Eşim asker. Eve gitsede pek kalamıyo memleketteki sorunları biliyorsunuz. Eşimin yıllık izni oluyor sadece oda izinler kalktığı için iptal oldu
Burada kimseyi üzdüğümü yazdığımı sanmıyorum amacım içimi dökmek sadece evet bile isteğe evlendimBunlari evlenmeden once de biliyodun goze aldin evlendin simdi bos yere kendini de kocani da aileni de uzme
Kesinlikle çok zor bi durum Allah sizede sabır versin inşallah biter biran önceAynı mesele ve görev yüzünden 2.5 aydır annemdeyim bende iki cocugumla hemde esim arada gidip geliyo ve dönüşte başka bir memlekette yaşamaya basliycaz tayin gereği,banada çok zor olucak buradan gitmek...Çokmu meraklıyız acaba böyle yasamaya yada cokmu mutluyuz ama ağzı olan konuşuyor arkadasim milletin tuzu kuru,aklimin eşimde oldugunami yanayim,cocuklarima sürekli açıklama yapmak zorunda olduğumami yoksa milletin o çok bilmiş yorumlarinami...hepsinin canı cehenneme..Bir allah bir biz biliriz yaşadığımizi takma sen....
Evet anlayışlı yorumunuz için teşekkür ederim durum tamda bu ama alışıcaz inşallahSeni cok iyi anliyorum. Esin gelse doguda mutsuzsun, esin gelmese annende mutlu ama yalnizsin.
Bende yaklasik senin durumundayim. Ama meslegi bu olunca alismak durumundasin.
Sağolun böyle yorumların benim içimi rahatlatacağından emindim o yüzden dertleşmek istedimKendinizi üzmeyin çok özlerseniz gidin yanına
Birde boşverin ağzı olan konuşuyor işte
Evet?sıkma canını.
bile bile evlenmedin mi?
Allah razı olsun amin inşallah çook zor bi durum gerçektenEşini seviyorsan yeter. .
Rabbim yar ve yardımcınız olsun. .
Hasret çookk zor. .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?