• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaman bir boşluk var içimde

Masal, inanın en mutlu, sorunsuz insanlar bile bu yazdıklarınızın aynısını hatta daha fazlasını hissedebiliyor zaman zaman.

Bazen onlarca dibe düşmüş cümle kursak bile kafi gelmez ruhumuzun boşluğunu anlatmaya;fakat ne olursa olsun yine ve yeniden kendimizi
o ruh halinden kurtaracak yine biziz. Ne ilaçlar ne de başka birşey iyi gelmez bize.Bunlar kısa süreli çözümlerdir.Hatta zamanla daha kötü yapar insanları..

Birşeylere bağımlı olmadan, hayatın çokta boş olmadığını düşünerek, ÖNCE ruhumuzu doyurmayı unutmamalıyız..Ruh doyunca beden boşluktan kurtuluyor.

Belki psikolojik bir destek alabilirsiniz.Paylaşım gibi.Ama asla ilaç olmamalı bu tercih. Tedavi edilemeyecek bir ruhsal hastalık olmadığı sürece asla ama asla
kendimize bu zulmu yapmamalıyız. İlaç ruhumuza ve bedenimize yapılan bir haksızlıktır.

canım sana söyleyebileceğim ilk şey yalnız değilsin. bana da oluyor sık sık. Allah büyüktür elbet bir kapı açar diyip sabrediyorum. çok bunaldığım günler oldu. ama bugüne geldim. bir de sana söyleyebileceğim şey herşeyin gün gelip değişeceğidir. durum ne kadar kötü gözükürse gözüksün hep aynı kalmaz. hayat sürekli bir değişim içinde. senin de şu anki durumun aynı kalmayacak. ne zaman nasıl bilmem ama Allahın izniyle sen de çok güzel günler görebilirsin. göremeyeceğini kimse iddia edemez. bize düşen Allaha güvenmek ve çaba göstermek. bir de sana söyleyeceğim etrafında sevdiğin insanlarla daha çok vakit geçirisen daha kolay atlatırsın. bu annen olabilir, kardeşin olabilir, en yakın arkadaşın olabilir. :29:

Back
X