- 19 Şubat 2011
- 351
- 30
- 98
- 41
- Konu Sahibi hayatguzeldirm
arkadaşlar bnm sorunumda benzer aslında bizde evlendiğimiz ilk hafta gitik laptop aldık hay almaz olaydık nefret ediyorm pencereden fırlatasım geliyor eşim işten gelir gelmez laptopun başına geçiyor ve gerisini tahmin edersiniz 10 aylık evliyim ve hamileyim 10 haftalk . çileden çıkıyorum işten yorgun argın eve geliyorum yemek yada sbhları kahvaltı hazırlıyorum eşime sesleniyorm yemin ediyorum yarım saat cnm çıkıyo gelmesini bekliorm bekliorm bekliorm en sonunda artk oturp yemeye başlıyorum bu nası bi hastalık ve sorunmzlktr nası başaçıkıcak bilmiorm zaten psikolojim altüst durumda sürkli ağlama nöbtleri geçiriyorm hamileliğe alışamadım bişi yiyemiyorum bi yandan :Soff çk bunaldım anlatamam kızlar
valla canım sen iyi dayanıyormuşsun. Ben olsam 3 kere seslenim gelmedimi gidip kırarım o bilgisayarı.
Benim eşimde spor hastası. odadan 2 dakkalığına çıkayım dizimi izliyorum anında başka kanalı açar. birşey sorarım duymaz bile. yanında olayım birşey anlatayım pür dikkat gözlerini diker sporu izler. birde hani derler ya aptallar gibi 10 kere aynı şeyi ne izliyorsun diye oda öyle taaa 1990 lı yıllarda oynanmış maçları izler. baktım bu böyle olacak gibi değil oda bana bişey anlatınca dinlemiyorum duymamazlıktan geliyorum. soruncada sende böyle yapıyorsun diyordum. yapa yapa değişti. artık bir kere seslenim direk yanımda birşey anlatayım dinlemesin anlatmıcam bana da bişey anlatma diyorum artık ne anlatsam dinler oldu. sabır istiyor. erkekler koyun gibi gütmek lazım. zamanımızı alıyorlar tabi bizden de giden gidiyor ama zamanla onlarda değişir.
konu sahibi arkadaşım bebek olunca mecbur birşeylerin ucundan tutacak. oyun falan kendisi rafa kaldıracak.