- 28 Ocak 2014
- 8.398
- 17.406
- 298
- Konu Sahibi askyalnizi
-
Tabiki de yansıttım o bunda yanlısı anlatılacak bir durum olmadığını benimle mesajları okuduğum sadece arkadasca bir sohbet olduğunu evli oldugunu bildiğini soyleleyip savunuyor kendisiniRahatsizlik duygunu ona yansittin mi..
Niye konusuyor ne gerek var ki bitmis gitmiss neyi konusabilir o insanla ve sen hamileykenn bunu niye yapar..
BİR ilişki yok arada ondan eminimBu alenen aldatıyor.Yüzsüz herif...
Evet belki de heves belkide icinde kalan bir şeyler vardı belkide tamamen sokup atmak için yapıyor bir suru ihtimal var ama bana net bir acıklama yapmıyor birkaç bir sey soyluyor daha cok susuyor hamile oldugum icin tartısmak istemiyor ama birsey degismiyor ben yine gerilip uzuluyorum bunu ona anlatamıyorum bana olan tavrı umursamazlıgı dusuncesizligi beni bosanmaya itiyor onunla konusması degil bencilce davranıyorSadece minik bir heves olabilir hemen bosanacagim lafini dolamayin agziniza
Esinizle son bir kez ciddi ciddi konusup ne yapmak istedigini sorun, hatta babasini ve sizin babanizi yada anneleri cagirip onlarin yaninda yapin bu konusmayi ki sizin ne kadar ciddi oldugunuzu anlasin
Kadinin dusmani yine kadin gordugunuz gibi
Evet ortada bir ateş ve barut var bu konuda haklısınİlişki yok ama başlamak üzere , ateş ve barut misali.
Neyi gordugumuBunu gördüğünü bildiğini hissettir ona bana kalırsa
Evet belki de heves belkide icinde kalan bir şeyler vardı belkide tamamen sokup atmak için yapıyor bir suru ihtimal var ama bana net bir acıklama yapmıyor birkaç bir sey soyluyor daha cok susuyor hamile oldugum icin tartısmak istemiyor ama birsey degismiyor ben yine gerilip uzuluyorum bunu ona anlatamıyorum bana olan tavrı umursamazlıgı dusuncesizligi beni bosanmaya itiyor onunla konusması degil bencilce davranıyor
Olduu canimm deseydin evli olmsyi bile ustune yakistiramayan adamlar var yahuuTabiki de yansıttım o bunda yanlısı anlatılacak bir durum olmadığını benimle mesajları okuduğum sadece arkadasca bir sohbet olduğunu evli oldugunu bildiğini soyleleyip savunuyor kendisini
Esim asker ben de doğuda olduğumuz için calısmıyorum evlenmeden önce calısıyordum maddi konuda bir sıkıntımız yok eger evliligimiz devam ederse batıya gittigimizde gene calısmayı dusunuyorum hem cocugumda belli bir yasa gelmis olurBen onun hislerine s.cayim. Ne de cabuk bitiyor bu adamlarin sevgileri.
Kadinin evli olduğunu bilmesi neyi degistirir? Kendini savundugu sey bile cok sacma.
Maddi olanaklariniz nasil? Calisiyor musunuz?
Geçen kurban bayramında benden önce uzun bir ilişkisi olduğu kişi mesaj atmıstı ve bayramın birinci gununu bana rezil etmişti aksam saat dokuza kadar tek kelime etmedi dokuzda da bana onun mesaj attıgını havadan sudan sohnet ettiklerini daha sonra bu kisinin sana olan hislerim gecmedi dedigini soyledi kendisininde evli oldugunı soyledigini soyledi ben tabi cok sinirlendim ama o kızın soylediklerinden ziyade onun bu yüzden bana bayram gununu zehir etmesine ayrılma noktasına geldim bana sarsıldığını o yüzden benimle konuşma istemediği dusunmeye ihtiyacı olduğunu söyledim ne demek dusunmek bu lafı etti ya bitti dedim ama anneler araya girdi kocamda bayagı yalvardı etti barıstık bir sekilde gecen gun birlikte film izlerken telefonuna bakıyordum facebookuna girdim mesajlarda bu kız vardı oyle havadan sudan sacma sapan konusmuslar ama ben yine cok sinirlendim tabi ne yapcam bilmiyorum hamileyim su an iki yıldırda evliyiz esim asker ben o koza olan hislerinin canlandıgını evli degilde sevgili olsak beni terk edip o kıza donecegini filan dusunmeye basladım aramıza ciddi sogukluk girdi bunun farkında olmasına ragmen birseylerde yapmıyor ne yapmalıyım sizce?
Yarın aksam ciddi bir sekizde konuşacağım zaten ertesi gun ankaraya ailemin yanına gidecegim birsureligine otursun dusunsun o sırada hemEşinle ciddi olarak konuşmalısın bence ..
Eğer seni sevmediğini hissediyorsa sana dürüst olsun .
Sana yazık psikolojin ne halde bir de hamilesin bu bilinmezliktense gerçekle yüzleşmiş olursun .
Benim sorunumda o zaten eger hala birseyler hissediyorsa biz bittik donusu olmazsorun karşı tarafta değilki eşinizde.
neden fırsat veriyor bu kıza.
demekki hala o da bişeyler hissediyor.
Benim de aklıma cok seyirci geliyor ama o kadınla muhatap olup kendimi kucuk dusrmeyecegimYa kadına mesaj döşesene sen neyi bekliyorsun...
Off şu an aklıma öyle şeyler geliyor kiiii
Yarın aksam ciddi bir sekizde konuşacağım zaten ertesi gun ankaraya ailemin yanına gidecegim birsureligine otursun dusunsun o sırada hem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?