• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdaki Cinsel İsteksizlik...

Isevgili ideal
c isteksizliğin çeşitli sebepleri var.
neden kaynaklandığınızı bulmanız gerekiyor
bunun için de eşin önce bir ürologa gitmeli ve hormon testi yaptırmalı
eğer hormonlarında bi düşüklük yoksa
psikolojik olabilir
strese bağlı olabilir

ama çözüm senin sabrederek aylarca beklemende değil inan. yaşamış biri olarak yazıyorum

sen sadece eşini doktora gitmeye ikna et
çok zor biliyorum ama başka çözüm göremiyorum
konuşarak ya da bekleyerek aşılmıyor bu sorun

Ikna edebilsem keske, ikna olmaz. Karacigerinde kist var onun etkisi
Olabilir diye bazen aklima geliyor. Ve is stresi tartismalarimiz vs..de cok etkiledi.
Cok uzuluyorum, istenmeyen kadin gibi hissediyorum kendimi.

hiç öyle hissetme
sorun onda afedersin ereksiyon olmuyordur
suçu sana atıyordu sürekli kavga bile çıkarabilir otton böcekten sırf aranız kötü olsunda o işi yapmayın diye
kendini germe
sal ipini serbest bırak
normal davran hiç bir şey yokmuş gibi düzelir

Yıllar yıllar geçti, çocuğumuz oldu, o zamanlar hep aldatılmışım komşumla hepsi ortaya çıktı, sonradan öğrendim. Boşadım çatır çatır. Mal gibi bende sebebini aramışım, adam ben işe giderken komşumu eve atıyormuş.
cevabınıza şok oldum şimdi mutlumusunuz

Yıllar yıllar geçti, çocuğumuz oldu, o zamanlar hep aldatılmışım komşumla hepsi ortaya çıktı, sonradan öğrendim. Boşadım çatır çatır. Mal gibi bende sebebini aramışım, adam ben işe giderken komşumu eve atıyormuş.
Ben buna şok oldum nasıl öğrendiniz aldattığını. Çok yıllar geçmiş ayrılmakla iyi yapmışsınız. İnşallah çocuğunuzla mutlu olun hep

Terbiyesiz adam… inşallah yaşattığının beş bin katını yaşasın böyle adamlar.. ve evladınızla mutlu olun siz de sağlıkla huzurla yaşayın 🙏🙏🙏 ben de oğlumla aynı durumdayım çok da mutluyuz çok şükür 🙏 allaha havale ettim

Çok güzel boşamışsınız. Bizim de böyle bir dönemimiz oldu, bu başıma gelirse cidden yapabileceklerimi kestiremiyorum cidden. Dua etsin boşamak ile yetinmişsiniz.

Back
X