Ben 27 yaşındayım, evet aslında başından berı sıkıntılı bır ılışkı ama ben cok sevıyorum,sevılıyorum dıye adeta herşeye gözlerımı kapadım,düzelir diye umut ettım,elimden gelenı de yaptım,ama artık ne yapmam gerekıyo gercekten bılmıyorum...
Dövüyor mu ?
Geçimini sağlamıyor mu ? Kumar , içki ?
Sen kalk kendinden yirmi yaş büyük adamla evlen , kimse eminim sana dememiştir aranızda yirmi yaş fark ilerde sorun olur bak.
Benimle ilgilenmiyor desen anlarım ama adam iktidarsız diye bırakılır mı ?
Çok rahatsız etti düşünceniz beni . İbret olsun kızlara.
Bu çok acımasız bir yorum olmuş ama. Kız sadece iktidarsızlıktan bahsetmiyor ki orda. Bir cahillik etmiş olabilir. Büyük konuşmayın hepimizin başına gelebilecek şeyler bunlar.
Sekiz sene kimse kimseyi çekmez canım , bu adam sekiz sene iktidarsız olsa kalır mıydı ? Mutlaka o açığını kapatacak bir artısı vardır ki bu zamana kadar bekledi.
İnsanız yahu duygularımız nefsimiz var , çok sinirleniyorum kendinden çok fazla büyük adam alanlara sonları iyi olmuyor.
Ayrıca hayatta herşey insanlar için , ben asla yapmam etmem demiyorum , yapmam dediğimi de yaptım,etmem dediğimi de ettim.
Düşündüğümü söyledim sadece pohpohlayacak değiliz ya.
İlk yorumum da dediğim gibi boşanmak istiyorsan sevmiyorsan hiç zorlama , çocuğun da yok.Hayır dövmüyor asla şiddet yok,geçimimi bir senedir elimde avucumdakileri satarak ben karşıladım ve karşılıyorum,işte aramıyor,öyle yatıyor evde hayal kuruyor bıyerden para cıksın dıye.evın butun herseyı benım ustumde,ayrıca olay sadece ıktıdarsızlık degıl,sonucta cınsellık ıhtıyac ve ıhtıyacı da gectım,çocuk ıstıyorum ben.sevgı ve ılgı herseyı çözmeye yeter mı sızce?evın erkeği gıbıyım her kararı ben verıyorum malesef,insan guclu bır bırey ıstıyor karsısında.Ayrıca her gece içiyor,bıktım usandım bundan da.Evet yaşının buyuk olduğunu sorun yaratacagını düşündum ama cok aşıktım,ayrıca da bu kadar sorun olacağını nerden bılebılrdım kı?
Malesef evlendiğimde henüz küçüktüm,ve aşkın büyüsüyle herşeye gözümü kapadım,ne de olsa bulutlarda uçuyordum,ama şimdi dediğiniz gibi yaş ilerledikçe ve herşey sizden gıdınce,dönüp baktığınızda yanlışları görebılıyorsunuz..boşanmayı düşünüyorum ama korkularım da var,ya pişman olursam,ya özlersem..ama bı taraftanda sadece sevılmek evlılık için yeterlı gelmıyor kı..siz benım yerımde olsanız napardınız, maddıyat,seks bunlar onemlı tabıkı.ama esım benı cok sevıyor ben onu sevıyormuyum,acıyor muyum yoksa alışkanlık mı bılmıyorum bunu nasıl anlarım onu da bılmıyorum duygular bırbırıne gecmıs durumda...:44:
Sekiz sene kimse kimseyi çekmez canım , bu adam sekiz sene iktidarsız olsa kalır mıydı ? Mutlaka o açığını kapatacak bir artısı vardır ki bu zamana kadar bekledi.
İnsanız yahu duygularımız nefsimiz var , çok sinirleniyorum kendinden çok fazla büyük adam alanlara sonları iyi olmuyor.
Ayrıca hayatta herşey insanlar için , ben asla yapmam etmem demiyorum , yapmam dediğimi de yaptım,etmem dediğimi de ettim.
Düşündüğümü söyledim sadece pohpohlayacak değiliz ya.
HANFENDI LUTFEN HADDINIZI BILIN,BENI TANIMIYORSUN ETMIYORSUN BENIM HAKKIMDA BU SEKILDE ATIP TUTAMAZSIN,KENDINDEN BUYUK ADAMLA EVLENENI SEVMIYOSAN SEVME KARDESIM,O ZAMAN YORUM DA YAZMA ISTEMEZ,KENDI HAYATINDA ÖN YARGILARINLA YAŞAMAYA DEVAM ET VE. BIDAHA BANA MESAJ YAZMA
Benimle empati kurup, cevap yazdığın için çok teşekkür ederim Quatia,haklısın benım daha cevaplamam gereken bırsuru soru var sanırım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?