakit geçirin. kurslara gidin imkanınız varsa evde oturup kendinizi dinlemeyin. iyice bunalırsınız ve o bunalım şarkıları da dinlemeyin yahu. ölümlü dünya ölümlü insanlarız vallahi değmiyor gençliğimize yazık.. yapmayın arkadaşlar :)

canım herkeste dönem dönem olur böyle şeyler... kendine meşgale bul, hobi filan... kafanı meşgul et bir şekilde... baktın geçmiyor, o zaman bi psikiyatıra gidersin... faydasını göreceksin ;)

Bu ruh halini gidip bir uzamana anlatırsan hemen ilaca başlayacaktır.
Tabiki uzmanlar bizden iyi biliyor, ama sana tavsiyem
eğer imkanın varsa bulunduğun şehirden, işinden, ailenden, çevrenden vs. uzaklaş..
Birkaç günlük tatil sana iyi gelecektir.

Hepimizin oluyor böyle zamanları, ben böyle zamanlarda yazarım. Defterimi alıp canım ne istiyorsa yazarım. Ama gerçek kağıt ve kalemle klavye ile değil. İyi geliyor yani en azından ben iyi hissediyorum. Bir deneyin isterseniz...

Back
X