• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamdan korkuyorum

Kesinlikle ve kesinlikle ilk yıl korunma yöntemi uygulayacak devlet yasak getirecek.en azından bu tür kişilerin gün ortasina çıkmasına vesile olur.ve bir masum bebek dünyaya gelmz bu tür psikopattan

Valla izlememekle en doğru kararı almışsınız. Ben izledim günlerce uyuyamadim. Bir de o sırada hamileydim. Dengem bozuldu.
Yıllardır evde haber kanalini sadık cocuklarimada baktirmadim denk bile getirmedim hiçbir haberi izlemedik belki 10 yıldır.zaten gereken şeyi internet aracılığı ile duyuyoruz müge anlı sabah programı haberler vs.hicbir şeye bakmıyoruz.survivor bakarız sporcu yarış en azından hepsinden daha düzgün dizilerdende

Yada evlilik öncesi bazı testlerden geçsek psikolojik lütfen bu kişilere dur desek hem kizlari yakmayiz hem cocuklari

Buraları okuyunca tecrübe ettim.kiz evladım var.evlenecek.olursa karar verirse.
Damat adayının.
Sabıka.kaydi
Sağlık raporu.
Bankalardan borcu varmı.
Komşusu dan mahllaeden ailesini araştırmak.
İşini gücünü ordan sormak kişiliğini.
Bunlari yapmadan sorup soruşturmadan Asla evladına izin vermem evlilik için.
Yavrumu yakamam harcayamam.ben onu ne emekle büyüttüm

Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Çok iyi bok yemişsin çocuk yapıp.

Esimle yaklasik 1 bucuk yildir evliyiz 6 aylik da bebegimiz bar. Esim noemalde cok sevecen comert biri ama fazla hassas ve sinirlendiginde ofke kontrolu yok. Bagiriyir cagiriyor kufrediyor vs. Bebim su anki sikintim ailemle gorismemi istemiyor bu yuzden kendi ailesone ait annesinin yasadigi evin altindaki evde yadamaya karar verdi. Idtemiyorum diyorum bana cinayet cikar diyor . Ailemi sevmemesine gelince de 4 aylik hamileyken eşim eniştemle markete gittim diye bana bir sürü küfür etti telefonda eve gel göstericdm ben sana dedi ben marketteykende aileme ne dediyse annem panik atak geçirmiş eve geldigimde anneme bana da böyle böyle söyledi diyince annem çok sinirlendi ve eşimin üstüne yürüdü sen kızıma bunları soyleyemezsin diye. Eşim de beni alıp gitmek isteyince annem Tuba kalacak sen git dedi. Tabi ben eşimle gittim annem ama yine de hiç kin tutmadı benim mutlulugum için o gün bir şey olmamış gibi davrandı eşim ise anneme küfür etti hep. Buna benzer 1 2 olay daha yaşandı . Daha 40 im çıkmamıştı. Bebegi mi daha çok seviyorsun beni mi diye sordu ben de haliyle bebeğim dedim çünkü onun bana ihtiyacı var. Ustume yurudu suratımı sıktı kucagimda bebek varken. Gecenin bir yarısı defol git babani cagircam seni alsın dedi. Ailesinin olduğu yerde yasamak istemiyorum diyorum cinayet cikar diyor. Bosanalim diyorum buna kim sebep olursa onu öldürürüm diyor. Kendimi öldürürüm diyor. En kötüsü de bebegimiz3 karşı tahammulsuz. Bebek 7 24 bende. Zor bir bebek surekli gezdirilmek istiyor. Benim kucagimdayken esim beb3g3 cok iyi davraniyor. Ama 10 dk ilgilenmeye tahammul edemiyor. Bebek gezmek isteyince bagiriyor kiziyor hatta birkaç defa sarstı eline vurdu. Bu konuda cok tartıştık ben onu egitiyorum diyor. Ne yapmaliyim? Bosanmayi düşünüyorum ama korkuyorum.
Eşinizin ciddi anlamda psikolojik sıkıntıları var resmen hasta normal biri değil seni öldürürüm cinayet çıkar diyen birine nasıl güveniyosunuz hergün haberlerde görüyoruz allah korusun anneniz size destek çıkıyomuş bence annenizin yanına gidin o adama da uzaklaştırma kararı aldırın bu ne iğrenç insanlar ya bu adamı nerden buldunuz demeyeceğim evlenmeden önce elbette öyle değildir sizde tahmin edemezdiniz ama kanunen hakkınızı arayın şuan aşırı sinirlendim adam karşımda olsa pataklıcam

Kırkuyorum diyorsunuz ama orda kaldığınızda da güvende değilsiniz kş

Babasi psikopat annesinin akli basinda degil yazık o bebeğe ya. Görüyoruz haberlerde bu işin sonunun nereye vardığını. Daha kendine bakamayan insanlar cocuk dogruyor deliricem gerçekten bari tüplerini bağlat da bir bebeğin daha günahına girme

5.5 aylık doğurduğum ölümlerden döndüğüm 22 tansiyonla gezdiğim kızımın kocası benimle görüşmesini istemeyecek
aha buraya yazıyorum Allah şahidim olsun silerim
zaten bir taneydi evladım,şimdi de yok derim
her yaşadığı da müstehak derim
gram da acımam
yemin ederim

Babasi psikopat annesinin akli basinda degil yazık o bebeğe ya. Görüyoruz haberlerde bu işin sonunun nereye vardığını. Daha kendine bakamayan insanlar cocuk dogruyor deliricem gerçekten bari tüplerini bağlat da bir bebeğin daha günahına girme
olur mu
üç beş tane daha yapsın belki düzelir
nasılsa özünde iyi biri yahu
hem bebek dediğin kısmetiyle gelir nolur ki bu devirde beş çocuk

Ablacım hala ne yapayım diye mi soruyorsun? Hemen gidip bir boşanma avukatı bul ve uzaklaştırma kararı al.
Bebeğinize nasıl vurabiliyor?
Bu kişi/şahıs (adam demeyeceğim) ' hâlâ nasıl sevecen, cömert diye bahsediliyorsun ?
Eğer benim eşim anneme küfür etse beni son görüşü o an olur sanırım.

Çok dikkatli ol. Çok akıllıca plan yapıp zarar görmeden uzaklaşman gerekir bu kişiden. Çok tehlikeli.
Sen yokken bebeğe zarar verir asla yalnız bırakma. Kendini koru.

konu sahibi yazsa keske son durum nedir?
gerci tahmin etmek zor degil ama. tek dilegim ikinci cocugu yapmasin :(

merhaba pasif okuyordum. sırf size yazmak için üye oldum. Allah yardımcınız olsun öncelikle. kaçın o adamdan kaçın. sakın düzelir diye ummayın şiddet siz çocuğunuz için,yuvanız yıkılmasın diye, dul kalmayım diye vs sebeplerden boşanmadıkça sizi daha çok ezer. küçücük bebeği evet eğitiyor şiddet eğitimle geçer çünkü öğrenilir. okuduğum kadarıyla şanslısınız zira anneniz çok sert tepki vermiş. boşanmak istediğinizi söyleseniz size kollarını açar. onu da şikayet edin, uzaklaştırma alın. aslında bu tipleri direkt psikiyatride yatırmaları lazım.

Ruh hastası manyak herif! Bunun gibiler anca karısını korkutur.

Cinayet çıkana kadar devam edin bakalım evli kalmaya!

Back
X