- 27 Mart 2025
- 75
- 14
- 3
- 18
- Konu Sahibi cananturkman
-
Bulunduğum ilin ve ilçenin onlarla akrabalığı var dedim ya şiddet uyguladı ertesi gün gittik bisey yokmuş gibi gonderdilerTelefonunuza kades uygulamasını indirin, size vurduğu an tuşa basın polis anında gelir alır sizi
Öyle bir şey yaparsam öldürür sabıkası var adam öldürmek ten yaralamak tan inanmak zorunda değilsiniz ben sadece fikir istiyorumKonu yalan gibi hadi diyelim yalan değil elinde ki telefonla polisi arayıp niye kurtulmuyosun bundan . Kızını devlet sana verecek diğer çocuğu da zaten alırlar adamın elinden kendi çocuğunu düşün onu da annesi düşünsun önce kendini kurtar
Adam öldürmüş ama dışarıda? Gerçekse korkunç.Öyle bir şey yaparsam öldürür sabıkası var adam öldürmek ten yaralamak tan inanmak zorunda değilsiniz ben sadece fikir istiyorum
Ne yapmalıyım çocukları bırakıp gitmelimiyim küçüğü galasına büyüğü babaannesine veririm diyo seninde cenazeni hazirlarim diyo bı hatani görürsem diyo benim oruspulukla suçlu yo yapmadığım bişey için dövüyor ya napim benAdam öldürmüş ama dışarıda? Gerçekse korkunç.
Peki sen bu adamı nerden bul
Ne yazikki istegramda ve konuştukça ogrendimki babamın arkadaşının ogluymusPeki sen bu adamı nerden buldun
Hanımefendi zaten bu şekilde dayaktan öleceksiniz muhtemelen sonunuz öyle olacak Allah esirgesin . en güzeli gidin devlete sığının böyle sabıkası olan bir insanın da mutlaka infazı vardır en azından onu içeriye alırlarÖyle bir şey yaparsam öldürür sabıkası var adam öldürmek ten yaralamak tan inanmak zorunda değilsiniz ben sadece fikir istiyorum
Keşke bu kadar kolay olsa aradım diyelim bir yakını ile çocukları alır ve sonra peşime düşer ve hapisten çıkar diye korkuyorum yav ben bilmiyorum buraya niye yazdım o kadar çare var Ken niye olumsuzu düşünüyorum bilmiyorum ya vala bilmiyorum derman arıyorum ama dert peşimi birskmickmis gibi hissediyorum bilmiyorum ne yapacagimi ne yapmaya çalıştığımi kendimce bekle diyorum düzelir diyorum olmuyo zehirle gebersin Pic diyorum yapamıyorum napim yav ben napimBuraya yazmak yerine arayacaksın polisi gelecek seni alacak darp raporu alacaksın oradan sığınma evine gideceksin çocuklarına da devlet el koyacak önce kendi düzenini kuracaksın sonra çocuklarını alacaksın
Hanımefendi bir yakını ile çocukları almak o kadar kolay mı siz devletin aldığı çocukları kolayca her isteyene verdiğini mi zannediyorsunuz ? yani bugün evlatlık edinenlerin bile yıllarca peşini bırakmayıp kontrol altında tutuyor bu devlet .nasıl öyle gelip bir yakınıyla çocuğu alabilecek aklınıza böyle şeyleri almayın .siz polisi arayın sığınma evine gitmeyi talep edin ama mutlaka darp raporu alıp şikayetcı olun .Keşke bu kadar kolay olsa aradım diyelim bir yakını ile çocukları alır ve sonra peşime düşer ve hapisten çıkar diye korkuyorum yav ben bilmiyorum buraya niye yazdım o kadar çare var Ken niye olumsuzu düşünüyorum bilmiyorum ya vala bilmiyorum derman arıyorum ama dert peşimi birskmickmis gibi hissediyorum bilmiyorum ne yapacagimi ne yapmaya çalıştığımi kendimce bekle diyorum düzelir diyorum olmuyo zehirle gebersin Pic diyorum yapamıyorum napim yav ben napim
Ama Almanya'da bilirler şansımı denicem en azından ... Olursemde olucektim zatenHanımefendi zaten bu şekilde dayaktan öleceksiniz muhtemelen sonunuz öyle olacak Allah esirgesin . en güzeli gidin devlete sığının böyle sabıkası olan bir insanın da mutlaka infazı vardır en azından onu içeriye alırlar
Haklısınız teşekkür ederim yapicamHanımefendi bir yakını ile çocukları almak o kadar kolay mı siz devletin aldığı çocukları kolayca her isteyene verdiğini mi zannediyorsunuz ? yani bugün evlatlık edinenlerin bile yıllarca peşini bırakmayıp kontrol altında tutuyor bu devlet .nasıl öyle gelip bir yakınıyla çocuğu alabilecek aklınıza böyle şeyleri almayın .siz polisi arayın sığınma evine gitmeyi talep edin ama mutlaka darp raporu alıp şikayetcı olun .
daha sonrasında bakın size Yorumlarda yazan olmuş Müge Anlı‘ya çıkabilirsiniz bir sürü kadınlar için yardım kuruluşları var onlara başvurabilirsiniz
Nasıl almayacaklar size şiddet uygulayan bir adamın elinden çocukları nasıl almasınlar .Ama Almanya'da bilirler şansımı denicem en azından ... Olursemde olucektim zaten
iyle evlenmekten vazgeçtim ama sonradan herkese haber verdik bizi rezil edemezsin dediler ve evlendirdilerZorla mı evlendirildiniz yoksa kaçtınız mı ?
Evet bir yasindaki kızını ısırarak yüzünde morluklar yaptiNasıl almayacaklar size şiddet uygulayan bir adamın elinden çocukları nasıl almasınlar .
Çocuklara psikolojik şiddet uyguladığını söylersiniz yani sonuçta size bunları yaparken o çocuklar yanınızdalar
Ayrıca ben böyle bir adamın çocukları da dövdüğünü düşünüyorum çünkü psikopatlığın ötesinde
Haklısınız..Kanım dondu okurken. Genceciksin. Polise güvenmekten başka çaren yok. Orda da kesin bir dille istemediğini soyle. Kızını da bırakma sakın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?