Eşinizi zeka testine götürürseniz aynı klinikte siz de bi terapiye başlayın. Yaşlar da 25 değil de 15te kalmış gibi. Bu kadar istemiyorsanız boşanırsınız, gayet de kolay. 5 dk sürmüyor mahkeme salonunda boşanmak.Boşan diyorsunuz evet ama o da kolay değil ki keşke geberse
Manıpulatıf biri belliKocam sulu şakalar yapmayı çok seviyor ben nefret ediyorum ve asıl sorun kendisine karşılık verdiğinizde sinirleniyor.. şöyle ki bu sabah beni uyandırdı ve abuk subuk bir sürü el şakası yaptı ardından yanında duran bardakta ki suyu üzerime döktü salak gibi eğlendi güldü falan ben aşırı sinirlendim yerimden fırladım bardağı aldım tam kaçacağı esnada sırtına attım canı yandı ah dedi dönüp bana tekme attı bağırdı çağırdı ya bıktım lanet olsun ya kendisi bana her türlü sulu şakayı yapıyor ben tepki verince oda bana kızıyor. Su dökmek nedir ya ben sana o bardağı tabi atarım gerizekalı ya bide döndü tekme attı ilk kez bana vurdu konuşmuyorum özür diledi etti ama bi yandan hala senin yüzünden oldu diyor. Psikolojisi bozuk benim de bozdu napcam ben
Bı yıl ugrasıimıyor mu yaEşinizi zeka testine götürürseniz aynı klinikte siz de bi terapiye başlayın. Yaşlar da 25 değil de 15te kalmış gibi. Bu kadar istemiyorsanız boşanırsınız, gayet de kolay. 5 dk sürmüyor mahkeme salonunda boşanmak.
Ben öyle boşandım. Anlaşmalı protokol imzaladık, gün verildi. Hakim içeride kimlik tesbiti yapıyor. Sonra istiyor musunuz boşanmak diyor, eşe de aynı şekilde soruyor. Karar yazdırıyor bitti.Bı yıl ugrasıimıyor mu ya
Ha deyince bosuyorlar mı
Ne kadar kolaymışBen öyle boşandım. Anlaşmalı protokol imzaladık, gün verildi. Hakim içeride kimlik tesbiti yapıyor. Sonra istiyor musunuz boşanmak diyor, eşe de aynı şekilde soruyor. Karar yazdırıyor bitti.
Eğer anlaşırsanız eşinizle ve protokol imzalayıp dava açarsanız aşırı kolay, tek olay verilen günü beklemek. Anlaşmalı boşanma davaları önceliklendirilmiyor. Genelde çekişmeli, velayetli olanlara falan daha erken gün veriliyormuş ondan biz biraz daha fazla beklemiştikNe kadar kolaymış
Bilmiyordum.
Ablama boşanmasını soyledıgımde 18 ay suruyor zor ıs fılan diyordu.Eğer anlaşırsanız eşinizle ve protokol imzalayıp dava açarsanız aşırı kolay, tek olay verilen günü beklemek. Anlaşmalı boşanma davaları önceliklendirilmiyor. Genelde çekişmeli, velayetli olanlara falan daha erken gün veriliyormuş ondan biz biraz daha fazla beklemiştik
o çekişmeli boşanmalarda öyle, anlaşmalı olursa tek celsede :)Ablama boşanmasını soyledıgımde 18 ay suruyor zor ıs fılan diyordu.
Bahane demek ki.
Hiç pesıne de dusmemıstım olayın, ne kadar surede cozumlenir dıyesayenızde ogrendım
Bir ömür çürütmektense 18 ay da olsa beklenir.Ablama boşanmasını soyledıgımde 18 ay suruyor zor ıs fılan diyordu.
Bahane demek ki.
Hiç pesıne de dusmemıstım olayın, ne kadar surede cozumlenir dıyesayenızde ogrendım
Ne yaşıyorsunuz siz yahuKocam sulu şakalar yapmayı çok seviyor ben nefret ediyorum ve asıl sorun kendisine karşılık verdiğinizde sinirleniyor.. şöyle ki bu sabah beni uyandırdı ve abuk subuk bir sürü el şakası yaptı ardından yanında duran bardakta ki suyu üzerime döktü salak gibi eğlendi güldü falan ben aşırı sinirlendim yerimden fırladım bardağı aldım tam kaçacağı esnada sırtına attım canı yandı ah dedi dönüp bana tekme attı bağırdı çağırdı ya bıktım lanet olsun ya kendisi bana her türlü sulu şakayı yapıyor ben tepki verince oda bana kızıyor. Su dökmek nedir ya ben sana o bardağı tabi atarım gerizekalı ya bide döndü tekme attı ilk kez bana vurdu konuşmuyorum özür diledi etti ama bi yandan hala senin yüzünden oldu diyor. Psikolojisi bozuk benim de bozdu napcam ben
Gidip darp raporu alın uzaklaştirma kararı alıp dava açınKocam sulu şakalar yapmayı çok seviyor ben nefret ediyorum ve asıl sorun kendisine karşılık verdiğinizde sinirleniyor.. şöyle ki bu sabah beni uyandırdı ve abuk subuk bir sürü el şakası yaptı ardından yanında duran bardakta ki suyu üzerime döktü salak gibi eğlendi güldü falan ben aşırı sinirlendim yerimden fırladım bardağı aldım tam kaçacağı esnada sırtına attım canı yandı ah dedi dönüp bana tekme attı bağırdı çağırdı ya bıktım lanet olsun ya kendisi bana her türlü sulu şakayı yapıyor ben tepki verince oda bana kızıyor. Su dökmek nedir ya ben sana o bardağı tabi atarım gerizekalı ya bide döndü tekme attı ilk kez bana vurdu konuşmuyorum özür diledi etti ama bi yandan hala senin yüzünden oldu diyor. Psikolojisi bozuk benim de bozdu napcam ben
Evliyken anlasamıyorlaro çekişmeli boşanmalarda öyle, anlaşmalı olursa tek celsede :)
Evet boşanmak cok zor ama şiddet var bu daha kötü.
ARKADAŞLAR Evet çocuğum olmasını çok istedim ama olmuyor zaten.. daha öncesinde şiddet olayı hiç olmadı bu tarz saçma şakalar yapardı ben yükselince dururdu ilk kez su dökecek kadar aptallaştı. Eğer şiddet olayı olsaydı zaten çocuk işine hiç girişmezdim. Allahtan olmadı ne diyim yani buna rağmen çocuk yapmaya çalışıyormuşum gibi konuşuyorsunuz ama öyle bi durum yok artık çocuk istemiyorum. Boşan diyorsunuz evet ama o da kolay değil ki keşke geberse
Anlaşmalı boşanma evrakları başvuruyu vs yapınca aynı gün içinde yada haftasında bile oluyor bir saat içinde boşanmıştım benAblama boşanmasını soyledıgımde 18 ay suruyor zor ıs fılan diyordu.
Bahane demek ki.
Anlaşmalı boşanmada şak diye boşanılır.Bı yıl ugrasıimıyor mu ya
Ha deyince bosuyorlar mı
İsterse 5 yıl sürsün bence dayak yemesinden iyidir konu sahibinin ama işte insan o cesareti hemen bulamıyor kendindeEvliyken anlasamıyorlar
bosanırken Anlasabılırler mıydı bılemedım ama neyse
15 mi 8 derim güzel hatırın için 9 dan yukarı çıkmam son 9 olurEşinizi zeka testine götürürseniz aynı klinikte siz de bi terapiye başlayın. Yaşlar da 25 değil de 15te kalmış gibi. Bu kadar istemiyorsanız boşanırsınız, gayet de kolay. 5 dk sürmüyor mahkeme salonunda boşanmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?