• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan korkuyorum

Niye genelluyorsunuz? Cocugumu niyr
Babamla ilgili bir sirri biliyor. Bana kufrettiginde annemle gidersem o brnim yuvami dagitirsa ben de onun yuvasini dagitirim diye tehdit etti. Ben de oturdum. Soz konusu ailemin huzuruydu
Anneniz ile babanız evli kalsın diye siz ve çocuğunuz canınızdan olabilirsiniz farkındasınız değil mi ?

40 günlük bebeğin eline vuran psikopat bir canidir ..adidir... Çok sinirlendim lütfen çocuk buyunce dayak yer bir şeye sabredemez bu psikopat...eşin mesleği ne en çok neye değer veriyor mesela paraya mi ..memursa bu hakaretleri ederken kayıt altına al ve kadın sığınma evine git bosanana kadar orda kal ki ailenedede bulamasin seni birde sende onu tehdit et misal memursa benden bosanmazsin düzgünce memuriyeti o yakarım elimde deliller var de..sonra sen benden birine zarar ver bende senin annene zarar veririm de mesela ama mesajla deme kanıt olmasin

Yalnız adam karısının eniştesini kıskanıyor. Yetmiyor öz çocuğunu kıskanıyor. :deli:
Galiba bu tür vakalarda toksik bir kıskançlık önemli bir nokta. Beni mi seviyorsun bebeği mi sorusunu sorabilmiş baksanıza. :olamaz:Bu çok tehlikeli bakın. Ben olsam bebeği gözümün önünden bir saniye bile ayırmam.
Markete gittiler diye karısını enişteden kıskanan adamda vardır bir halt. Allah vermeye böyle biri ile aynı sülalede üye olsam dötü kollarım şahsen. İş arkadaşından kıskan, bakkaldan kıskan, komşudan kıskan, enişte ne lannn?!

Madem aşırı psikopat sende psikopat ol gazozuna ilaç kat iyice uyussun sonra bebeğe vurdu elini ez iyice yumrukla iğneler batır .. ahh içimde büyük bir sadist var böyle pisliklere neler yapmak geliyor ama işte şu superego durduruyor.

Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.
İyi dayanmış yine ya, bazıları çocuğun rahme düşmesini zor bekliyor. 😐

Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Ailesinin olduğu yerde yaşasanız da bu adamla bir cinayet çıkacak gibi..
Lütfen bu adam öfke kontrolü için ciddi adımlar atmadıkça yalnız kalmayın kendisiyle.
Anlattıklarınız çok ciddi şeyler şuan farkında değilsiniz ama karşınızdaki adam hiç ama hiç normal değil.
Bu olanları mutlaka ailenizle paylaşın ve onların yanına gidin.
6 aylık bebeğe eğitmek maksadı ile vuran birinin kesinlikle akıl sağlığı yerinde değil.

Aynı şeyi boşanırken evden kaçan bir üye daha yazdı sizin gibi çocuğu bırakmış eşi çocuk olduktan sonra kafayı yemiş .

Ama o en azından atarken eski yazdıklarını unutmuyordu . Hamileyken başınıza gelenleri yazan sizsiniz o kafayı yememis halı mi
Adamlara bak resmen rol çalıyorlar. Karıları girecekken kendileri giriyor lohusa depresyonuna.

Adamlara bak resmen rol çalıyorlar. Karıları girecekken kendileri giriyor lohusa depresyonuna.
Yok katip ya vallahi bu kadar psikopat adam bir yerden veriyordur açığını . Görmek isteyene . Çocuk olunca iyice çıldırmıştir ama normal bir adam hamile karısını eniştesi sen kıskanır mi ? Çok tehlikeli

Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Anneniz dağ gibi arkanızda dururken sizi ve ailenizi rezil eden karaktersizib peşine kocam diye takılıp gittiğiniz an herşeyi kabul etmişsiniz. Bir daha bulamazsınız böyle koca aman kaçırmayın …. Buraya kim ne yazarsa yazsın umursamayacaksınız, annecisini dinlemeyen burada yazılanları mı dikkate alacak. İnsanların vaktini alıp duygu sömürüsü yapmayın en azından, alın bir kağıt kalem istediğiniz kadar yazın.

İki lafından biri seni öldürürüm olan bi manyakla aynı evde durmak büyük cesaret. Ondan kurtulmalısın. Boşan ama bu kolay olmayacak gibi gözüküyor. O çocuğu da lütfen eşinle yalnız bırakma bu psikopat çocuğa da zarar verir

Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.
Burada insanlara çemkireceğin kadar eşinin karşısında dik dursaydın ne sen ne çocuğun fiziksel ve psikolojik şiddet görmezdiniz. Eşin mükemmeldi biz el birliği ile manyak psikopat yaptık.

Anana ana, baba baba diyeyim mi dedi? :KK53:

Konu sahibi babasını koruma derdine , bebeğine zarar verdiriyor kendini ezdiriyor. Güzelim kim ne halt ettiyse cezasını çeksin ister babam anam ablam abim hepsi 1 evladım etmez . Kendine çeki düzen ver. Yavrunun arkasında dağ gibi dur . Devlete sığın. Çalış yavruna bak. Bu manyaktanda kurtul

Anlattıklarınız kabus gibi, yaşanmaz bu adamla.

Konu sahibi babasını koruma derdine , bebeğine zarar verdiriyor kendini ezdiriyor. Güzelim kim ne halt ettiyse cezasını çeksin ister babam anam ablam abim hepsi 1 evladım etmez . Kendine çeki düzen ver. Yavrunun arkasında dağ gibi dur . Devlete sığın. Çalış yavruna bak. Bu manyaktanda kurtul
Konu sahibi babasını koruma derdinde filan değil. Burada tepki alınca tabi kocamla beraber gittim dediği için, kendini kurtarmak için ortaya o lafı attı. Baştan ayağa psikopat adamların aşık seviyor diye peşine takılıp gidiyorlar, sonra da aklamak için kırk takla atıyorlar.

Konu sahibi babasını koruma derdinde filan değil. Burada tepki alınca tabi kocamla beraber gittim dediği için, kendini kurtarmak için ortaya o lafı attı. Baştan ayağa psikopat adamların aşık seviyor diye peşine takılıp gidiyorlar, sonra da aklamak için kırk takla atıyorlar.
Kizmakta haklisin. Ben de kendime kiziyorum zaten. Ama aklamaya calismiyorum. Babamin yapmis oldugu hata ve benim dertlesmek icin bunu guvenip esime anlatmam hata. Babami cok seviyorum ne kadar yanlis yapmis olsa da her zaman cok iyi bie baba oldu. Ve su an hasta engelli bakima muhtac bir durumda. Yine de evli kaldigim icin savunmuyorum kendimi. Sadece cikmaza girdim. Dogru olani biliyorum ama sanki kapana kisildim kaldim. Yine de yorum icin tesekkur ederim.

Back
X