Kocamdan utanıyorum

lilakelebek

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2015
130
67
36
İyi akşamlar... Baslıktan da anlasıldıgı gibi eşimden utanıyorum.. 5 yıllık evliyim 2 de evladım var.. Ozet gecmek gerekirse, nasıl anlatacagımı da bilemiyorum ama... Mesela o beni öpmek istediğinde karsılık vermeye utanıyorum.. Ne bilim aslında işin özü şu, beni istekli gibi görsun istemıyorum.. Onu seviyorum.. Ama sorun bende.. Hep geri çekiorum kendimi.. İstekli oldugumu düşünmesini istemiyorum.. Sanki oyle dusunurse off ne bileyim ya.. Çok acayip di mi. O bu durumdan çok şikayetci.. Bi kaç dile getirdi.. Ama ben hep geri çekiorum kendimi.. Nasıl aşabilirim bu sorunumu. Yardımcı olun lütfen...

utanmayarak... özel bir fantazısı olmadığı sürece erkeklerin çoğunluğu utanan eş istemez, ben olsam bende istemem.. ayrıca burda vereceğiniz karşılık utanmazlık diye nitelendirilecek birşey değil.. 5 yıl olmuş adınız cıkmış bikere utanana.. haliyle şimdi birden değişmeniz 2 kat zor olacaktır, ama mutluluğunuz için malesef denemelisiniz...
Allah korusun gözleri başka bir utanmaza kayacağına herşeyi yaparım ben valla:KK23::KK23::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

5 yıllık evlisin 2 çocuğunuz var utanması mı kalmış bunun artık yeni evli olsanız neyse de

Neden hemen boyle dalga gecip yargılıyosunuz ki... Utanmayarak 2 çocugu nasıl yaptına getiriyosunuz anladım... Yaptık yapmasına da benimki genel bi sorun.. Yani istekli gorunemiyorum surekli bi kaçma hali var.. Oluyor olmuyo degıl ama bi iki tarafın karsılıklı istemesi ile olması var bi de tek tarafın cabalayarak olması var...

Utan utan nereye kadar. Rahat ol birazcik. Erkek olsam benden utanan bir karim olsun istemezdim herhalde. Elinle ellere verme kocani.

Tam KADİNLAR KULUBU hatunlarinin disine gore bi konu birazdan buralar dolup tasar :

İstekli gözüktüğün zaman eşin senin hakkında yanlış düşünmez. Sen onun karısısın yahu

Neden hemen boyle dalga gecip yargılıyosunuz ki... Utanmayarak 2 çocugu nasıl yaptına getiriyosunuz anladım... Yaptık yapmasına da benimki genel bi sorun.. Yani istekli gorunemiyorum surekli bi kaçma hali var.. Oluyor olmuyo degıl ama bi iki tarafın karsılıklı istemesi ile olması var bi de tek tarafın cabalayarak olması var...
Bu gece değişik bişey yap adamı sasirt hopluyonmu zipliyonmu işte bişey yap başlangıç olsun .:KK4:
Utananin çocuğu olmaz derledi ya senin olmuş nasil olduysa:confused:

dalga geçip yadırgamıyoruz elden bahsetmiyosun ki kocan yani 5 sene azda değil azcık kendine güvenip sen atıl bakalım çok utanıyosan ışıkları yakmadan yanaş belki ozmn rahat olursun

kesinlikle fake.
yeni üyesiniz.......
5 yıllık evlisiniz, 2 çocuğuz var kocamdan utanıyorum diye konu açıyorsunuz.
siz bizi aptal mı zannediyorsunuz??

X