• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan ayrılmak istiyorum

Lüks alışveriş merkezleri ... lüks evler de olduğuna göre sonradan köyünuzde altın madeni bulundu
Adam evli muhtemelen.. Ş. Subaşı mevzusu gibi düşünebiliriz. Adam genç kızlara meyilli, kız da lükse meyilli. Neyse yazmak istemiyorum, düşüncelerimi filtresiz yazdığımda banlanıyorum. Drama seviyor insanlar , ayy yazık diyip acıdıklarında kendi hayatlarından daha memnun oluyorlar. Bu tip konular ondan çok seviliyor , değişik açıdan bakan da vicdansız oluyor.

Adam evli muhtemelen.. Ş. Subaşı mevzusu gibi düşünebiliriz. Adam genç kızlara meyilli, kız da lükse meyilli. Neyse yazmak istemiyorum, düşüncelerimi filtresiz yazdığımda banlanıyorum. Drama seviyor insanlar , ayy yazık diyip acıdıklarında kendi hayatlarından daha memnun oluyorlar. Bu tip konular ondan çok seviliyor , değişik açıdan bakan da vicdansız oluyor.
Nikah yapilmamasinin tek nedeninin adamın zaten evli olması olduğunu ve anlatılan hikayenin tam olarak gerçeği yansıtmadığını ben de düşünüyorum ..

15 yasindayken cocuk yapiyorsunuz bu cocuk nasil oluyor? Dogum doktorun sikayet etmemis mi? :KK57: bu cocuk nufusa nasil kaydolmus??
Dur şimdi sorma böyle şeyler ...Zaten abla hikayeleri karıştırdı ,köyde kayınvalidesi tarafından hortumla dövülen çocuk gelinden lüks mağazalarda gezen pembis geline bağladı

Hadi diyelim siz çocuk aklınızla sevdiğinizi zannettiniz karşınizdaki zaten pedofili , aileniz nasıl izin verdi? Göz mü yumdular ?

12 yıllık evliyim 15 yasında evlendim cahillik tabiki başka bir sey değil kendim isteyerek evlendim kayınvalidem çok tehlikeli bir kadın bir sürü şey yaşadım ilk 5 sene hep dayak la gecti köle gibiydim evim vardı ayrı ama kaynanam evimize göndermedi tek kazan da kaynasın hesabı maddi durumumuz hep iyiydi ama benim hiç param bile olmazdı her neyse hortum la da yedim dayak kablo ile de bir de kızım oldu evlenir evlenmez şu an 12 yıla geldim bir de oğlum var 1 bucuk yasında sürpriz yumurta... Şimdi ise ayrılmak istiyorum ve resmi nikah ta yok 12 yılda yasadıpım şeyleri buraya ne kadar yazabilirim bilmiyorum aslında dayak, aldatılma, alkol, sürekli ezilme küçük görme her şeyi yasadım kısacası hep bir sonrasını hayal ettim ekonomik özgürlüğüm olmadığı için hep sürdürmeyi denedim babam vardı artık oda yok vefat etti şimdi ayrılıp hayata yeniden başlamak istiyorum nasıl bir yön bulurum bilmiyorum ayrılıp bana ve çocuklarıma yardım edecek bir adam değil malum günümüzde covid 19 iş bulmak ta biraz zor olacaktır ama ben artık kararımı verdim 12 yıl bitti ama ben bir 12 yıl daha verebileciği mi sanmıyorum sabır da tükendi sevgim de saygım da buraya yazmak istedim belki benim durumumda olanlar vardır diye fikirlerinize ihtiyacım var..... Teşekkür ler
Devletten yardım iste,yaşadkşarını anlat korurlar seni

Sizler kendi anlattığınız şeylere inanmanın ne kadar güzel ya keske sizler gibi olsam dedim okuyunca hayır evli değil ikinci eş değilim kuma değilim düğünüm oldu evlendim ama vebalin yine de iszde kalsın yazık çok yazık kendime kızıyorum şu an ben neden böyle bir platform da yım die

Ben gaddar değilim hayat zorba.
Ben buraya hep girerim okurum kadınların bilgi alısveriş ini olsun yardımlasmasınj oldum böylesine zor bir dönemde tek basıma yım kimse m yok bir yazayım dedim rahatlarım akıl da ısırın dedim ama gördüm ki kadının en büyük düşmanı evet kadın birisi de demiş ki anlatılan lar gercek değil dramı seven bizim millet ayrıca şok oldum gayette bekae bir adamla düğünüm oldu bildiğiniz sizin hayatlarını fazla iyi demekki anlasılırım sandım ama benim hayatım dan çok az kadın var ıs demekki dedim

Siz zaten evli degilsiniz ki, neden bu kadar dayak yediniz bu zamana kadar?
Kusura bakmayin ama bu sabriniza anlam veremedim?
Anlam verebilmemiz için kimsesiz olmanız lazım birde babadan da dayak yemeniz lazım di anlamanızı beklediğim için cidden çok üzgünüm ve birisi bu nu nasıl silebilirim söyleyebilirimi

Maddi durumumuz hep iyiydi ama benim param bile olmazdi demissiniz konuda. Bu mu luks? Kablolarla bilmem ne ile dayak yiyip o evde otursaniz ne olur. 15 yas cok cok kucuk ama lutfen artik cekmeyin. Allah yardimciniz olsun, yolunuz bahtiniz acik olsun.
Demek istediğim sey su evden çıkmayan birisi bana para vermez yani ben çıkmam evden hiç ultra lüx faire de oturuyorum hersey lüx içinde bunlar bnenşm için değil kendisi için benim arkadasım bile yok olmaz yani izin vemez

Çocukları annelerine şiddet uygulayıp eziyet edenlere mi bırakacak? Devlet ne güne duruyor? Kadın gidince cocuklara eziyet etmeyecekleri ne malum? Bir kac gün önce 9 yaşını hortumla dövüp öldüren baba vardi haberlerde.adam daha önce kadını da bıçaklamis.
Cocuk yuvalarında da cocuklara cok ıyı davranmıyorlar.

Zaten çocuk yuvasına da verilmesinler. Anneleri sag şükür ve başlarında. Sahsen bana şiddet uygulayanlarin yanında çocuklarımı güvenip bırakmam.
İste kadın yanına alsa bile gıdecek yerı yok mecbur bir yere bırakıp calısması lazım xor durum Allah yardım etsın ama konuda mantık hataları var lüks yasam diyor ama param yok diyor bir de neden 2 cocuk ama burda en buyuk suc kızın ana babasında

Ben derdinizi anlamadım
Kocamdan ayrılmak istiyorum diyorsunuz
Eee ayrılın, sizin için en kolay iş. Çünkü kocanız yok. Eşyaları toplayıp evden çıkmaya bakar. Resmi nikah yok, sizi birbirinize bağlayan birşey yok. Anneniz varmış, gidin ona yerleşin. Niye geldin dicek hali yok herhalde. Ha dersede beni bundan 12 sene önce sapık bir adama gelin ettin, bundan sonra suçunu bil ve ona göre otur diye ağzının payını verin. Bu dönemde iş bulmanız zor, ama böyle bir adamın yanında kalmaktansa annemin yanında yarı aç yaşamayı ben olsam tercih ederim. Sizi bilemem tabii. Lüks ev, lüks mağzalardan sonra zor gelebilir. Bilemedim. Cebinizde kuruş yok ama lüks hayat. Peki. Hadi diyelim öyle. Zamanla iyi kötü bir işiniz olur, bu durumda temizliğe giderim yinede o sapık adamı çekmem. Baktımki çok üstüme geliyor, şikayet ederim beni bundan 12 sene önce 15 yaşımda zorla alıkoydu, bana tecavüz etti beni bu hayata zorladı diye. İçeri girmeyi göze alıyorsa pekala, girebilir. Yok gözü kesmiyorsa paşa paşa çocuklarına bakacak, nafakaysa nafaka. Size zırnık koklatmaz tabii ama onuda zamanında düşüncektiniz artık. Hadi 15 yaşında düşünemediniz, 18-20-22... yaşlarındada düşünemedim demiceksiniz dimi. İki tehtide bakardı. Kabulmu etmiyor, şikayet hop içeri. Ama yok siz birde sürpriz yumurta yapmıssınız. İki insanın beraber olmasından olan yavru nasıl kaza yada sürpriz olur 37 yaşındayım halen anlamadım ama neyse.

Arkadaşlar biraz yargılamak yerine destek olun fikir verin hiç olmadı dertlesin ya . Şu sitede herkese saldırılmasindan bıktım . Biraz anlayış lütfen

uff her konuda ben şöyle harikayım ben şöyle yapardım sen neden değilsin diye kendi egolarını şişirip sürekli saldırı halinde olan üyelerden gına geldi gerçekten artık...

Back
X