Kocamdan nefret etmeye başladım!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

zaman34

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2014
198
248
103
Çok canım sıkkın derdim anlatmak istiyorum
Ben 26 eşim 30 yaşında
1 yıllık evliyim görücü usulu önerisiyle tanışarak evlendik,sorun şuki kocamdan gitgite nefret etmeye başladım.cimriliği beni bitirdi resmen.mesela ev alışverişi yaparız aylık ,birşey eksildi dediğimde daha yeni almıştık diyo sanki çöpe atıyorum😤üstüme başıma birşey almaz ,bekarken aldığım kıyafetleri giyiyorum tek tük alırım ,canım istiyor yeni birşey almak bi dunya elbisen var dolaba sığmıyor diyor sanki kendi almış ,bu huylarından dolayı asla birşey isteyemiyorum ,bugun kardeşime giderken para istedim istemeyerek bana sadece 30 lira verdi yol parası sadece inanabiliyor musunuz.üzerimde yok diyor.ondan istememek için gram altınlarımdan arada bozduruyorum ama nereye kadar devam edecek..çalışmak istesem çalıştırmaz nişanlıyken güzel bir iş bulursan neden olmasın diyordu.kavga ediyoruz sürekli demediğini bırakmıyor bana artık sevgim bitti nefretim arttı.maddi durumumuz iyi ama parayı meZara götürecek sanki.dışarıya karşı çok iyi ailem çok sever ama ben dayanamıyorum ailem üzülmesin diyede ağzımı açamıyorum annem kalp hastası ameliyat geçirdi ,boşanmak istediğimi söylesem birşey olcak diye korkuyorum.çocuk istemiyorum bu adamdan ,birkere sarılmaz saçımı okşamaz güzel söz söylemez birlikte olmak istediği zaman sırnaşır sadece kullanıp atılmış hissediyorum,insan kocasına sarılmak ister içten birkere sarılmadı bana .nişanlıyken iyiydik bu tarz şeylerini görmedim veya kimse bana birşey demedi.2 yıl önceki hayatımı özlüyorum.çok yalnızım .2 yıl önce sevdiğim vardı ailem istemedi ,babamın elimde büyümüştü bazı şeylerini biliyorum dedi alkol içtiğini gördüm dedi ve asla vermem dedi babam, bende ailemi dinledim bitirdim ama şimdi diyorum keşke onla evlenseydim ,mutlu olurduk belkide onu özlüyorum sürekli aklımda üzdüm yarıyolda bıraktım onu ,acaba onun günahımı çıkıyor diyorum kendime ,yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ,boşanmak istiyorum .biryandan boşanıp bu adamdan kurtulurum diye seviniyorum ama bir yandanda kötü bir evlilik yaptım ve ailem için üzülüyorum

başka bir sebep yokken zil zurna alkolik değilse normal keyfi alkol alan biriyse ayrılmanız gereksiz olmuş ama ayrılmışsanız zaten yeteri kadar sevmiyormuşsunuz.
annem üzülürse diye , elaleme iyi adama ömrünü mü feda ediceksin? annen senin şu halini görse bin kat daha kahrolur.çalışmaya izin vermemek ne demek , böyle bir şey için kendi ayaklarının üzerinde durmak için izin mi istenir?aslında nişanlıyken bunu da belli etmiş o lafıyla.he olursun milyoner bi acun ılıcalı anlarım da bu ne böyle.
bir de korona var malum kapı kapı gezmeyin karantina var dünya genelinde aylardır ev hapsindeyiz.

Yaw şu annem hasta,babam üzülür bahanelerine sığınmayın ya k.k nın genel bahanesi.Siz ailenize anlatsanız durumu,onlar sizin üzülmenizi ister mi sizce mutsuz evliliğinizi sürdürmenizi?Yapmayın ne olur.Varyemez eşiniz ve değişmez.Boşanmam derseniz hemen çocuk yapmayın.

başka bir sebep yokken zil zurna alkolik değilse normal keyfi alkol alan biriyse ayrılmanız gereksiz olmuş ama ayrılmışsanız zaten yeteri kadar sevmiyormuşsunuz.
annem üzülürse diye , elaleme iyi adama ömrünü mü feda ediceksin? annen senin şu halini görse bin kat daha kahrolur.çalışmaya izin vermemek ne demek , böyle bir şey için kendi ayaklarının üzerinde durmak için izin mi istenir?aslında nişanlıyken bunu da belli etmiş o lafıyla.he olursun milyoner bi acun ılıcalı anlarım da bu ne böyle.
bir de korona var malum kapı kapı gezmeyin karantina var dünya genelinde aylardır ev hapsindeyiz.
Haklısınız ama kapı kapı gezmiyorum zaten evden çıktığım yok duvarlarla arkadaş oldum koca desen koca değil yapayalnız kalmak çol zor

Bu evliliğe kim ikna etti
İkna gibi bir durum olmadı tanışıp beğendik ailemde istedi bende yuvamı kurayım istedim,inanın nişnalıyken böyle değildi ben mi anlamadım ailem kendisini çok sever ama özellikle son 5 aydır ızdırap çekiyorum

Üzüldüm siz eşinizle bir aile olamamışsınız zaten. Hani borç falan ödüyor olsanız belki kendince haklı olabilir. İnsan bir süre borç bitene kadar kemer sıkabilir ama maddi durumumuz iyi demişsiniz. Onun harçlık vermemesi durumunda çalışıp kendi paranızı kazanın desek izin vermiyor çalışmama demişsiniz. Bu bile boşanma sebebi bana göre. Ya maddi olarak sizin ihtiyaçlarınızı alacak, para vermiyorsa da sizin çalışmanıza karışmayacak ki kendi paranızı kazanıp onu harcayın. Kenardaki gramları bozuyorum demişsiniz bu bile bana göre tuhaf. Evlilik iki kişilik, her şey ikinizin olur. Kime ne lazımsa o kullanır.
Aileniz icin bir ömür değmez kendini üzmeye. Çocukların da mutsuz ailede büyümüş olcak yoksa. Esinle ciddi bir konuşma yap ona göre yolunu çiz.

İkna gibi bir durum olmadı tanışıp beğendik ailemde istedi bende yuvamı kurayım istedim,inanın nişnalıyken böyle değildi ben mi anlamadım ailem kendisini çok sever ama özellikle son 5 aydır ızdırap çekiyorum
nişanlıyken kendilerini saklayan ya da deli deli yönlerini saklayanlar oluyor evet ama mesela çalışma konusunda bence siz görmemişsiniz :/ hayat böyle heba edilmez.hiç konuşmadıysan bugüne kadar al karşına konuş, düzelmiyosan ben boşanmak istiyorum de

Çok canım sıkkın derdim anlatmak istiyorum
Ben 26 eşim 30 yaşında
1 yıllık evliyim görücü usulu önerisiyle tanışarak evlendik,sorun şuki kocamdan gitgite nefret etmeye başladım.cimriliği beni bitirdi resmen.mesela ev alışverişi yaparız aylık ,birşey eksildi dediğimde daha yeni almıştık diyo sanki çöpe atıyorum😤üstüme başıma birşey almaz ,bekarken aldığım kıyafetleri giyiyorum tek tük alırım ,canım istiyor yeni birşey almak bi dunya elbisen var dolaba sığmıyor diyor sanki kendi almış ,bu huylarından dolayı asla birşey isteyemiyorum ,bugun kardeşime giderken para istedim istemeyerek bana sadece 30 lira verdi yol parası sadece inanabiliyor musunuz.üzerimde yok diyor.ondan istememek için gram altınlarımdan arada bozduruyorum ama nereye kadar devam edecek..çalışmak istesem çalıştırmaz nişanlıyken güzel bir iş bulursan neden olmasın diyordu.kavga ediyoruz sürekli demediğini bırakmıyor bana artık sevgim bitti nefretim arttı.maddi durumumuz iyi ama parayı meZara götürecek sanki.dışarıya karşı çok iyi ailem çok sever ama ben dayanamıyorum ailem üzülmesin diyede ağzımı açamıyorum annem kalp hastası ameliyat geçirdi ,boşanmak istediğimi söylesem birşey olcak diye korkuyorum.çocuk istemiyorum bu adamdan ,birkere sarılmaz saçımı okşamaz güzel söz söylemez birlikte olmak istediği zaman sırnaşır sadece kullanıp atılmış hissediyorum,insan kocasına sarılmak ister içten birkere sarılmadı bana .nişanlıyken iyiydik bu tarz şeylerini görmedim veya kimse bana birşey demedi.2 yıl önceki hayatımı özlüyorum.çok yalnızım .2 yıl önce sevdiğim vardı ailem istemedi ,babamın elimde büyümüştü bazı şeylerini biliyorum dedi alkol içtiğini gördüm dedi ve asla vermem dedi babam, bende ailemi dinledim bitirdim ama şimdi diyorum keşke onla evlenseydim ,mutlu olurduk belkide onu özlüyorum sürekli aklımda üzdüm yarıyolda bıraktım onu ,acaba onun günahımı çıkıyor diyorum kendime ,yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ,boşanmak istiyorum .biryandan boşanıp bu adamdan kurtulurum diye seviniyorum ama bir yandanda kötü bir evlilik yaptım ve ailem için üzülüyorum..benım gibi olan mutsuzlar dertleşelim
İlk evlrndigimiz zamanlar borçtan dolayı eşimde öyleydi dışarda yemek gezmek pek sevmezdi ama zamanla ihtiyacım almalıyım diye diye arada kavga ederek alistirdim bir süre sonra benimde gelirim olunca dahada serbest oldum istediğimi yapiyorum şimdi,size önerim çocuk düşünmeyin bir süre işe ikna edin yoksa para ver diye ısrar edin ,biz çok kavga ettik umrumda değildi istediğimi yapmak için uğraşırım çünkü.Sizede Allah kolaylık versin adam etmek zaman alıyor.

Bazen basiret bağlanıp evet diyebiliyoruz anladığım kadarıyla sizde öyle olmuşsunuz. Ama üzülmeyin zararın neresinden dönerseniz kardır.
Çocuk yapmayın sakın. Annenizlede ufaktan durumunuzu paylaşın bir anda ben boşanıcam diye çıkmak yerine yavaş yavaş alıştırın. Sorun yaşamazsınız bu durumda. Sizde hayatınıza yeniden başlarsınız. Bu kişiyle ömür geçmez😪

elinizde 3 seçenek var.
eşinizle konuşup tüm bu konularda uzlaşmak
iş bulmak
boşanmak

elinizde 3 seçenek var.
eşinizle konuşup tüm bu konularda uzlaşmak
iş bulmak
boşanmak
Bosanmayı istiyorum çünkü soğudum gözümdeki karizması yerle bir oldu ve hiç bir şey içinde çabalamıyor o kadar vurdumduymaz işte

Nisanliyken çok iyidik demek ne oluyor? Öpüsme, sarilma varmiydi? Güzel sözler varmiydi?

Yoksa sadece hediyelermi vardi?

Adam ne is yap? Maddi durumu iyimi? Yani en az 5bintlden fazlasini kazaniyormu?

Iyi bari akıllısın cocuk istemiyorum diyorsun ve ya bu kadar soruna rağmen cocuk yapmamışsın . Burda ne konular okuyoruz da 🤦🏼‍♀️
Valla cimri insan değişmez.. bazısı tutumlulugu cimrilik zanneder ama senin kocan cimri
Yeni evlisin tabi giyincen suslencen edicen ne sacma bir adam ilkokul cocuguna para verir gibi 30 lira veriyor sen calis bence dışarda çalışman sorun olacaksa evden çalış e ticaret gibi şeylere bak canim. Sonra boşa gitsin değişmez bu tipler. Bir de başka sorunlar da var sanırım para harici. O sarilma etme harici de..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X