Kocamdan boşanmalı mıyım? Yardım edınn!!

Teşekkür ederim efuli,aynen dediğin gibi cinsellik en son takılan şey kafaya ama çocuk ısteyınce o da sorun oluyor.Ama dedığın gıbı bu mıskın,tembel,evıne ekmek getırmeyıp hazır parayla geçınen,hayaller dunyasında olan,butun herseyı bana soran bı ınsanı erkek gıbı koca gıbı gorup,sevmek ve saymak gercekten zor,ve en cok batan da bu aslında.Ben çalışayım barı dıyorum,ona da yanaşmıyor,e sen çalış dıyorum,ben ayarlıcam bı para dıyor ama ayarlamıyorda aılemden bıle kac kere borc aldım yanı...

tahmin edebiliyorum belkide çocuk olmaması bir hayır al karşına konuş ben kararımı verdimde para ayarlıyacam ne demek ya erkek adam çalışır para getirir ailende borç alınca onu nasıl yiyor ailen ne diyo bunun evde oturmasına çocukda yok 8 yıl olmuş evleneli

Aynen öyle erkek dediğin çalışır kazanır her halükarda evıne ekmek getırır dımı? Ama söyleyınce bıde bozuluyo,daha once bı ıs kurmuştu,onuda beceremdı batırdı,bırsuru borclandı,hatta benı de borclandırdı.Aılem benım hatrıma katlanıyorlar yazık ama benı yıyorlar tabı, hazır para olsunda ona,kımden geldığinın onemı yok yanı..of evın butun sorumluluğu herseyı ben dusunmek zorundayım,insan çöp atacağında bıle sorar mı ya?

arkadasımm bnmmm çok üzüldüm yasadıklarına bnm durumun da senden farksız degıll bende esımı cok sevıyorummm bugunn bosanmak ıstedını soledı o da msjla ınan aglamaktan erdım ne bısey yıyebılıyorumm ne ayakta durcak halım var..çok kotu bı durumm bugun konusmak ıcın eve gıdıcemmm..ben onu cok sevıyorummmm ayrılmak onsuz olmak zor cok zor gelıyor...

arkadasımm bnmmm çok üzüldüm yasadıklarına bnm durumun da senden farksız degıll bende esımı cok sevıyorummm bugunn bosanmak ıstedını soledı o da msjla ınan aglamaktan erdım ne bısey yıyebılıyorumm ne ayakta durcak halım var..çok kotu bı durumm bugun konusmak ıcın eve gıdıcemmm..ben onu cok sevıyorummmm ayrılmak onsuz olmak zor cok zor gelıyor...

Hay allah canım benım,allah yardımcın olsun,eşin niye boşanmak istiyor söyledi mi?,belki çözebilceğiniz birşeydir?

Bu arada diğer okuyan arkadaşlar da fikirlerini söylerlerse çok ama çok sevınıcem,yardımınıza ıhtıyacım var,şimdiden teşekkurler....

Evlilik neslin devamı için gerçekleştiriliyor neticede.çocuk istemeniz en doğal hakkınız.Eşinizdeki problem biyolojik değil psikolojik olduğuna göre bu durumu isterse aşabilirdi,bu onun başlıca vazifesi.bu konuda biraz kendini zorlaması doktorlardan yardım alması gerekliydi.Ben eşinizi size karşı sorumluluklarını yerine getirmeyen biri olarak gördüm.kim ne derse desin evlilik cinsellik olmadan arkadaşca geçinerek olmaz.ki siz daha 20 li yaşlardasınız.mesele yaş farkı değil bence,eşiniz tüm sorumluluğu üzerinden atmış görünüyor.çok iyi düşünün karşı tarafa acıyarak evlilik yürütülmez

ecepelin29 cevabınız için çok teşekkür ederim,evet haklısınız ama benı sevdığı için,bı taraftan da sonradan pişman olur muyum,ya başkası onun gıbı benı sevmezse ve üzülürsem diye de korkuyorum,ama dediğiniz gibi sorumsuzlukları,benım ihtiyaçlarımın gıderılmemesi,maddıyat,çocuksuzluk...Baskasıyla evlendığımde çocuğum olabılır,maddı hayatım duzene gırebılır,ıhtiyaçlarım gıderılebılır ama ya benı cok sevmezse,değer vermezse,aldatırsa vs?? Aklımı bunlar çok kurcalıyor açıkçası bilmiyorum...off...

İktidarsız diye boşamak çok zalimce olur. Bi kendini onun yerine koy; sen vajinismus olsaydın ve kocan seni boşamak isteseydi? Boşanmak istiyorsan boşan ama lütfen daha mantıklı nedenler bul. Böylesi çok daha adil olur.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben sıkıntıdan stresten işleRin paranın bır turlu duzelmemesınden herseyı dusunmek ve karar vermek zorunda olmaktan cok yoruldum,8 senelık evlı olup cınsel hayatınızın ve tabı çocuğunuzun olmaması ne kadar kötü hissettiriyor bılemezsınız ,bır suru hastalığım çıktı sıkıntı ve stresten...

Yorumlarını beklıyorum arkadaslar

Sen 27 yasindasin esin 47 aranizda bayagi yas farki var
8 sene önce 21 yasinda evlenmissin o ise 41 yasindaymis
sen hayatin basinda istekleri olan
o ise hayattan tadabilecegi her zevki tatmis bir insanmi desek yas icabi ?

simdi senin aklin daha yeni yeni basina geliyor
kocanin eksikliklerini bir bir görüyorsun
bunlar onun icin normal cünkü hayatini yasamis
ama sen daha yasayabilecegin cok seyin oldugunun farkindasin

insan severse herseye katlanir iktidarsizlik parasizlik issizlik sorun olmaz
kit kanaat gecinebilir

ama eger senelerin sorunlari birikip patlama noktasina geliyorsa
ve o sorunlara sadece bakip senin nasil cözebilecegini bekliyorsa
isin zor

bir bayan olarakta hayata verecegin enerjin ve gücün oldugundan
büütün is sana düser

o ise enerjisini gecmis senelerde kullandigindan simdi az kalmis halleriyle
sana ne destek olabiliyor ne sana dayanak olma cabasinda

bunlari senin yazdiklarina göre düsündüm ve yaziyorum

ne yapicagina gelince ciddi bir sekilde onun icinde olan daha bi 20 sene yetebilecek
enerjisini alicaksin ise gidecek parasini kazanicak sana karsi lakayt olmiycak
ne sorununuz varsa beraber cözeceksiniz
ickiye gelince o zaten kesinlikle olmamali

karari verecek olan sensin

bosanmak kolay evlilik yürütmek zor ...

Son düzenleme:
Yorumlarını beklıyorum arkadaslar

sizinki sevgi değil artık alışkanlık ve acıma duygusu ağır basmış boşanamamanızda. evinde yatan hiç birşeye katkısı bulunmayan sorumsuz bir adamla bir ömür nasıl geçer oturun iyice düşünün mantıklı karar verin. daha çok gençsiniz sırf eşinize acıdığınız için hayatınızı mahvetmeyin derim ben. bu gidişe erken yaşta çöküp mutsuz bir hayat geçirceksiniz gibi görünüyor. ayrıca çocuğunuzda bu evlilikte olmicak belli. bazı bayanlar acımasız yorum yapmış ama evlilikte cinsellik aşırı önemli birşey. bu bir sapıklık sapkınlık değil birbirini seven insanları birbirine bağlayan duygusal bir olay. ayrıca çocuk yapılmamasıda kesinlikle boşanma sebebi diye düşünüyorum ben henüz evlenmedim uzaktan konuşmak kolay gelebilir bana belki ama insan kendinide düşünmeli. hanımefendinin eşi hiç onu düşünmüyor yazılanlara bakılırsa tek taraflı olmaz herşey

Canım yazdıkların çok guzel tesekkur ederım,benımle empatı kurmussun tam olarak.Aynen dediğin gibi o hayatta yaşayacağı her türlü eğlence,zevk,cınsellık,gezıp tozma,çalışma herşeyı yaşamış ve artık ona hersey tek duze gelıyor tabı.

cok sağol canım benı çok ıyı anlamışsın.

Arkadaşlar hepinize canı gonulden teşekkur ederım,ama ben kararımı verdım,boşanmıyorum.kocamı sevıyorum ben ya,onsuz bu hayat cok sıkıcı ve anlamsız olur...sorunlar için tekrar savaşıcam aşkım için umarım bu sefer üstesınden gelebılırız,hepınız cok sağolun,başka konularda görüşürüz...

Bir kadının en doğal hakkı çoluk çocuğa karışması, hele bir evlilikte seks yoksa o evliliği yürütmenin hiç bir anlamı yok bence. Kimse böyle bir evliliği yürütmen için bir tek gerekçe gösteremez. siz de gösteremezsiniz. Gençken, yüzünüze bakılırken, karşı cinsle paylaşacakların varken bence bir an önce kendine yeni bir hayat kurmaya çalışın.

Es sorumsuz, sana karsi lakayt ve dalgaci, bencil ve seni düsünmüyor..üstelik kusuruda var..Allah askina kimse cinsellikde neymis demesin. evliligi birakin canlilarin dogasinda bu vardir. yani cinsellik hayatin parcasidir. esinize gelince isin vehametinin farkinda senin bisey yapamayacini biliyor o yüzden seni seviyormus gibi görüküyor. benzer sorunlari yasiyoruz. farkimiz senin cocugunun olmamasi. yerinde olsam en kisa zamanda birakirdim. bence seninkisi aliskanlik ve pisman olma korkusu var.. merhamet göstererek aciyarak böyle bir hayat gecmez... sakin düzelir diye bekleme bu yasina kadar düzelmeyen hatta bunun icin cabalamayan biri tabii ki düzelmez düzelemez. bunu beklemek ahmaklik olur.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…