Kocamdan bıktım

benim ki zayifligimla dalga geçiyor safinaz diyor ev çocuk perişan oluyorum ama ona ragmen bir şey yapmıyorsun diyor... o kadar kötüyüm ki doğumdan sonra kendime gelemedim sürekli halsizim u sefer de miskin diyor gülerek... elimde kalacak bir gün
Sizin eşiniz laftan anlayacak bir adam değil. 2-3 kere sakin sakin uyarın. Bak, kaynanadan beter dır dır yapıyorsun, yeminle sıyırma noktasına getireceksin beni, azıcık kalıbının adamı gibi ağır ol diyin.

4. de ise size cinnet lazım. Çocuk buna şahit olmuyacaksa değer verdiği bişeyi, laptop olur, TV olur parçalayın. Bir dahaki sefere ağzını açmadan iki kez düşünür.

Sizin eşiniz laftan anlayacak bir adam değil. 2-3 kere sakin sakin uyarın. Bak, kaynandan beter dır dır yapıyorsun, yeminle sıyırma noktasına getireceksin beni, azıcık kalıbının adamı gibi ağır ol diyin.

4. de ise size cinnet lazım. Çocuk buna şahit olmuyacaksa değer verdiği bişeyi, laptop olur, TV olur parçalayın. Bir dahaki sefere ağzını açmadan iki kez düşünür.

Kesinlikle deneyin birşeyleri kirmayi. Ben elimdeki 5 kiloluk çelik tencereyi cam kapıya firlatmistim. Epey zaman sustu.

Dır dır ci adam çekilecek dert değil . Psikolojik şiddet resmen .
Abim den biliyorum .

Arkadaşlar yazmış sağlam cinnet ise yarar gibi gözüküyor.

Yada sizde onun egosunu düşürecek yetersiz olduğu şeyleri çatır çatır söyleyin abimde bi süre ise yariyordu.

Abi neyse de kocanın böylesi çekilecek dert değil çok üzüldüm valla .

Back
X