Kocamdan nefret etmeye başladım!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence siz bu adamdan ayrılın. daha şimdiden soğumuşsunuz eski sevgilim olsaydı daha mı mutlu olurdum düşüncelerine girmişsiniz, kesinlikle ayrılın çünkü sevmiyosunuz... yarın bir gün çocuk da olursa bu sefer ayrılmak ve yeni bir yuva kurmak çok daha zor olur sizin için :kahve:

başka bir sebep yokken zil zurna alkolik değilse normal keyfi alkol alan biriyse ayrılmanız gereksiz olmuş ama ayrılmışsanız zaten yeteri kadar sevmiyormuşsunuz.
annem üzülürse diye , elaleme iyi adama ömrünü mü feda ediceksin? annen senin şu halini görse bin kat daha kahrolur.çalışmaya izin vermemek ne demek , böyle bir şey için kendi ayaklarının üzerinde durmak için izin mi istenir?aslında nişanlıyken bunu da belli etmiş o lafıyla.he olursun milyoner bi acun ılıcalı anlarım da bu ne böyle.
bir de korona var malum kapı kapı gezmeyin karantina var dünya genelinde aylardır ev hapsindeyiz.
Babam asla vermem dedikten sonra sevsem ne fark ederdi ama keşke daha farklı olsaydı

Iyi bari akıllısın cocuk istemiyorum diyorsun ve ya bu kadar soruna rağmen cocuk yapmamışsın . Burda ne konular okuyoruz da 🤦🏼‍♀️
Valla cimri insan değişmez.. bazısı tutumlulugu cimrilik zanneder ama senin kocan cimri
Yeni evlisin tabi giyincen suslencen edicen ne sacma bir adam ilkokul cocuguna para verir gibi 30 lira veriyor sen calis bence dışarda çalışman sorun olacaksa evden çalış e ticaret gibi şeylere bak canim. Sonra boşa gitsin değişmez bu tipler. Bir de başka sorunlar da var sanırım para harici. O sarilma etme harici de..
Kendimi hep akıllı sanardım bu evliliğide aklıma mantığıma yattığı için hızurla yaptım ama hayat ne garip bazı şeyleri kontrol etme gücü yokmuş bunu anladım

Kendimi hep akıllı sanardım bu evliliğide aklıma mantığıma yattığı için hızurla yaptım ama hayat ne garip bazı şeyleri kontrol etme gücü yokmuş bunu anladım
Kendine oyle deme bazen insan nasi desem dili bağlanır mi denir oyle olur. bazen insan bazı şeyleri ön göremiyor nisanlilikta da bilemezsin ki sonuçta aynı evde değilsiniz. Yani yaşı da genç bu paraları nereye saklayacakmış sordun mu ona?

Benim bi arkadasim var. Almak istedigi bisey olunca esine :" hayatim ya bak ben bunu almak istiyorum bi is baksam da para biriktirsem "diyormus. Esi de: " napicaksin calisip al ne alicaksan" deyip her sefinde parayi veriyormus.
Yanliz sizde durum ters Adam hem calistirmiyor, hem para vermiyor.
---Esinizi karsiniza alip durumu anlatin, ben bu durumdan rahatsizim, ya belli bir miktar harclik verirsin ya da ise giderim diyin ve is bakin...
----- Eski sevgilinizi unutun
---- Bi cocuklarim icin bi de hasta anne - babam icin bahaneleri yürümeyen bi evliligi devam ettirmemeli....

Çok canım sıkkın derdim anlatmak istiyorum
Ben 26 eşim 30 yaşında
1 yıllık evliyim görücü usulu önerisiyle tanışarak evlendik,sorun şuki kocamdan gitgite nefret etmeye başladım.cimriliği beni bitirdi resmen.mesela ev alışverişi yaparız aylık ,birşey eksildi dediğimde daha yeni almıştık diyo sanki çöpe atıyorum😤üstüme başıma birşey almaz ,bekarken aldığım kıyafetleri giyiyorum tek tük alırım ,canım istiyor yeni birşey almak bi dunya elbisen var dolaba sığmıyor diyor sanki kendi almış ,bu huylarından dolayı asla birşey isteyemiyorum ,bugun kardeşime giderken para istedim istemeyerek bana sadece 30 lira verdi yol parası sadece inanabiliyor musunuz.üzerimde yok diyor.ondan istememek için gram altınlarımdan arada bozduruyorum ama nereye kadar devam edecek..çalışmak istesem çalıştırmaz nişanlıyken güzel bir iş bulursan neden olmasın diyordu.kavga ediyoruz sürekli demediğini bırakmıyor bana artık sevgim bitti nefretim arttı.maddi durumumuz iyi ama parayı meZara götürecek sanki.dışarıya karşı çok iyi ailem çok sever ama ben dayanamıyorum ailem üzülmesin diyede ağzımı açamıyorum annem kalp hastası ameliyat geçirdi ,boşanmak istediğimi söylesem birşey olcak diye korkuyorum.çocuk istemiyorum bu adamdan ,birkere sarılmaz saçımı okşamaz güzel söz söylemez birlikte olmak istediği zaman sırnaşır sadece kullanıp atılmış hissediyorum,insan kocasına sarılmak ister içten birkere sarılmadı bana .nişanlıyken iyiydik bu tarz şeylerini görmedim veya kimse bana birşey demedi.2 yıl önceki hayatımı özlüyorum.çok yalnızım .2 yıl önce sevdiğim vardı ailem istemedi ,babamın elimde büyümüştü bazı şeylerini biliyorum dedi alkol içtiğini gördüm dedi ve asla vermem dedi babam, bende ailemi dinledim bitirdim ama şimdi diyorum keşke onla evlenseydim ,mutlu olurduk belkide onu özlüyorum sürekli aklımda üzdüm yarıyolda bıraktım onu ,acaba onun günahımı çıkıyor diyorum kendime ,yağmurdan kaçarken doluya tutuldum ,boşanmak istiyorum .biryandan boşanıp bu adamdan kurtulurum diye seviniyorum ama bir yandanda kötü bir evlilik yaptım ve ailem için üzülüyorum..benım gibi olan mutsuzlar dertleşelim
Acık konusun cimri oldugunu söyleyin size para vermiyorsa dinlemeyin çalışın..para vermiosan ben çalısırm deyin insan gibi yasamak istiyorm diyin birde mümkünse cocuk yapmayın şimdilik düzelmezse ayrılın

Kendine oyle deme bazen insan nasi desem dili bağlanır mi denir oyle olur. bazen insan bazı şeyleri ön göremiyor nisanlilikta da bilemezsin ki sonuçta aynı evde değilsiniz. Yani yaşı da genç bu paraları nereye saklayacakmış sordun mu ona?
Sürekli işi büyütme arabaya yatırım yapma derdinde kendi üstü başınada çok harcamaz

öncelikle eşinizle uygun bir dille konuşarak derdinizi anlatın. baktınız gelişme yok. konuyu ailelere açın. olaylar kendiliğinden gelişir zaten. belki çift terapisi de iyi gelir. onu düşündünüz mü? eşiniz mantıklı değil çünkü.

Öncelikle eşinle güzelce konuş çalışmak istediğini biraz birikim yapmak istediğini söyle sonuçta yeni evlisin genç bir bireysin isteklerin özel ihtiyaçların olacak eşinin hepsine yetişmesi belki mümkün değil kendini daha iyi hissedersin bu süreçte birbirinize ufak hediyeler sürprizler ilişknizi toparlamanızı sağlar hemen boşanmayı düşünmeyin derim

Mesleğin nedir? Eşin ne işle uğraşıyor az ücret alıyorsa ondan cimri olmuştur. Yaşam şartlarını bilmeden yorum yapamam ama çocuk düşünme

Bir kere annem babam üzülmesin demiş sevdiğinizden ayrılmışsınız. Bütün hayatınızı mahveden bir karar vermişsiniz. Şimdi diyorsunuz boşanırsam annem üzülür. Hayat sizin hayatınız farkında mısınız? Kendiniz için yaşamalısınız anne babanız için değil. Anneniz boşanmak istediniz diye kalp krizi geçirmez abartmayın.

Çalışmak için izin mi istiyorsunuz? Neden? Eğer çalışmazsanız kocam bana para versin kıyafet alayım diye bekleyeceksiniz. Bu adamla ömür geçmez.

Benim bildiğim görücü usulünde aşk olmaz ama mantık evliliği olur.Bu evlilikte mantıkta yok,aşkta yok e ne var peki ? Bence eşinizi karşınıza oturtup ciddi şekilde konuşmalı ve kendisini düzeltmesini istemelisiniz.Düzeltmezse de daha çok gençsiniz,çocuğunuz da yok başka biriyle evlenebilirsiniz yani

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X