Kocamdan bıktım

Ay ben sinir oldum kocana. Hayatta tahammül edemem çok konuşana bile bırak bu şekilde dırdır kavga etmeyi.... yine mi dır dır, çenen kopsun bi sus de şuna yaaa.... asgari ücret bile olsa iş bulunca çalış, kendini toparlayınca daha iyi iş bulursun. Bu adam seni psikolojik olarak yıpratmıştır. Biraz toparlarsın kendini

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum benim esimde sürekli beni eleştiriyor aşağılıyor kilo aldın selülitin var çatlağın var diyerek psikolojimi bozdu. Olacak herhalde çocuk dogurduk yaptığım hiçbir şeyi beğenmez.Her kavgada sanki o kadın ben erkek beni bosanmakla tehtid ediyor. Çekmek zorundayim gidecek yerim yok.
Senin bir yere gitmene gerek yok ki. O gidecek! Aç davanı al nafakanı, çocuk 18 yaşına gelene kadar sana ev sağlamak zorunda

Evet kocamın çenesinden bıktım... durmadan elestiren bir adam kendisi... 10 sene olmuş alakasız bir olayı tartismalarda söyler o kadar konuşuyor ki tartışırken konuşmasın diye susuyorum.. o konuşunca midem bulanıyor kendimi katil olacak gibi hissediyorum. Bana kendimi çok kötü hissettiriyor.. çocuğum hasta ilaç icirecm çocuk içmemek için ağlıyor ben de ikna etmeye çalışıyorum niye aglatiyorsun öyle mi içilir biz sana nasıl emanet edeceğiz bu çocuğu bilmem ne.. çok mu gerek ateş düşürücü diyor ya ateşi 39 laf anlatamiyorum zaten yapı olarak sinirlenince hiç konuşamıyorum karşıdaki de durmadan konuşuyor artık susması için ne yapacağımı şaşırdım.. mesela bir sorun oluyor bana olsun önemli değil canın sağolsun diyor ilk tartışmada sorun olarak karşıma çıkarıyor.. susuyorum olmuyor bağırıp çağırıyorum olmuyor ne yapcm bilmiyorum ateşi var duş aldiriyorsun soğuk alacak diyor ay nefret ediyorum ya size anlatmaya kalksam destan yazarım.. bugün cocüzümü beni ağlarken görüp kenarda sessizce aglamasinı gördüm o anda eşimi öldürmek istedim... o kadar kötüyüm ki ne yazacağımı bilmiyorum durmadan küçümseyen bir adam ne yapacağımı şaşırdım kaynanaya hiç ihtiyacım yok öyle diyim size....
Bende de sizinki kadar olmasa da bir alt modeli var..
Konuyu takipteyim
:KK14:
Ben çözümü o konuştukça eleştirdikçe onunla dalga geçmekte buldum, bazen bunalıyorum ama çoğu zaman işe yarıyor

Aşağı tükürsen sakal yukari tükürsen bıyık misali canim. Iyi yaklasmaktan zaten anlamazlar kotu yaklastikca da 2 kat artıyor dırdırı çenesi laflari... en güzeli duymamak ama o da yapabilene.gercekten de narsist bunlar.kendilerinde hata gormedikleri icin de sen ne yaparsan yap çözüm bulunmuyor... ben de takipteyim konuyu

Bundan sonra ilk eleştirdiği şeyde ‘ al sen yap o zaman, buyur’ deyin eline tutuşturuverin.
Geçmiş olsun çocuğunuza bu arada.

Merhaba sizi çok iyi anlıyorum benim esimde sürekli beni eleştiriyor aşağılıyor kilo aldın selülitin var çatlağın var diyerek psikolojimi bozdu. Olacak herhalde çocuk dogurduk yaptığım hiçbir şeyi beğenmez.Her kavgada sanki o kadın ben erkek beni bosanmakla tehtid ediyor. Çekmek zorundayim gidecek yerim yok.
Konu sahibine üzüldüm ama sanada üzüldüm şimdi. İnsan gidecek yerim yok diye katlanabilir mi
Kaç yaşındasınız çalışıyor musunuz eğitim durumunuz nedir
Mesela kendinizi oradan kurtarmak İçin bir plan yapsanız çalışmıyorsanız iş bulmak yada bazı konularda kurslarla vs. Eğitim alıp sonra iş bulmak biraz para kazanıp birikim yapıp kendinize gidecek bir yer hazırlamak gibi. Çok mu abarttım bilmiyorum ama insan hayatını mutsuz huzursuz ne kadar sürdürebilirki.
Allah yardımcınız olsun

Benim eşimde aynı kendi bir işe yaramaZ ama her işide çok iyi bilir özellikle çocuk doğduktan sonra soyle yap boyle yapma derken gorsenız benı vıcdansız uvey anne zannedersınız. Gözlemledim bu davranısı babasından öğrenmiş umarın ben oğlumu kurtarabılırım. Ben suan nasıl davranıyeoum karsı ataga gecıyorum veya yapabılecegı seylerde sorumluluk almıyorum o benden yardım isterken cokta konusmuyor artık cunku eleştirmek kolaydır ama yapmak zordur.
Aynen başkasına sorsan bu annesi demezmis bana da o lafı söyledi geçen iyice nefret eder oldum

Bundan sonra ilk eleştirdiği şeyde ‘ al sen yap o zaman, buyur’ deyin eline tutuşturuverin.
Geçmiş olsun çocuğunuza bu arada.
Demeyi çok istedim ama çocuğu bırakmak istemiyorum kiyamiyorum adam zaten içime ilac falan istemiyorsa diyor yani ona bıraksam keyfine göre davranacak

bizimki de çok konuşur ben he he deyip geçiştiriyorum ama ne yalan söyleyim bazen uzun bir süre görüşmediğimiz zaman mesela iş için biyere falan gitse sesini özlüyorum tek yanımda olsun dırdır etsin diyorum.

benim ki zayifligimla dalga geçiyor safinaz diyor ev çocuk perişan oluyorum ama ona ragmen bir şey yapmıyorsun diyor... o kadar kötüyüm ki doğumdan sonra kendime gelemedim sürekli halsizim u sefer de miskin diyor gülerek... elimde kalacak bir gün

bizimki de çok konuşur ben he he deyip geçiştiriyorum ama ne yalan söyleyim bazen uzun bir süre görüşmediğimiz zaman mesela iş için biyere falan gitse sesini özlüyorum tek yanımda olsun dırdır etsin diyorum.
Evet bana da oluyor biraz da o yüzden kendime güvenmiyorum... ozlemeyecegimi bilsem karar vermek daha kolay olur. Bitirecm deyip sonra özleyip vazgeçmek olmaz tam olarak sevgimin bitmesi lazim

Çekilecek çile değil ..
Şuan uzman yardımı alıyorum ,psikolojim bozuk .eşim konuşması gerekenden fazla konuşursa (kelimeleri sayiyorum:D) gözlerimi ona dikip bakıyorum ve susması gerektiğini anlıyor . Tam tersi olsa direkt bosanirim çünkü çekemem ,sağlıklı da olsam tahammül edemem .kişilik haklarima saldırı olur bu ..ç.kü var diye hayatımın içine s.çamaz. onu da bir anne doğurdu beni de ..benden bir üstünlüğü yok .onun ç.kü varsa benim de kukum var :))) kendi üzerimden yazdım ,sen payına düşeni çıkar :)

Çekilecek çile değil ..
Şuan uzman yardımı alıyorum ,psikolojim bozuk .eşim konuşması gerekenden fazla konuşursa (kelimeleri sayiyorum:KK70:) gözlerimi ona dikip bakıyorum ve susması gerektiğini anlıyor . Tam tersi olsa direkt bosanirim çünkü çekemem ,sağlıklı da olsam tahammül edemem .kişilik haklarima saldırı olur bu ..ç.kü var diye hayatımın içine s.çamaz. onu da bir anne doğurdu beni de ..benden bir üstünlüğü yok .onun ç.kü varsa benim de kukum var :))) kendi üzerimden yazdım ,sen payına düşeni çıkar :)
anasının yetiştirme tarzı bu şekilde ben değiştiremem bu saatten sonra benim.kelimeleri saymama firsatt bırakmaz ki... avukat kendisi gerisini sen düşün

Evet bana da oluyor biraz da o yüzden kendime güvenmiyorum... ozlemeyecegimi bilsem karar vermek daha kolay olur. Bitirecm deyip sonra özleyip vazgeçmek olmaz tam olarak sevgimin bitmesi lazim
o konuştukça sen uzaklaş eksilerini değil artılarını görmeye çalış,benim şimdi yeni bebeğim oldu annem bakıyor bizde kalıyor bazen o bile diyor vaala çok sabırlısın diye ama huyunuda öğrenmişsin ona göre davranıyorsun diyor napıyım iyiyken iyde kötüyken atıyımmı,bende doğumdan itibaren üzerime yapışan bir 20 kilo var sürekli tosun demeye başladı ,yeme diyor elimde ne görse bırak diyor ,çocuğu emzir diyor sürekli, sanki ben değil o doğurmuş gibi bir süre ilk çocuğumda bu dırdırlara mağruz kalmıştım aradan 10 yıl geçti şimdi yine başladı ama geçici bir süre ,valla aynı annesi oda böyle bize gelsin istemiyorum annem ve ben dinlemekten yoruluyoruz hiç bizim konuşmamıza fırsat vermiyor ama onunki kalıcı eşiminki gibi geçici değil:dua:

Aynısından bende de var. Annem gezmeye bile gelmek istemiyor, kızım tahammul edemiyorum diyor..Ama ben dayanamdigim noktada hakarete ve küfüre başlıyorum, ondan sonra susuyor.

Kendime yetecek bir iş bulduğum an biter bu iş... kendimi tanıyamaz hale geldim. Aşık olduğum adamdan nefret eder oldum. tembel tek derdi gezmek olan bir annesi var aynı şekilde hatta daha ağır şekilde annesini eleştirir bazen ağlatma derecesine getirir bana da aynı şeyi yapmaya başladı son zamanlarda... hiç kimse ona haksizsın düzgün konuş dememiş hiç. Derdini de ben çekiyorum bunun
yay burcu mu eşiniz benim ki de boyle

Back
X