- 31 Aralık 2014
- 93
- 25
- 18
- 36
- Konu Sahibi askyalnizi
-
Bu isin kadınla cozulecegine inanmıyorum hamileyim ve yeterince yıprandım zaten daha fazla yıpranmak istemiyorumBen bi yerde evli diye okuduydum sanki, hööm, o zaman da gene kadına zarar verecek bir kişiye ulaşmaya çalışırdım, yani abisi olur ana babası olur. Ne olursa artık. Radikal olmak lazım.
Kadin bekarsa ben olsam bosanipta ekmegine yag surmezdim. Tabi once esinizle bir konusun once esinizi dinleyin sebeplerini soylesin sonra sizde bu sekilde bir evliligin yurumeyecegini uygun bir dille ifade edersiniz.Kadın bekar
Bakalım en kısa zamanda konuşması dusunuyorumKadin bekarsa ben olsam bosanipta ekmegine yag surmezdim. Tabi once esinizle bir konusun once esinizi dinleyin sebeplerini soylesin sonra sizde bu sekilde bir evliligin yurumeyecegini uygun bir dille ifade edersiniz.
yok zaten ben kızla konuşun kesinlikle demiyorum.... ben söylediklerimi eşinize söyleyin diyorum.... ama gerçektende eşiniz içinde çok küçük düşücü bir durum... o kadar şey yaşamasına rağmen... o kıza slm bile vermemesi gerekirdi... biraz gurur olur insanda... ama eşiniz size bunları bu şekilde anlattıysa gerçekten de sizi seviyordur... yoksa öylesine bir çıktığım oldu derdi... sen onu unutturdun demezdi diye düşünüyorum... ama siz size yakışmayan bişey yapmayın... sadece eşinize kırıldığınızı ve boşanacaksanız da eşinize söylemeden dava açın... dilekçe eline geçince yaptığının ne kadar onur kırıcı olduğu anlayacaktır... anlamasa bile eminimki üslubunuzla güzel bir konuşma yapacaksınızdır....Evet soyledi cok seviyordum evlenecegim kız gozuyle bakıyordum dedi ama sen unutturdun dedi senden oncede kız arkadaslarım olmustu hic biri unutturamamıstı dedi. Ben konusmasına konusurum o kızla birini zorla elinde tutamazsın esim bunu yapmadıktan sonra bir anlamı yokki benim icin
Evet aynen öyle umarım yaptığı yanlışı beni daha fazla kırmadan fark eder yoksa bir daha asla toparlanamayacagımkadınla hiçbir şekilde muhattap olmayın... kendinizi daha çok yıpratırsınız... bir kadın zaten bunları yapıyorsa... ne konuşursanız konuşun faydasız... burda hatalı olan eşiniz... ne yani bizde her gülümseyen adama gitsek... eşimiz onların ağzını burnunu dağıtsa... suçlu onların olduğunu mu gösterir.... insan hayatında her zaman evlide olsan bekarda olsan karşı cinsten ilgiler olabilir... önemli olan kendine yakışanı ve doğru olanı yapmaktır... burda yanlışı yapan sizin eşiniz....
esimle son kez adam akıllı konuşacağım ve kararımı verecegim bakalım artık ne olacaksa olsun cok tesekkur ederimyok zaten ben kızla konuşun kesinlikle demiyorum.... ben söylediklerimi eşinize söyleyin diyorum.... ama gerçektende eşiniz içinde çok küçük düşücü bir durum... o kadar şey yaşamasına rağmen... o kıza slm bile vermemesi gerekirdi... biraz gurur olur insanda... ama eşiniz size bunları bu şekilde anlattıysa gerçekten de sizi seviyordur... yoksa öylesine bir çıktığım oldu derdi... sen onu unutturdun demezdi diye düşünüyorum... ama siz size yakışmayan bişey yapmayın... sadece eşinize kırıldığınızı ve boşanacaksanız da eşinize söylemeden dava açın... dilekçe eline geçince yaptığının ne kadar onur kırıcı olduğu anlayacaktır... anlamasa bile eminimki üslubunuzla güzel bir konuşma yapacaksınızdır....
siz de eski sevgilinizle konustugunuzu söyleyin madem sorun yoksaYapmıyor ve bunları sorun olarak gormuyor benim abarttıgımı dusunuyor
Atarak atar gidere gider gibi cocukca davranmak istememsiz de eski sevgilinizle konustugunuzu söyleyin madem sorun yoksa
Ya ben koru korune kıskanclık yapacak bi degilim cok kıskanc oldugum da soyleyemem acıkcası ustune surekli gitmiyorum zaten sadece aramızda sogukluk var esimin bana olan hislerin zayıflayıp o kıza olan hislerinin canladıgı dusuncesi beni altust ediyor ve tabi esimin umursamazlıgıyani kiz evli degil bekarmis ..
Esiniz evliyim demis dogrumu anladim?
ozaman esinizin üzerine fazla gitmeyin ama takipte kalin
üzerinize giderseniz dogrular ortaya cikmaz veya gizli sakli yazisir siler vs
daha da karmakarisik bir durum olusur..
ama esiniz kizi uyarmis evlendim demis sonucta
bunu söyledikten sonra iletisimi kesmesi lazimdi aslinda
Bu kadına karşı var bu zamana kadar guven konusunda hic bir sıkıntı yasamamıstım supheci davranmamıstım ama belkide suphelenmem gereken seyler vardı ama ben fark etmedimŞunu netleştirmek lazım aslında, tekrar okuyunca şimdi.
Eşinin zaafı sence yalnızca bu kadına mı karşı var, yoksa bu kadını bi şekilde yok edersen ilerde başka birine karşı da olabilir mi?
Bence hareket noktası bu olmalı.
O dediğin düşük ihtimal.Bu kadına karşı var bu zamana kadar guven konusunda hic bir sıkıntı yasamamıstım supheci davranmamıstım ama belkide suphelenmem gereken seyler vardı ama ben fark etmedim
Haklısın ama su an butun dusuncelerim birbirine karıstı hic beklemedigim seyler yaptı yani asla aklıma gelmezdi o yuzden ister istemez guvenim sarsıldı ne dogru ne yanlıs bilmiyorumO dediğin düşük ihtimal.
Aynı evdesin, bi şekilde hissederdin bence başka şüphelenmen gereken şeyler olsaydı.
Neden ayrıldıklarını hic sormadım ama sadece kızın ayrıldıgını biliyorumUff resmen kavusamayinca ask olmus. Kil oluyorum boyle tiplere. Madem bu kadar "derin " duygular icindelermis neden ayrilmislar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?