• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocaman bir çıkmazdayım

Kendi aileniz sizi seviyorsa eger, kızınıza sonsuz sevgi ile yaklasmalı. Sevgi her seyi cozer. Eminim kiziniza zamab tanirsaniz o da sizin ailenizi kabullenecektir. Sanirim babanne ve dedeyle daha cok vakit gecirerek buyumus.

Bence icinizin almadigi bir adama geri dönmeyin. Mutsuz bir ailede mutlu bir cocuk yetismez

ne acayip yaziyorsunuz konu sahibi, 'calissamda gecinemem', 'eve ciksamda cocugumu getiremem'. ne demeye bosandiniz. hatta resmi olarak bosandiginizdan emin misiniz.
hangi kadin bosandigi herifin anasi ve babasinin yaninda yasar Allah askina, bu ne sacmalik, nasil bi mantik. 6 yasindaki cocuk mu yonetecek sizi.
Malesef yaşanıyor. Mecbur kalınca. Tabiki boşandım. Evdede sadece annesi var

Kendi aileniz sizi seviyorsa eger, kızınıza sonsuz sevgi ile yaklasmalı. Sevgi her seyi cozer. Eminim kiziniza zamab tanirsaniz o da sizin ailenizi kabullenecektir. Sanirim babanne ve dedeyle daha cok vakit gecirerek buyumus.

Bence icinizin almadigi bir adama geri dönmeyin. Mutsuz bir ailede mutlu bir cocuk yetismez
Geri dönmey düşünmüyorum zaten. Tek korkum bigün kızım benden uzak olacak beni istemeyecek olması

ben annemle görüşmüyorum şuan. yaklaşık 6 ay önce cenazene bile gelmem dedim ve kapattım o sayfayı.

ama bu o sebeple ilgili değil. Ben annemde kalmadım evet ama annem beni tamamen yok saydı babamla büyüdüm diye. o yüzden de koptuk.

kızınız babasıyla kalsa bile sizin onu bırakacağınızı sanmıyorum o yüzden bence ferah olun.
Benimde tek korkum kızımın beni yok sayması. Yoksa benim bu evde ne işim var.

Malesef yaşanıyor. Mecbur kalınca. Tabiki boşandım. Evdede sadece annesi var
Allah yardimciniz olsun, cok zor bir durumdur eminim hala onlara muhtac olmaniz. Bir an once bir cozume ulastirmaya calisin. Kendi kazanciniz, nafaka, az bir asiniz (cok olur tabiki insallah ama mecazi anlamda) agrisiz basiniz olsun insallah.

Allah yardimciniz olsun, cok zor bir durumdur eminim hala onlara muhtac olmaniz. Bir an once bir cozume ulastirmaya calisin. Kendi kazanciniz, nafaka, az bir asiniz (cok olur tabiki insallah ama mecazi anlamda) agrisiz basiniz olsun insallah.
Tesekkür ederim inşallah

Benimde tek korkum kızımın beni yok sayması. Yoksa benim bu evde ne işim var.

durumlarımız farklı o yüzden siz umarım benim gibi olmazsınız.

babası sizden soğutmaya çalışıyor mu peki kızınızı?

Millet evliyken eş ailesine dayanamıyor, sen nasıl yapıyorsun ?
Kendine eziyet etmekten vazgeç .al çocuğunu geç evine .ise başla ,çocuğun da okula başlayınca biraz daha kolaylaşır durum ,en azından kafası meşgul olur . Uzman yardımını es geçme ..Çok faydalı olacaktır şu durumda.

durumlarımız farklı o yüzden siz umarım benim gibi olmazsınız.

babası sizden soğutmaya çalışıyor mu peki kızınızı?
Yok öyle bir çabası. Hatta tekrar beraber olmak istiyor. Ama bende bitti hersey. Onla tekrar çocuk içinde olsa birleşmem çok zor. Sırf kızım için bu evdeyim. Yoksa giderim ailemin yanına.

Millet evliyken eş ailesine dayanamıyor, sen nasıl yapıyorsun ?
Kendine eziyet etmekten vazgeç .al çocuğunu geç evine .ise başla ,çocuğun da okula başlayınca biraz daha kolaylaşır durum ,en azından kafası meşgul olur . Uzman yardımını es geçme ..Çok faydalı olacaktır şu durumda.
Çocuğum benle gelse sorun kalmayacak zaten. Gelmediği için bu evdeyim. Evde annesi var sadece. Onada tahammül edemiyorum aslında. İnşallah delirmeden bu iş çözünlenir

Çocuğum benle gelse sorun kalmayacak zaten. Gelmediği için bu evdeyim. Evde annesi var sadece. Onada tahammül edemiyorum aslında. İnşallah delirmeden bu iş çözünlenir
Annesiyle bal kaymak olmadığına göre sadece onun olması birşey değiştirmiyor. Ayrıca boşanıp aynı evde yaşamak hiç normal değil ..sevmiyorum diyorsun çünkü .. çocuğunu al pedagoga gotür .birkaç seansta halledilebilir sanki ..daha çok zaman gerekiyorsa da en azından yol alırsın

Çalışıp babaannenin yakınında ev tutmanız gerekiyor. Ya da kızı baba ve babaanneye bırakacaksınız. Anladığım kadarıyla bu konuda cesaretlendirici cümleler duymak istiyorsunuz.

Ben 5 yaşına gelene kadar babannemlerle yaşadık.kendi evimiz yapılınca taşındık.ama şimdi bile hatırlıyorum nenemden ayrılmak istemezdim.bize geldiğinde gizli gizli eve donerdi çünkü fark eder etmez ağlardık peşinden.bir süre böyle devam eder ama sonra alışır.siz iyi değilseniz orda kızınıza da iyi gelemezsiniz.kendi psikolojinizi de düşünün

Back
X