Kocamdan sidett görüyorum

Öyle bir şey yaparsam öldürür sabıkası var adam öldürmek ten yaralamak tan inanmak zorunda değilsiniz ben sadece fikir istiyorum

Adam öldürmüş ama dışarıda? Gerçekse korkunç.
Ne yapmalıyım çocukları bırakıp gitmelimiyim küçüğü galasına büyüğü babaannesine veririm diyo seninde cenazeni hazirlarim diyo bı hatani görürsem diyo benim oruspulukla suçlu yo yapmadığım bişey için dövüyor ya napim ben

Öyle bir şey yaparsam öldürür sabıkası var adam öldürmek ten yaralamak tan inanmak zorunda değilsiniz ben sadece fikir istiyorum
Hanımefendi zaten bu şekilde dayaktan öleceksiniz muhtemelen sonunuz öyle olacak Allah esirgesin . en güzeli gidin devlete sığının böyle sabıkası olan bir insanın da mutlaka infazı vardır en azından onu içeriye alırlar

Buraya yazmak yerine arayacaksın polisi gelecek seni alacak darp raporu alacaksın oradan sığınma evine gideceksin çocuklarına da devlet el koyacak önce kendi düzenini kuracaksın sonra çocuklarını alacaksın
Keşke bu kadar kolay olsa aradım diyelim bir yakını ile çocukları alır ve sonra peşime düşer ve hapisten çıkar diye korkuyorum yav ben bilmiyorum buraya niye yazdım o kadar çare var Ken niye olumsuzu düşünüyorum bilmiyorum ya vala bilmiyorum derman arıyorum ama dert peşimi birskmickmis gibi hissediyorum bilmiyorum ne yapacagimi ne yapmaya çalıştığımi kendimce bekle diyorum düzelir diyorum olmuyo zehirle gebersin Pic diyorum yapamıyorum napim yav ben napim

Hanımefendi bir yakını ile çocukları almak o kadar kolay mı siz devletin aldığı çocukları kolayca her isteyene verdiğini mi zannediyorsunuz ? yani bugün evlatlık edinenlerin bile yıllarca peşini bırakmayıp kontrol altında tutuyor bu devlet .nasıl öyle gelip bir yakınıyla çocuğu alabilecek aklınıza böyle şeyleri almayın .siz polisi arayın sığınma evine gitmeyi talep edin ama mutlaka darp raporu alıp şikayetcı olun .

daha sonrasında bakın size Yorumlarda yazan olmuş Müge Anlı‘ya çıkabilirsiniz bir sürü kadınlar için yardım kuruluşları var onlara başvurabilirsiniz

Ama Almanya'da bilirler şansımı denicem en azından ... Olursemde olucektim zaten

Haklısınız teşekkür ederim yapicam

Ama Almanya'da bilirler şansımı denicem en azından ... Olursemde olucektim zaten
Nasıl almayacaklar size şiddet uygulayan bir adamın elinden çocukları nasıl almasınlar .
Çocuklara psikolojik şiddet uyguladığını söylersiniz yani sonuçta size bunları yaparken o çocuklar yanınızdalar
Ayrıca ben böyle bir adamın çocukları da dövdüğünü düşünüyorum çünkü psikopatlığın ötesinde

Evet bir yasindaki kızını ısırarak yüzünde morluklar yapti

Nasıl hayatlar var yarabbim. Sen devlete sığın canım başka çaren yok. Kocanın çocuğunu alamazsın ama kendi kızını al mutlaka yanına.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…