bence mevzu yaş değil ben 8 yaşında da böyle değildim. ilk yorumunda dediğin gibi zekada sorun var :/15 mi 8 derim güzel hatırın için 9 dan yukarı çıkmam son 9 olur
Zekasında sıkıntı olduğuna eminim ama ispatlayamam siz götürün bi test yaptırın
Anlaşmalı boşanmada şak diye boşanılır.
Maalesef binbir umut ve emekle kurduğun yuvan senin başına yıkılabiliyor
Niye üzücü olsun kız? Nikah kadar hızlı bir boşanma muazzam bir şey. Her evlilik sürdürülmek zorunda değil.
Çocuk uyutuyordum ya kahkaha attım uyandıAdam bir gerizekalı, bu adamdan çocuk üretip topluma başka bir gerzek daha kazandırma çabası nedenboşan tabi, bu salak heriften çocuğun olursa elinden tutar kurs kurs gezdirirsin ama kafası hiçbir şey almaz benden söylemesi
Tıktok izlemesini yasakla. Bu aptalliklarin hepsini marifet gibi paylaşıp ordan ogreniyorlar.Çocuk işini de ertele.Kocam sulu şakalar yapmayı çok seviyor ben nefret ediyorum ve asıl sorun kendisine karşılık verdiğinizde sinirleniyor.. şöyle ki bu sabah beni uyandırdı ve abuk subuk bir sürü el şakası yaptı ardından yanında duran bardakta ki suyu üzerime döktü salak gibi eğlendi güldü falan ben aşırı sinirlendim yerimden fırladım bardağı aldım tam kaçacağı esnada sırtına attım canı yandı ah dedi dönüp bana tekme attı bağırdı çağırdı ya bıktım lanet olsun ya kendisi bana her türlü sulu şakayı yapıyor ben tepki verince oda bana kızıyor. Su dökmek nedir ya ben sana o bardağı tabi atarım gerizekalı ya bide döndü tekme attı ilk kez bana vurdu konuşmuyorum özür diledi etti ama bi yandan hala senin yüzünden oldu diyor. Psikolojisi bozuk benim de bozdu napcam ben
ayni sakalari cocugunuza da yapacak biliyorsunuz degil mi? hatta cocuk rahatsiz olup bagirinca belki cocuga da tekme atabilir. boylece hircin bir cocuk yetistirmenin ilk adimlarini atmis olursunuz.. gercekten cok uzucu...
ARKADAŞLAR Evet çocuğum olmasını çok istedim ama olmuyor zaten.. daha öncesinde şiddet olayı hiç olmadı bu tarz saçma şakalar yapardı ben yükselince dururdu ilk kez su dökecek kadar aptallaştı. Eğer şiddet olayı olsaydı zaten çocuk işine hiç girişmezdim. Allahtan olmadı ne diyim yani buna rağmen çocuk yapmaya çalışıyormuşum gibi konuşuyorsunuz ama öyle bi durum yok artık çocuk istemiyorum. Boşan diyorsunuz evet ama o da kolay değil ki keşke geberse
Aslında hamile kalmaya çalışmasına gerek yokmuş. Evde gayet çocuk varmış büyümüş hatta su şakası bile yaparmışBu vahşi ve yabani insandan hamile kalmak için uğraşıyormuşsun. Bak gençliğine, güzelliğine yazık. Boşan. En kötü mantık evliliği ile aklı başında, akıl sağlığı yerinde biriyle evlenirsin, güzel bir yuva kurarsın. Bu yabani şeyi eve alman hata.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?