- 23 Eylül 2016
- 9.782
- 34.260
- 548
Öldürsün kendini de siz de kurtulun. Böyle insan müsvetteleri baba olmaya layık değil.Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Annen arkanda dursun ve bu adamdan boşan. Yoksa Allah korusun. Televizyonlarda okuduğumuz, izlediğimiz haberlerde sende olabilirsin. Çok tehlikeli ve korkunç bir adam.Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Aynen oyle..Bir uyeye yasal haklarini ara buraya yazip bos zaman kaybedecegine dedigimde bana da çok biliyorsun adam onu öldürür diyen 3 5 kişi çıkmıştı. En az konu açan kadar pasif ve sinmiş kişiler malesef bunu normal kabul ediyorlar. Yasal hakkini arasan da aramasan da bu psikopatlar yapacağını yapıyor.Beni öldürür diye bir ömrü çürütüp,çocuğunun hayatini riske atması çok doğruymuş gibi...Sonra çocukları atıp gidiyorlar konu aciyorlar bende neden çocuğunuzu bıraktınız bu psikopata yazıyorum millet toplanıp vicdansızsin adam ya kadını öldürseydi mecbur çocuğunu bırakmış diyor . Şu aşamalarda gitmiyorlar adamin saldırmasından korkup çocuğu atıyorlar. Olan annesiz kalan çocuğa oluyor sonra çocuğumu alacağım diye bagiriyorlar
Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.Bu adamla görüşürken korkmadınız
Evlenirken korkmadınız
Çocuk yaparken korkmadınız
Şimdi korkuyorsunuz...
Bu kadar yazılıp çiziliyor, televizyon var, internet var, 2022 yılındayız ama hep aynı senaryo, kendinizi yakıyorsunuz sonra birde buna çocuk ekliyorsunuz, müstehak dedirtiyorsunuz insana, iç tüketiyorsunuz. Bu hastalıklı hanzoları sırf evlenmek uğruna ömrünüze musallat ediyorsunuz, yeter yahu
????????????????Esim noemalde cok sevecen comert biri
Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.Böyle bir adamdan niye çocuk yaptınız. Eminim evlenmeden öncede küfürleri vardı ve siz bile isteye evlendiniz. Bebeğinizi sarsıyo ve hala o evdesiniz. Neyi bekliyorsunuz şiddetin artmasını mı.
Az övmüş ya, iyi aile babası, aşkla dolu, evine bağlı, namuslu, sakin huylu, beni kimseye ezdirmez de demeliydi.????????????????
Sizin bildiğinizden belli... Ne yapacaksınız bundan sonra peki ?Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.
Niye genelluyorsunuz? Cocugumu niyrSonra çocukları atıp gidiyorlar konu aciyorlar bende neden çocuğunuzu bıraktınız bu psikopata yazıyorum millet toplanıp vicdansızsin adam ya kadını öldürseydi mecbur çocuğunu bırakmış diyor . Şu aşamalarda gitmiyorlar adamin saldırmasından korkup çocuğu atıyorlar. Olan annesiz kalan çocuğa oluyor sonra çocuğumu alacağım diye bagiriyorlar
O gün annenizi ezmeseydiniz şimdi korkuyor olmazdınız. Hak ettiğiniz gibi yaşıyorsunuz. Ama korkarım bu manyak adam günün birinde sizin canınıza kast edebilir ve hatta bebeğinizin de.
Babamla ilgili bir sirri biliyor. Bana kufrettiginde annemle gidersem o brnim yuvami dagitirsa ben de onun yuvasini dagitirim diye tehdit etti. Ben de oturdum. Soz konusu ailemin huzuruyduNasıl gidersin bu adamın peşinden...Hiç mi canına kıymet vermiyorsun...Git hemen kurtul bundan..Tehdit edildiğini de ilet avukatına gerekirse sana koruma sağlayabilir belki...
Aynı şeyi boşanırken evden kaçan bir üye daha yazdı sizin gibi çocuğu bırakmış eşi çocuk olduktan sonra kafayı yemiş .Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.
Yok onlar kadınların hakkını savunduklarini düşünüyor diğer kadınların vicdansız davrandığını zannediyorlardi . Bak bu konudaki kadının geçmişteki haliydi o kadında onu anlatmak istemiştim . Konu sahibi eşini bırakmaz sebep sinmek falan değil hala kocasının derdinde biraksinda kocasız mi kalsınAynen oyle..Bir uyeye yasal haklarini ara buraya yazip bos zaman kaybedecegine dedigimde bana da çok biliyorsun adam onu öldürür diyen 3 5 kişi çıkmıştı. En az konu açan kadar pasif ve sinmiş kişiler malesef bunu normal kabul ediyorlar. Yasal hakkini arasan da aramasan da bu psikopatlar yapacağını yapıyor.Beni öldürür diye bir ömrü çürütüp,çocuğunun hayatini riske atması çok doğruymuş gibi...
Bu adam çocuğunuzu sarstigi anda gitneliydiniz hadi beyin kanamasi geçirse o çocukNiye genelluyorsunuz? Cocugumu niyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?