- 14 Şubat 2012
- 6.206
- 8.824
- 448
- Konu Sahibi lilakelebek
Ortalama cinsellik süreniz ne kadar? Partnerinizin yaklaşımıyla ilgili şöyle olmasaydı da böyle olsaydı dediğiniz birşey var mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
seni anlıyorum dediğim gibi çok utanıyosan karanlıkta dene bakalım ama ilk sen başlat olayı böyle böyle denemezsen yenemezsinki bu düşünceni geçer diye beklemeGayet samimi ve içtenlikle yazdım bunu size... Ne fake konu, ne erkek... Yok oyle bişey ya... Tabuların içinde buyudum ben.. Babam kucuk yasta bıraktı gitti.. Dedemin yanına tasındık.., dayılarım basınızda babanız yok etegınız uzun olcak, basınızda babanız yok tek bir erkekle muhabbetiniz olmıcak basınızda babanız yok bize laf getirmeyin... Suslenmeyin, bskmayın saga sola.. Hep bu cumlelerle bıyudum ben.. Bi kızla erkegın arkadas olması bile ayıp mantıgı ile yetiştim.. Sımdi de kıramıyorum işte o tabuları.. Beynimin içine o kadar ii yerleştirmişler ki hastalıklı dusuncelerini, kocam da olsa ayıp gibi gelio.. İstekli gorunsem sanki onun tarafından ayıplanacak gibi hissediyorum... Su an gozlerim dolu dolu.. Yok mu beni anlayan bi allahın kulu
Canim sen en iyisi bi yardim al pisikolijik seninki biz nasil daha yardim edelimGayet samimi ve içtenlikle yazdım bunu size... Ne fake konu, ne erkek... Yok oyle bişey ya... Tabuların içinde buyudum ben.. Babam kucuk yasta bıraktı gitti.. Dedemin yanına tasındık.., dayılarım basınızda babanız yok etegınız uzun olcak, basınızda babanız yok tek bir erkekle muhabbetiniz olmıcak basınızda babanız yok bize laf getirmeyin... Suslenmeyin, bskmayın saga sola.. Hep bu cumlelerle bıyudum ben.. Bi kızla erkegın arkadas olması bile ayıp mantıgı ile yetiştim.. Sımdi de kıramıyorum işte o tabuları.. Beynimin içine o kadar ii yerleştirmişler ki hastalıklı dusuncelerini, kocam da olsa ayıp gibi gelio.. İstekli gorunsem sanki onun tarafından ayıplanacak gibi hissediyorum... Su an gozlerim dolu dolu.. Yok mu beni anlayan bi allahın kulu
Tamam peki tesekkur ederimseni anlıyorum dediğim gibi çok utanıyosan karanlıkta dene bakalım ama ilk sen başlat olayı böyle böyle denemezsen yenemezsinki bu düşünceni geçer diye bekleme
Gereksiz derken yani şöyle dusunun sizin sırekli stres altında oldugunuz bişey.. Dogal olarak bişey hissetmeyince anlamını da gerekliliğini de yitiriyo o olay sızın acınızdanTabiki durum gerçekse hepimiz anlarız yardımcı oluruz.
Ama sen bi kocamdan utanıyorum deyip arkasına da bence gereksiz bişey dersen insanlar da bi noluyoruz der tabiki..
Gayet samimi ve içtenlikle yazdım bunu size... Ne fake konu, ne erkek... Yok oyle bişey ya... Tabuların içinde buyudum ben.. Babam kucuk yasta bıraktı gitti.. Dedemin yanına tasındık.., dayılarım basınızda babanız yok etegınız uzun olcak, basınızda babanız yok tek bir erkekle muhabbetiniz olmıcak basınızda babanız yok bize laf getirmeyin... Suslenmeyin, bskmayın saga sola.. Hep bu cumlelerle bıyudum ben.. Bi kızla erkegın arkadas olması bile ayıp mantıgı ile yetiştim.. Sımdi de kıramıyorum işte o tabuları.. Beynimin içine o kadar ii yerleştirmişler ki hastalıklı dusuncelerini, kocam da olsa ayıp gibi gelio.. İstekli gorunsem sanki onun tarafından ayıplanacak gibi hissediyorum... Su an gozlerim dolu dolu.. Yok mu beni anlayan bi allahın kulu
Evet haklısınız.. Bnde ara ara boyle dusunup kendimi aşmaya calışıyorum... İşte o baglılıgı artacak dusuncesini kafama iice yerlestirsem corap sokugu gibi gelecek hersey belkide.. Ama sanki benden soguyacak beni ayıplıcak gibi hissediyorum.. Ona da uzuluyorum.. Psikologa gidecegım.. 20 yıl boyunca dayılarımın asıladıgı kafamda donup duran o dusunceleri uzaklastırmak için,. Hayatım mahvolduŞimdi 5 yıllık evlisin. 5 yılda kocan senin karakterini zaten çözmüştür. Yani istekli göründüğün zaman senin hakkında kötü fikirler üretme evresi çoktan geçmiş.
O senin kocan. Ve sen de insansın tabiki arzulayabilirsin eşini. Bunu eşine gösterdiğin zaman emin ol sana olan bağlılığı artacaktır. Düşünsene sen eşini istiyorsun ama o istemiyor gibi, ne kadar onur kırıcı bişey dimi yastıkla birlikte olmuyor nihayetinde.
Numara derken? Anlamadımnumara mı yapıyorsun kendşn mi olamıyorsun oldugundan farklı mı görünmeye çalışıyorsun? sadece kocana karşı değil etrafındaki çoğu insana karşı numara yapıyor olmayasın
Zaten hani bekar oldugum donemde asık olma sevme gibi bi hak verilmedi bana... Gorucu geldiler.. Şimdi allah var benim de içim ısındı tamam dedim.. Öyle flort sonucu evlilik söz konusu olamazdı.. Herseyimiz denetim altındaydıKocanı seviyormusun? Severekmi evlendiniz?
Gercekten mi? Haklısınız galiba..Var seni bir anlayan
Ben bu tabularla büyümedim; erkek kızım tabusuyla büyüdüm
Erkekten kadınlığa dönüş kabus gibi zordu, düşünsene kendi cinsiyetimi unutmuştum
Bunun çözümü bu forumda çıkmaz maalesef, daha çok incinmene yarar sadece açtığın konu, kapattır bence
Cocuklarin kizmi erkekmiZaten hani bekar oldugum donemde asık olma sevme gibi bi hak verilmedi bana... Gorucu geldiler.. Şimdi allah var benim de içim ısındı tamam dedim.. Öyle flort sonucu evlilik söz konusu olamazdı.. Herseyimiz denetim altındaydı