• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan ayrılmak istiyorum

Nikâh yok bu zamana kadar niye bekledin bırakıp gitseydin hâlâ da gidebilirsin mahkemeyle uğraşma derdin yok.. tabi çocukların hakları var ama
3 defa ayrıldım birincisi 15 gün sürdü 2 ci 3 ay 3 cü de yemin ettim yeni bir hayat kurcam die 1 bucuk yıl bekledim bir işe girebilmek için kaçtım evden iş buldum ama bırakmadılar beni bana ve o zaman bir tane çocuk vardı ve şimdi 2 oldu bu defa önüme kim ne çıkarsa çıksın ben hikayemi kendim yasıcam ve basarıcam diye düşünüyorum 15 yasındaki çocuk gitti 28 yasında 2 tane evladım var

Severek kendi istediğimle dini nikah ile evlendim diyor canım. Zorlama yokki. 15 yaşında 27 yaşında biriyle o zamanki aklıyla birlikte olmuş.
15 yaşında çocuğun severek evlendim deme şansı yok ki. Hukuken iradesi yok. Kaç kişi bu yüzden içerde severek evlendim diyen karıları dışarda ağlıyor. Kanun kanundur. Çocukla evlenmek istismardır.

Kocaniz olabilmesi icin resmi nikahiniz olmasi lazim. Nikahiniz yok yani evli bile degilsiniz bunca yiliniza yazik degil mi ya. O kadar dayak o kadar maddi sikinti ne icindi? Evliligim diyeceksiniz e evli degilsiniz.

12 yıl resmi nikâhın olmayan adamın yanında o kadar eziyet çektim diyorsun ne diye kaldın ki. Karın tokluğuna durmuşsun. Onu gider en kötü asgari ücretle veya fabrika vs. illaki bir yerde çalışıp bir göz evde kalıp yapabilirdin bence. Hayatını kendin mahvetmişsin. Birde Çocuk nasıl kaza ile oluyor anlamıyorum. Adamın biri hayatını boka çeviriyor ve sen o adamla sevişip yatıp kalkmaya devam edecek kadar miden geniş oluyor. Madem akıl edip kondom taksaydın adama. Şanslı kesim dışında kimsenin hayatı altın tepside sunulmuyor insana. Birazda insanda cesaret azim olması gerek.
Madem herseyi tüm netliği ile duymak istiyor sunuz o zaman anlatayım sprıal ile korunma vardı ve belki de 2 ayda bir kere birlikte olmaya oldu oğlum aldırmadım benim inancım da yok insan öldürmek. Kimse den altın tepsi beklemedim siz hiç dayak yediniz mi muhtemelen hayır ben çok yedim bir zaman sonra korku olusuyor dövecek diye herseyi yapıyor insan lütfen empati biraz saygı benden daha kötü durumda olan kadınlar da var var yani böyle hayatlar emin olun platform ismi kadınlar klubu neden varki destek değil i burda amac fikir payşasmak değilim vicdanlı yorum yapın lütfen hayatı mı kolau yazamadım ben orda yazılan bir özet ten ibaret inananların korkusunu anlayın belirli bir yastan sonra o korku da kalmıyor 15 18 20 yasınıza inip hayal edin düşünğn

Kocaniz olabilmesi icin resmi nikahiniz olmasi lazim. Nikahiniz yok yani evli bile degilsiniz bunca yiliniza yazik degil mi ya. O kadar dayak o kadar maddi sikinti ne icindi? Evliligim diyeceksiniz e evli degilsiniz.
Hepsi bosaydı ama ben hep ya olursa dedim çünki arkamda destek planım olmadı hiç biz çektik sende çekeceksin oldu ve bir çocuğun penceresinden bakınca ne denirse onu yaptım hataydı belki ama ben hata olarak görmedim maddi olarak hiç sıkıntı yazamadım hep çok lüx evlerde lüx arabalarda lüx mağazalarda oldum hala da öyle ama ben artık bittim

15 yaşında çocuğun severek evlendim deme şansı yok ki. Hukuken iradesi yok. Kaç kişi bu yüzden içerde severek evlendim diyen karıları dışarda ağlıyor. Kanun kanundur. Çocukla evlenmek istismardır.
Yaşadığı yere bağlı. Bazen kanun dediğimiz şeyler bile işe yaramıyor. Halamın eşinin yiğeni lisedeyken kaçtı. Önce kaçırıldı dediler sonra ifadesinde kendi rızamla birlikte oldum dedi. Kimse hapise girmeden iki hafta sonra düğün oldu 🤷bu olayda hanımefendinin yaşadığı döneme denk geliyor. Şimdi durum farklı olabilir. Denemekte fayda var. Elinden ne geliyorsa yapması lazım. Son yazdıklarına çok üzüldüm. Adam bu kadar zenginken biraz olsa birikim yapsaymış. Şimdiye çoktan bir hayat kurmuştu. Adam çocukların peşini pek bırakır gibi gelmiyor. Kendi izini kayıp ettirecek bambaşka şehirde sıfırdan bir yol çizmesi lazım. Onun içinde para lazım. Annesinin yanında rahat bırakmaz kadın sığınma evi daha mantıklı. Yeni bir kimlik yeni bir hayat.

12 yıllık evliyim 15 yasında evlendim cahillik tabiki başka bir sey değil kendim isteyerek evlendim kayınvalidem çok tehlikeli bir kadın bir sürü şey yaşadım ilk 5 sene hep dayak la gecti köle gibiydim evim vardı ayrı ama kaynanam evimize göndermedi tek kazan da kaynasın hesabı maddi durumumuz hep iyiydi ama benim hiç param bile olmazdı her neyse hortum la da yedim dayak kablo ile de bir de kızım oldu evlenir evlenmez şu an 12 yıla geldim bir de oğlum var 1 bucuk yasında sürpriz yumurta... Şimdi ise ayrılmak istiyorum ve resmi nikah ta yok 12 yılda yasadıpım şeyleri buraya ne kadar yazabilirim bilmiyorum aslında dayak, aldatılma, alkol, sürekli ezilme küçük görme her şeyi yasadım kısacası hep bir sonrasını hayal ettim ekonomik özgürlüğüm olmadığı için hep sürdürmeyi denedim babam vardı artık oda yok vefat etti şimdi ayrılıp hayata yeniden başlamak istiyorum nasıl bir yön bulurum bilmiyorum ayrılıp bana ve çocuklarıma yardım edecek bir adam değil malum günümüzde covid 19 iş bulmak ta biraz zor olacaktır ama ben artık kararımı verdim 12 yıl bitti ama ben bir 12 yıl daha verebileciği mi sanmıyorum sabır da tükendi sevgim de saygım da buraya yazmak istedim belki benim durumumda olanlar vardır diye fikirlerinize ihtiyacım var..... Teşekkür ler
Yaşadıklarınıza üzüldüm yaşınız çok genç yeni bir hayata başlayabilirsiniz kocamdan ayrılmak diyorsunuz da zaten evli değilsiniz adam da kocanız değil 15 yaşında çocukla evlenen adam koca değil sapıktır benim gözümde 15 yaşında insana çocuk gözüyle bakılır karı gözüyle değil kaçın gidin annenize

Eğer çocuklarına 2000 nafaka vermeyi kabul etmezsen seni şikayet ederim 15 yaşında benimle ilişkiye girdigin için hapse girersin diye tehdit et daha sonra resmi olarak nafaka baglat Ivana yatirsin asla yüzyüze gelme .birde mahkemede ne zaman görecek bebesini onlar ayrıntılı yazılsın sonra zorluk yaşarsın işte haftasonlari şu saate kadar kapıya bırakacak vs diye..birde her yıl Üfe Tüfe ye göre nafaka artışı olacak diye madde eklettir...çocukları ben Alicam derse de ....şiddet istismar hepsini öne sürerim diye tehdit et ...tabiki gizlice git evden sakin söyleme bu tehditleri telefonla konuşurken yaz mesaj yazma sonrasında sana hakaret vs ederse kayıt et ses kaydı vs...onlarisa gerekirse kullanirsin

Hepsi bosaydı ama ben hep ya olursa dedim çünki arkamda destek planım olmadı hiç biz çektik sende çekeceksin oldu ve bir çocuğun penceresinden bakınca ne denirse onu yaptım hataydı belki ama ben hata olarak görmedim maddi olarak hiç sıkıntı yazamadım hep çok lüx evlerde lüx arabalarda lüx mağazalarda oldum hala da öyle ama ben artık bittim

Maddi durumumuz hep iyiydi ama benim param bile olmazdi demissiniz konuda. Bu mu luks? Kablolarla bilmem ne ile dayak yiyip o evde otursaniz ne olur. 15 yas cok cok kucuk ama lutfen artik cekmeyin. Allah yardimciniz olsun, yolunuz bahtiniz acik olsun.

Madem herseyi tüm netliği ile duymak istiyor sunuz o zaman anlatayım sprıal ile korunma vardı ve belki de 2 ayda bir kere birlikte olmaya oldu oğlum aldırmadım benim inancım da yok insan öldürmek. Kimse den altın tepsi beklemedim siz hiç dayak yediniz mi muhtemelen hayır ben çok yedim bir zaman sonra korku olusuyor dövecek diye herseyi yapıyor insan lütfen empati biraz saygı benden daha kötü durumda olan kadınlar da var var yani böyle hayatlar emin olun platform ismi kadınlar klubu neden varki destek değil i burda amac fikir payşasmak değilim vicdanlı yorum yapın lütfen hayatı mı kolau yazamadım ben orda yazılan bir özet ten ibaret inananların korkusunu anlayın belirli bir yastan sonra o korku da kalmıyor 15 18 20 yasınıza inip hayal edin düşünğn
Baştan söyliyim kusura bakma sana ve hayatına asla saygı duymamı bekleme benden. 15 yaşıma iniyorum şuan 15 yaşımda sevgili peşinde evlilik peşinde koşmuyordum mesela. 16 yaşında çalışmaya başladım restoranlarda gece 2 ye kadar garson olarak tuvalet temizleyerek aynı zamanda okula devam ediyordum. 18 yaşında normal sigortalı işe girdim fabrikaya aynı zamanda okula devam edip en iyi nerede staj yaparım lise için bakıyordum. Gece iş gündüz okul belki 4 saat uyku var yok staj insanlığını kaybediyorsun dayak yemekten beter hale geliyorsun. Sonra üniversitesi daha çok para demek. Bunca işin içine daha çok para için günü birlik palyaço olmak, düğünlerde servis yapmak işleri ekle. Meslek sahibi olup kimseye eyvallah etmeden ve aile desteği olmadan hayat kurmak senin gibilerin anlıcağı şey değil. Sanmaki bu atıp tutuyor. Demek istediğimi anladın mı hayat kimseye altın tepside gelmiyor.

Çocukken evlenmişsin birde istemissin ne olacağını zannediyordun acaba resmi nikahın yok o adamdan şikayetci ol pedofoli olduğu için

Konu sahibi çok küçük yaşta evlendirilip zor zamanlar yaşamış. Karşı taraf neredeyse 30 yaşındaymış. Hem psikolojik hem fiziksel şiddete maruz kalmış. Bence de biraz anlayışlı olalım. Ki daha önce de 3 kere ayrılmaya kalkmış başarılı olamamış. Cesareti olmamıştır. Onun yaşadıklarını yaşayan insan kolay kolay öyle dimdik duramaz. Herkesin psikolojisi demirden değil. Empati kuralım biraz. Karar vermesi bile büyük bir adım. Şu an karar aşamasında zaten. Cesaret vererek, yol göstererek destek olabiliriz. Hatalar yapılmış bir kere. Dönüşü olmayacak zaten.

Kaçmadık... 27 idi ben 15

🙄🙄 sübyancı bildiğin yani..
barodan avukat talep edin. bu konuyu da sorun bence manevi tazminat talep edebilirmisiniz diye. çocuk istismarı bu resmen.
ayrılmak istemez demişsinizde o kim ki? alın çocuklarınızı bir gün dışarı çıkar gibi basın gidin kocanız değil birşey değil. hangi hakla ayrılmak istemeyecek..

Yapacak olduğunuzu söyleyeyim, inşallah eşiniz size bir ev alacak kadar zengindir,
Evden ayrilip avukata gidiyorsunuz,
Avukat aracılığı ile sevgilinizi tehdit ediyorsunuz.
15 yaşındaki çocuğun rızası olmaz.
Çocuk istismarı bu.
Ya size bir ev verir, çocuklarınıza da nafaka bağlar,
Yada istismar sucundan içeride yatar
Avukatınız bu tehditi iletsin,
O da çocuğu alikoyup,( nikaha da zahmet etmemis) istismar etmenin bedelini odesin..
Tekrar diyorum,
Kendi isteğim demeyin
15 yaşında ÇOCUKta rıza aranmaz.
Basbayaga istismar.
Evet 13 unde 26 kişinin tecavüzüne uğrayan çocuğa rızası var denmişti... keşke yasalar uygulansa

Zararın neresinden dönerseniz kârdır..
Bu zamana kadar boşa geçen günlerinize yanmaktansa yeni bi hayat kurmak için çabalarsanız hayat size gülecektir umarım 🙏🏼💕 Tüm güzellikler sizinle olsun
Allah Yardımcınız Olsun 🌷🌷

Baska napabilirki kendi ailesıde arkasında durmuo kendi ayakları üstunde durması lazım yoksa kendide cocuklarda perişan olurlar devletin olanaklarını ben tam bilmedım icin bisy diyemıyorum ama kendi canından kanından olana insan nasıl zarar vere bilir

Neye hayret ettigimi mi merak ettiniz? Ikinci cocuga hayret ettim. Senelerdir siddetin her turlusunu yasayip da nasil bu adamla sevisebildiniz merak ettim. Surpriz yumurta demissiniz ya. Neresi surpriz?sevisirsen cocugun olma ihtimali her zaman var neticede

Neyse olan olmus. Baska akrabaniz yok mu? Yoksa kadin siginma evine basvurun. Polise gidin,kalacak yerim yok,sevgilim siddet uyguluyor iki de cocugum var deyin. Onlar sizi guvenilir bir yere yerlestirir.

Sanki kendi isteğiyle zevkle yaptığına eminmiş gibi konuşuyorsunuz. Dayak aldatma alkolü olan adam ilişkiye de zorlamaz mı sizce? Hemen sevişmeseydin demek yerine bi de bunu düşünseniz keşke. Direkt suçlama anında.

12 yıllık evliyim 15 yasında evlendim cahillik tabiki başka bir sey değil kendim isteyerek evlendim kayınvalidem çok tehlikeli bir kadın bir sürü şey yaşadım ilk 5 sene hep dayak la gecti köle gibiydim evim vardı ayrı ama kaynanam evimize göndermedi tek kazan da kaynasın hesabı maddi durumumuz hep iyiydi ama benim hiç param bile olmazdı her neyse hortum la da yedim dayak kablo ile de bir de kızım oldu evlenir evlenmez şu an 12 yıla geldim bir de oğlum var 1 bucuk yasında sürpriz yumurta... Şimdi ise ayrılmak istiyorum ve resmi nikah ta yok 12 yılda yasadıpım şeyleri buraya ne kadar yazabilirim bilmiyorum aslında dayak, aldatılma, alkol, sürekli ezilme küçük görme her şeyi yasadım kısacası hep bir sonrasını hayal ettim ekonomik özgürlüğüm olmadığı için hep sürdürmeyi denedim babam vardı artık oda yok vefat etti şimdi ayrılıp hayata yeniden başlamak istiyorum nasıl bir yön bulurum bilmiyorum ayrılıp bana ve çocuklarıma yardım edecek bir adam değil malum günümüzde covid 19 iş bulmak ta biraz zor olacaktır ama ben artık kararımı verdim 12 yıl bitti ama ben bir 12 yıl daha verebileciği mi sanmıyorum sabır da tükendi sevgim de saygım da buraya yazmak istedim belki benim durumumda olanlar vardır diye fikirlerinize ihtiyacım var..... Teşekkür ler
Öncelikle bir avukata gidip , size tecavüz eden bu şahsı süründürmenin yolunu öğrenin.
Büyük marketler ve internet siteleri
(h... , g... , tren.... gibi ) şu an eleman alıyorlar.
İşe başlayın.
Çocuklarınız için de ayrı ayrı nafaka alın.
Darp raporunuz vardır umarım.
Mahkemeniz çok kolay olur , çünkü tamamen haklı tarafsınız.
En büyük olay , sizin ilk adımı atmanız.

Back
X