- Konu Sahibi lilakelebek
Kendini kollarina birak gozlerini kapat gemiyi surmesine izin ver :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz her cocugu atesli sevismelerin sonucunda doguyor saniyorsunuz galiba.Cocugu yaparken yapip ..operken kendini cekme cabalarina giren kadina evet o teshisi koyuyorum cocugun nasil yapildigini hepimiz biliyoruz
Cidden cevre ve aile faktoruyle vajinusmus yasayan kadinlar var onlarin yaninda boyle bi durum cok ciddi birsey degil kendi asamiyorsa bi uzmanla kisa surede cokkktan cozebilecegi birseymiş 5 sene sonra buraya yaziyorsa hala ben napayim
Ne ilginç insanlar var ya istemiyorum demiyor da utanıyorum diyor.
Sen önce derdini anlatmayı öğren doktora gitsen isteksizim yerine utanıyorum diyeceksin doktor da yardımcı olamayacak.
İyi akşamlar... Baslıktan da anlasıldıgı gibi eşimden utanıyorum.. 5 yıllık evliyim 2 de evladım var.. Ozet gecmek gerekirse, nasıl anlatacagımı da bilemiyorum ama... Mesela o beni öpmek istediğinde karsılık vermeye utanıyorum.. Ne bilim aslında işin özü şu, beni istekli gibi görsun istemıyorum.. Onu seviyorum.. Ama sorun bende.. Hep geri çekiorum kendimi.. İstekli oldugumu düşünmesini istemiyorum.. Sanki oyle dusunurse off ne bileyim ya.. Çok acayip di mi. O bu durumdan çok şikayetci.. Bi kaç dile getirdi.. Ama ben hep geri çekiorum kendimi.. Nasıl aşabilirim bu sorunumu. Yardımcı olun lütfen...
Evet o ilginc insanlardan biri de sizsiniz. Ben derdimi gayet ii anlattim. Ve bazi arkadaslar da gayet iyi anladi. Bu durumda sizde bi algi sorunu var bnce. Benim sorunum isteksizlik degil ki.. Siz benden daha mi iyi bileceksiniz benim sorunumu. Utangaclik ve cekinme oldugu icin yasadigim bisey.. Sorunun kaynagi bu.. Sende once bilip bilmeden konuya atlamamayi ogren..Ne ilginç insanlar var ya istemiyorum demiyor da utanıyorum diyor.
Sen önce derdini anlatmayı öğren doktora gitsen isteksizim yerine utanıyorum diyeceksin doktor da yardımcı olamayacak.
Bu bir sorun değilki davranış biçimiİyi akşamlar... Baslıktan da anlasıldıgı gibi eşimden utanıyorum.. 5 yıllık evliyim 2 de evladım var.. Ozet gecmek gerekirse, nasıl anlatacagımı da bilemiyorum ama... Mesela o beni öpmek istediğinde karsılık vermeye utanıyorum.. Ne bilim aslında işin özü şu, beni istekli gibi görsun istemıyorum.. Onu seviyorum.. Ama sorun bende.. Hep geri çekiorum kendimi.. İstekli oldugumu düşünmesini istemiyorum.. Sanki oyle dusunurse off ne bileyim ya.. Çok acayip di mi. O bu durumdan çok şikayetci.. Bi kaç dile getirdi.. Ama ben hep geri çekiorum kendimi.. Nasıl aşabilirim bu sorunumu. Yardımcı olun lütfen...
Ben anlattığınızı düşünmüyorum. İlk mesajda utanıyorum diyorsunuz sonraki mesajlarda cinsellik gereksiz diyorsunuz sonra zorla oluyor diyorsunuz sonra yine cinselliğin tabu olduğu ortamda büyüdüğünüzü söylüyorsunuz.Evet o ilginc insanlardan biri de sizsiniz. Ben derdimi gayet ii anlattim. Ve bazi arkadaslar da gayet iyi anladi. Bu durumda sizde bi algi sorunu var bnce. Benim sorunum isteksizlik degil ki.. Siz benden daha mi iyi bileceksiniz benim sorunumu. Utangaclik ve cekinme oldugu icin yasadigim bisey.. Sorunun kaynagi bu.. Sende once bilip bilmeden konuya atlamamayi ogren..