• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan korkuyorum

Niye genelluyorsunuz? Cocugumu niyr
Babamla ilgili bir sirri biliyor. Bana kufrettiginde annemle gidersem o brnim yuvami dagitirsa ben de onun yuvasini dagitirim diye tehdit etti. Ben de oturdum. Soz konusu ailemin huzuruydu
Yalan söylüyor dersiniz, inkar edersiniz, kanıtı var mı elinde

Bu Evliliğin Sonu Kadın Cinayeti İle Bitmeden Kaç Kurtul Bu Adamdan
Sakın Çocuğunu Bırakma Bu Psikopatın Yanına

Hangi cömertlik eşinin yaptıklarını unutturabilir ? Hangi sevecenlik eşini affettirebilir ?

Kapana sıkışmadın önce mağdur psikolojisinden çık güçlü ol ayakta dur, bu şimdi bitmezse ölene kadar da devam eder. Benim torun sahibi olduktan sonra şiddete uğramaya devam eden ve susan tanıdıklarım var. Gençken boşan kurtul.

Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.
O ünlemleri eşine kullan bi zahmet...
Tüh ya bu adamlar hep böyle sonradan değişiyor, el kadar bebeler adamların tüm tabiatını bozuyor yazık kıyamam sevgi kelebeği babişkosu😂

Aklıma kundaktaki bebeği kocası deli gibi doverken telefonla çeken anne geldi, yakın geleceginiz, o da korkudan bebeği alamamıştı adamın elinden.
O adamı öldürürüm. Bebeği döverken korku mu kalır insanda. Kadın nasıl kendini seviyorsa oturup izlemiş siniri geçsin bana bulaşmasın diye. Seve seve katil olurum gider paşa paşa yatarım. Ne anneler var ya.

Kizmakta haklisin. Ben de kendime kiziyorum zaten. Ama aklamaya calismiyorum. Babamin yapmis oldugu hata ve benim dertlesmek icin bunu guvenip esime anlatmam hata. Babami cok seviyorum ne kadar yanlis yapmis olsa da her zaman cok iyi bie baba oldu. Ve su an hasta engelli bakima muhtac bir durumda. Yine de evli kaldigim icin savunmuyorum kendimi. Sadece cikmaza girdim. Dogru olani biliyorum ama sanki kapana kisildim kaldim. Yine de yorum icin tesekkur ederim.
Ben yada başkası size kızmaz, bize be der geçeriz. İnsanın kendine yaptığını kimse yapmaz. Babanız işe ilgili bir durumu mazeret göstermeyin. İnsanlardan tepki alacağına bu arkasına sığınacak bahane oldu, başka konuda tepki alsanız başka bahaneniz olacaktı. Ama’ların arkasına sığınan insan bir arpa yol gidemez. İnşallah ikinci, üçüncü diye çocukları sıralamaya devam etmezsiniz. Sevecen bir kocanız var ya hani. Sokak hayvanı dediğimiz kedi köpeğe tekne atarsanız size saldırır, kendini korur. Sizin kocanız başınızda olsun yeter ki. Ben seni bırakırsan kötü yola düşersin de diyor mu?

Arkadasim bilip bilmeden konusma!! Esim evlenmwden once boyle degildi. Hatta bana ailenle beraber bile yasariz babana babisko demek istoyirym diyordu onlara hediyeler aliyordu. Dogumdan sonra kafayi yedi.

Babişko demesi normal mi ya. Siz İlişkileri yönetemiyor mesafeleri koruyamıyorsunuz.
Telefonuna takip dinleme programi kurmus sonradan kendisi soyledi. Telefonun oldugu her ortamdaki sesleri kaydediyor. Sadece telefon konusmalarimi degil.

Bunun için çocuğunuza şiddet uygulamasına izin vermeye devam edeceksiniz. Aman ağzımızın tadı bozulmasın Ali rıza bey

Eşiniz normalde çok sevecen ve hassas falan değil . Düpedüz psikopat. Tamamını okumaya sinirlerim müsade etmedi. Umarım kurtulursunuz, hem o adamdan hem de kendinizi kandırmaktan.

Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Henüz 1,5 yıllık evlisiniz 6 aylık bebeginiz var çocuk yapmak için bu aceleniz neydi önce evliliginizi oturtup sonra çocuk yapsaydınız keşke yazık olan hep çocuklara oluyor eşiniz değişmez çocuğunuz ve kendi iyiliğiniz için o şizofren den biran önce ayrılın

Yazık yaa Allah size kurtulmak için acilen bir yol versin sizin de gözünüz açık olsun da görebilin inşallah... İki evlat sahibiyim eşimle 21 yıldır birlikteyiz kızlarının gözünün içine bakar değil ki vurmak.. Rabbim büyük söyletmesin, şaşırtmasın ama şu dünyada evlatlarımdan değerli kimse yok gözümde.. Dayanamıyorum işin içinde bebek çocuk olunca diyecek çok şey var ama size fayda etmez...

Telefonuna takip dinleme programi kurmus sonradan kendisi soyledi. Telefonun oldugu her ortamdaki sesleri kaydediyor. Sadece telefon konusmalarimi degil.
Hasta bu adam tam bir manyağın eline düşmüşsün. Kurtulman lazım

Acımıyorum sana haketmişsin hiçbir insan evlendikten sonra 360 derece dönmez, kesin belirti vermiştir ufak tefek kıskançlıklar gibi. Evlendiğin gibi de çocuk yapmışsın, öküz kocan çok hakediyormuş gibi. Bebeğe acıdım, Allah hakedene çocuk versin.🙏🏻

Back
X