- 16 Temmuz 2023
- 5.381
- 14.611
- 168
- Konu Sahibi cananturkman
-
Böyle bir yorum daha önce biri daha yazmıştı belkide bu üye. Anne kız babanızı öldürün falan demişti şaka gibi.
Once terbiyeni bı takın.Polis jandarma fark etmez ama kendi soylediklerinle celisiyorsun cinayetten yattı diyorsun Türk diye kocama bişi yapmadilar diyin tüm kolluk kuvvetlerini zan altında bırakiyorsun hadi tamam çok şükür almışlar seni peki senin olmayan çocuğu senin yanında nasıl tutuyorlar ??? Kimlikde annesi başka bu çocuğu alıp hemen sosyal hizmetlere vermeleri lazım belki çocuğu kaçırdın bu çocuğun annesine babasına ulaşmak zorundalar !!!!Karşında gerizekali yok yani Türkiye vatandaşı ve prosedürü bilen biri olarak yazıyorum.Ayrica suriyeli Afgan bilmem ne hiç fark etmez dünyadaki hiç bir kadının şiddet görmesini çocuklara iskence yapılmasını istemeyen biri olarak yaziyorumGerizekalılik yapma Allah için yav burda o kadar anlattım jandarma kocamı tutuyo diye tuşa basınca polis gelecek sandım jandarma gel o yüzden polis geldi dedim sonradan jandarmamai gelecekti manasında sordum size
Nasıl kafalar yaşıyorlar hayret.Böyle bir yorum daha önce biri daha yazmıştı belkide bu üye. Anne kız babanızı öldürün falan demişti şaka gibi.
Bu üye değilmiş ama keşke olsaydı böyle düşünenlerin cok olması daha kötü.Nasıl kafalar yaşıyorlar hayret.
Duruyor o hale merak etme ara sıra görüyorum konulardaBöyle bir yorum daha önce biri daha yazmıştı belkide bu üye. Anne kız babanızı öldürün falan demişti şaka gibi.
prosedürü bilmiyorum amaBen dogru oldugunu dusunmedigim icin yazmıyorum, fakese vebali boynuna, degilse de ben gunahina girip konuyu sabote etmeyeyim.
Ama diger cocuk da yanimda demis. Onu nasil, niye verdiler? Annesi degil, vasisi degil. 1 yasinda cocugu hicbir yasal hakki olmayan biriyle nasil gonderirler ki?
Prosedur hakkinda benim de hicbir fikrim yok ama babaanne dede gibi yasal soybağı bulunan birine birakilirdi belki diye dusundum. Ama dedigim gibi hicbir fikrim yok benim de.prosedürü bilmiyorum ama
şöyle bişey olabilir
bugün pazar
bu kızı dün geceyarısından sonra aldılar zaten -sanırım?
ve bebeklerin ikisi de yanındaydı
yani gecenin 2sinde savcı hakim (kimiyse artık bilmiyorm?) arayıp böyle böyle KADES aramış bir kadın var şiddet var, kendi bebeği var, ama evde bir bebek daha var
ne yapacaz 2. bebeği mi diyecekler?
çünkü hani
evde kadından başka kimse de yok ki...
o bebeği birine verebilmek için ya babasının gelmesi lazım ya arayıp sorup annesini bulmaları lazım
e babası gelse zaten bu kadını ve kendi çocuğunu nasıl çıkaracaklar o evden? zaten amaç babadan kaçmak.
o saat anne bulunacak saat değil
yani kısacası evden çıkarıp sonra onun olmayan bebeği sosyal hizmetlere yönlendirebilirler, zaten 1)gözetim altındalar çocuğu bir yere götürecek hali yok bu kadının 2) çocuğa bakan bu kadın, bebek muhtemelen güvende ve iyi bakılıyor, bir tehlikesi yok 1-2 gece daha kadınla kalsa...
bebek kaçırılmış olsa biri şikayetçi olurdu, en basitinden.
Hangi yorum acaba merak ettimDuruyor o hale merak etme ara sıra görüyorum konularda
Yasak ballikommm elbet denk gelirsinHangi yorum acaba merak ettim
Konu sahibini sen mi banlattırdın?Once terbiyeni bı takın.Polis jandarma fark etmez ama kendi soylediklerinle celisiyorsun cinayetten yattı diyorsun Türk diye kocama bişi yapmadilar diyin tüm kolluk kuvvetlerini zan altında bırakiyorsun hadi tamam çok şükür almışlar seni peki senin olmayan çocuğu senin yanında nasıl tutuyorlar ??? Kimlikde annesi başka bu çocuğu alıp hemen sosyal hizmetlere vermeleri lazım belki çocuğu kaçırdın bu çocuğun annesine babasına ulaşmak zorundalar !!!!Karşında gerizekali yok yani Türkiye vatandaşı ve prosedürü bilen biri olarak yazıyorum.Ayrica suriyeli Afgan bilmem ne hiç fark etmez dünyadaki hiç bir kadının şiddet görmesini çocuklara iskence yapılmasını istemeyen biri olarak yaziyorum
Benle ne ilgisi var biri nasıl banlattirilir bilmiyorum bileKonu sahibi ni sen mi banlattırdın?
işte, onu muhtemelen yaparlar daha, diye düşünüyorumProsedur hakkinda benim de hicbir fikrim yok ama babaanne dede gibi yasal soybağı bulunan birine birakilirdi belki diye dusundum. Ama dedigim gibi hicbir fikrim yok benim de.
Teşekkür ederim MuneSite kurallarına aykırı durumlarda üyelere işlem yapılır, bu işlemler birinin talebi üzerine değil kurallara göre yapılır, bu sebeple rica ediyorum ne birbirinizi suçlayın ne hesap sorun.
Kadının buradaki yorumlara ihtiyacı varsı,eli yüzü şiş fotoğrafını atmıştı.Neden yapıyorsunuz böyle,inanmıyorsanız yazmayın,okumayın.Benle ne ilgisi var biri nasıl banlattirilir bilmiyorum bileMune ye sorun neden bağlandığını kendisi bana edepsizce konuşmuş ona rağmen seviyesizce konusmadim
Doğru gece gece çocuğun kimliğini araştıracak değiller,adamı ayrı;çocuklarla kadını ayrı almışlardır.işte, onu muhtemelen yaparlar daha, diye düşünüyorum
-konunun gerçekliyle ilgili bir fikrim yok orası ayrı--
ama bildiğim kadarıyla, KADES'in amacı kadının can güvenliği, buradaki gibi "velayeti kendinden olmayan çocukla aynı evde olan kadın" durumunda cumartesi geceyarısı kim ne yapacak diye bir senaryoyu kades polisine çalıştırmamış olabilirler, şaşırmam yani.
babayı mı çocuğun gerçek annesini yok dedeyi nineyi bulmak mı gerkiyor direkt sosyal hizmetlere mi gitmek gerekiyor, mahkeme kararı mı gerekiyor. ne gerekiyor onu bilmiyorum. her ne gerekiyorsa pazar pazar bunu kim yapacak bilmiyorum. dahası, bu çocuğun annesiyle babasının hiç nikahı olmamış. çocuk babanın evinde ama yasal olarak normalde nikah dışı çocukta velayet direkt annededir diye biliyorum ben? (yanlışsam düzeltin) e bu durumda asıl baba çocuğu kaçırmış oluyor. anneden yazılı bir şey almadıysa (ki hiç o vibe yok). dolayısıyla babaya ya da baba akrabalarına vermek direkt kanun dışı da olabilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?