kocamdan supheleniyorum yardımm

Sadece minik bir heves olabilir hemen bosanacagim lafini dolamayin agziniza

Esinizle son bir kez ciddi ciddi konusup ne yapmak istedigini sorun, hatta babasini ve sizin babanizi yada anneleri cagirip onlarin yaninda yapin bu konusmayi ki sizin ne kadar ciddi oldugunuzu anlasin

Kadinin dusmani yine kadin gordugunuz gibi

Rahatsizlik duygunu ona yansittin mi..
Niye konusuyor ne gerek var ki bitmis gitmiss neyi konusabilir o insanla ve sen hamileykenn bunu niye yapar..
Tabiki de yansıttım o bunda yanlısı anlatılacak bir durum olmadığını benimle mesajları okuduğum sadece arkadasca bir sohbet olduğunu evli oldugunu bildiğini soyleleyip savunuyor kendisini

Evet belki de heves belkide icinde kalan bir şeyler vardı belkide tamamen sokup atmak için yapıyor bir suru ihtimal var ama bana net bir acıklama yapmıyor birkaç bir sey soyluyor daha cok susuyor hamile oldugum icin tartısmak istemiyor ama birsey degismiyor ben yine gerilip uzuluyorum bunu ona anlatamıyorum bana olan tavrı umursamazlıgı dusuncesizligi beni bosanmaya itiyor onunla konusması degil bencilce davranıyor

Dedigim gibi yapmayi deneyin, ailesinde cok sevip deger verdigi biri vardir illa ki, onlarin yaninda olayi gecistiremez.

Ben onun hislerine s.cayim. Ne de cabuk bitiyor bu adamlarin sevgileri.
Kadinin evli olduğunu bilmesi neyi degistirir? Kendini savundugu sey bile cok sacma.
Maddi olanaklariniz nasil? Calisiyor musunuz?

O biraz sıkıntılı sark hizmeti nedeniyle dogudayız etrafımızda bir aile buyugumuz yok ne yazıkki ama zaten ben ona zoraki birseyler yaptırmak istemiyorum anlamı olmaz kendinde birsey degismeli bana gercekten hayatındaki askın ben oldugumu hissettirmeli ama bunu bir aile buyugunun zorlamasıyla benim diretmemle yapması birsey ifade etmez

Tabiki de yansıttım o bunda yanlısı anlatılacak bir durum olmadığını benimle mesajları okuduğum sadece arkadasca bir sohbet olduğunu evli oldugunu bildiğini soyleleyip savunuyor kendisini
Olduu canimm deseydin evli olmsyi bile ustune yakistiramayan adamlar var yahuu

Ben onun hislerine s.cayim. Ne de cabuk bitiyor bu adamlarin sevgileri.
Kadinin evli olduğunu bilmesi neyi degistirir? Kendini savundugu sey bile cok sacma.
Maddi olanaklariniz nasil? Calisiyor musunuz?
Esim asker ben de doğuda olduğumuz için calısmıyorum evlenmeden önce calısıyordum maddi konuda bir sıkıntımız yok eger evliligimiz devam ederse batıya gittigimizde gene calısmayı dusunuyorum hem cocugumda belli bir yasa gelmis olur

Eşinle ciddi olarak konuşmalısın bence ..
Eğer seni sevmediğini hissediyorsa sana dürüst olsun .
Sana yazık psikolojin ne halde bir de hamilesin bu bilinmezliktense gerçekle yüzleşmiş olursun .

Ya kadına mesaj döşesene sen neyi bekliyorsun...

Off şu an aklıma öyle şeyler geliyor kiiii

sorun karşı tarafta değilki eşinizde.
neden fırsat veriyor bu kıza.
demekki hala o da bişeyler hissediyor.

Eşinle ciddi olarak konuşmalısın bence ..
Eğer seni sevmediğini hissediyorsa sana dürüst olsun .
Sana yazık psikolojin ne halde bir de hamilesin bu bilinmezliktense gerçekle yüzleşmiş olursun .
Yarın aksam ciddi bir sekizde konuşacağım zaten ertesi gun ankaraya ailemin yanına gidecegim birsureligine otursun dusunsun o sırada hem

Yarın aksam ciddi bir sekizde konuşacağım zaten ertesi gun ankaraya ailemin yanına gidecegim birsureligine otursun dusunsun o sırada hem

Çok iyi yaparsın bence de ..
Hiç arama sorma bakalım ne yapacak, bu konuda çizgini çek ..
Belli ki kafası karışmış saçmalıyor şuan ..
Ben seni kaybetme korkusunu yaşarsa aklının başına geleceğini düşünüyorum ..
Bu şekilde olamaz sonuçta, sana en önemlisi saygı duyuyorsa yapmamalı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…