kocamdan supheleniyorum yardımm

eski sevgilisi evlendikten sonra değer kazanacaksa... ayrılmasalardı... muhtemelen kız ayrıldı heralde.... çünkü eşiniz ayrılmış olsaydı.... ne kız yazardı... nede eşiniz görüşürdü... diye düşünüyorum... ne olursa olsun... eşiniz tavrını koyacak...
üzülerek söylüyorum ama.... sizin baskılarınızla tavrını koyarsa... yarın farklı sorunlarla karşılaşma ihtimaliniz yüksek.... inşallah herşey yoluna girer ne diyelim Allah yardımcınız olsun...

Açık açık ona bir tercih yapmasını söyleyin ve bu konuda kesinlikle taviz vermeyin. Mesajlaşmak nedir yaaaa, bu insanlara rahat batıyor. Bide hamilesiniz, ne güzel, adam kıymet bilmiyor.
Ya onun tercih yapma luksu yokki iki yıldır benimle evli bir bebek bekliyoruz hala isin ciddiyetinde degil

An teşekkür ederim evet kız ayrılmıs sonra barısmak istedigindede kız hep reddetmis onu zaten ben onu birsey yapmaya zorlamak istemiyorum dediginiz gibi ben belki zorla gorusmesine engel olabilim ama hisleri degismez ne yazıkki

Cok kotu bir durum sizin yerinizde olsam ne yapardim hic bilmiyorum sanirim ya o yada ben ve cocugun der cekip giderdim. Allah yardimciniz olsun.. Erkeklerin sorumluluk sahibi olmasi ne kadarda zor..

Yuhhhhh ya. Ağzım acık kaldı terbiyesiz ya kadına bak. Bence tatlı bir dille kadına sen yaz bak canım ben hamileyim Esimle aramız bozuluyor lütfen bir daha esime mesaj atma rica ediyorum falan de. Kibar ol ki o kadın evli adama mesaj atma cesaretinde biri olduguna gore cirkeflesebilir de sen o yüzden hic onun muhtemel seviyesine inmeden kibar bir dille uyar. Insansa anlar bır daha da yazmaz zaten

Cok kotu bir durum sizin yerinizde olsam ne yapardim hic bilmiyorum sanirim ya o yada ben ve cocugun der cekip giderdim. Allah yardimciniz olsun.. Erkeklerin sorumluluk sahibi olmasi ne kadarda zor..
Boşanmayı dusunuyorum ciddi ciddi ona bir tercih yaptırmak istemiyorum tercihini daha once yapması gerekirdi evlenme teklif ederken meslegim var simdiye dek kendi ayaklarımında ustunde durdum bundan boylede dururum

O kadınla konuşmayacağım muhatap olup kendimi kucak dusuremem caresiz gibi gormesin beni ne esmer ne de başka birine muhatacım cok sukur ailem yanımda olacaktır

siz biliyormusunuz eşiniz çokmu sevmiş bu kızı... yani size hiç söyledimi... böyle böyle çıktığım vardı benden ayrıldı onu çook sevmiştim falan diye.... eğer öyleyse... sizde eşinize ahırda bağlı eşşekmisin sen kız bıraktığında gideceksin... çağırdığında koşacaksın... biraz değerin olsun... evlisin sen... o kıza bu konuda haddini bildirmen gerekirdi... hala onun için geberen bir insanmış gibi mesaj yazdığında hemen cevap veren... faceden eklediğinde hemen onaylayan basit biri gibi değil diyeceksiniz... ve bu haraketiyle onu kıskandığınızı değil sizi kendinden soğutuyor olduğunu söyleyeceksiniz...

Evet soyledi cok seviyordum evlenecegim kız gozuyle bakıyordum dedi ama sen unutturdun dedi senden oncede kız arkadaslarım olmustu hic biri unutturamamıstı dedi. Ben konusmasına konusurum o kızla birini zorla elinde tutamazsın esim bunu yapmadıktan sonra bir anlamı yokki benim icin

Boşanmayı dusunuyorum ciddi ciddi ona bir tercih yaptırmak istemiyorum tercihini daha once yapması gerekirdi evlenme teklif ederken meslegim var simdiye dek kendi ayaklarımında ustunde durdum bundan boylede dururum
Bir kadinin msji diger kadinin yuvasini yikti ne diyebilirimki ins hersey istediginiz gibi olur. Evet haklisiniz herseyde ama bence esinizle yinede sakince bir konusun. Oylesinede konusuyor olabilir. Ayni sey olmasada benzeri basima gelmisti. İliskim varken eski sevgilimle konusmustum kesinlikle ikimizinde bir art niyeti yoktu dostca bir konusmaydu oylede kaldi neticesinde eskiden sevgili olmaktan cok dost sirdas gibiydik. Belki esin icinde sadece boyledir eski bir dosta merhaba demek gibidir belkide biten bitmistir belki o yuzden bu kadar rahat konusmaya devam ediyordur. Bence bunlari esinizle sakince ciddi bir sekilde konusmaniz lazim. Suan olaya hakli olarak duygusal yaklasiyorsunuz ama unutmayinki insanlar aldatildigi halde eslerine ikinci bir sansi verip mutluda olabiliyorlar. Siz suan gercekten aldatildiginiza emin bile degilsiniz. Size tek tavsiyem esinizle iletisim kurun ne hissettigini ogrenin sonra gerekirse bosanin !

Cok haklısınız.

canım o kadına mesaj atsan daha çok sinirlerin zıplayacağını düşünüyorum.kadın sonuçta evli olduğunuzu biliyor."kocana sahip çık o bana atıyor mesaj" der,böyle kadınların ilk kullandığı cümle bu.o cümleyi deyincede senin dilin bağlanır çünkü kocan kadına mesaj atmasa kadın zorla yazacak değil.herşey kocanda bitiyor.al karşına ciddi ciddi konuş.susarak bi yere varılmayacağını konuş.inşallah düzelir be canım

Valla küçüklük olsun şey olsun bana ne, kadını aramazdım ben.
Kadının kocasını araştırıp ona ulaşırdım, karınız benim kocamı rahatsız ediyor, bi sahip oluverin der kapatırdım. Sonra onlar düşünsün.

Haklısın tesekkur ederim iyi dileklerini hayırlısı neyse o olsun artık tek temennim o

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…