Kocamdan sidett görüyorum

cananturkman

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Mart 2025
75
14
3
18
Merhaba arkadaşlar ben canan 18 yaşındayım 16 yaşında evlendim iki tane kızım var biri bir yaşında diğeri dört aylık kocam bana sürekli olarak şiddet uyguluyo bir keresinde çok kötü dayak yedim 17 yaşında gözüm ağzım morluk içindeydi ve sislikten dolayı hicbirsey yiyemiyordum ve nasıl dayak yediğini bile hatırlamıyorum sadece boğazımı kesmekle tehdit edip bıçağı dayandığını hatırlıyorum ve ikinci dayagimda tokatlarla gözümün içini kan dolmuş gibi dövdü gözümün sadece siyahlari beli oluyodu ve ilk kızım benim öz kızım değil ona annelik yapmaya çalıştım yapıyorum da ikinci kızım doğduğunda bana şiddet uygulamaya devam etti hamile iken bile vurdu kırdı yine aynıydı dün şaka yaptım Gülsün biraz eğlenelim diye ama yine aynı oldu dayak yedim ve tehditler savurdu seni özel bölgeden astım kapıya bağlar sislerim dedi ve ben artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama beni tehdit ediyor seni uyurken keserim evlat acısına dayanamayıp intar etmis derim dedi ben boşanıp giderim buralrdan diyorum ama kızlarımın başına bişey gelir biseyl olur diye ölüyorum ve onların yüzüne tekrardan bakamamaktan korkuyorum onları bırakmanın cezasını çekmek istemiyorum sana vermem çocuğu diye ne yapacağımı bilmiyorum lütfen yardım edin lütfen Allah için bana yardım edin...

Yanında iken de öldüresiye dövüyor zaten. Bir gün dayaktan ölseniz ya da bir organınızı kaybetseniz ne olacak?
Aileniz vs. yok mu
Bir kere Şiddet gördüm gittim yanlarına ertesi gün kocam beni aldı duzeldik zannettim içeri girer girmez aynı şekil dövdü taninmadk hale geldim babamı aradım sovduler birbirlerine ertesi gün beni babamlara götürdü karakola gittik babam orda dediki dediği şey öyle canımı yaktı ki ""damadım bana bişey yapar diye kızımın yanina gitmedim "" dedi gün canımın yandığında sustum ve koca evine döndüm ailem bile sahip cikmiyo dışarda bulmuşlar gibi ne yapmalıyım bilmiyorum canimami koysam cocuklarim büyüdüğünde annem bizi anasız bıraktı diyecek diye korkuyorum ayrılsam öldürsün ya ben ayrılın diyorum ama kızlarım annem kendi hayatını düşündüğü için bizi bıraktı demesinden korkuyorum ne yapacağımı bilmiyorum ağlayarak yazıyorum lütfen bir akıl verin

Kaç yaşında eşin

Size vurduğunda önce hastaneye gidip darp raporu alın ardından karakola gidin, kadın sığınmaya gitmek istediğinizi söyleyin polisler sizi yönlendirir oradan, devlete sığınmaktan başka yol göremiyorum, zamanla yolunuzu çizersiniz

Evden çıkmama izin vermiyo kapıyı kilitleyip çıkıyor

İlk çocuğun annesi nerde ?
Seni özel bölgenden tavana asar şişlerim nedir ya Allahın manyağı, önceliğiniz can güvenliğiniz, hemen bir yere sığınmanız lazım.
Benimle evlenmeden önce sevgilisini hamile bırakmış ve benimle evlenincede çocuğu yanına aldı

O kadar haberde ayrılana bu oldu şu oldu diyolar yemin ederim kendim için değil iki kızımın günahına girmekten korkuyorum

16 yaşında nasıl evlenebiliyorsunuz? Evden mi kaçtınız? Aileniz veya akrabanız yok mu? Gayrimeşru çocuğa rağmen evliliğe (?) aileniz nasıl onay verdi? Bebek niye annede değil?

İnanasım gelmiyor.
Önce evlendirdi ailem 17 3 ay vardı evlendirdiler aile onayı ile de nikâh kiydirdilar ailem sahip çıkmıyorlar korkuyorlar damarlarından ailem bişey demiyo Allah tan hediye diye düşün diyolar.. kadının ailesi izin vermemisler evlenmesine onlar arada görüşerek olmuş çocuk ailesi bilirse kan davasına dönüşürmus o yüzden çocuğu herkes benim biliyo ama kimlikte gerçek annesinin ismi yaziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…