KOCAMI ALDATTIM

Umarım birgün kocanız sizi eski sevgilisiyle aldatır.
O kadının halini belki anlayabilirsiniz diyeceğim ama sizde o erdem de yok.
Ve o kadın sizi yakalayıp zinadan mahkemeye veriri umarım.

Umarım birgün kocanız sizi eski sevgilisiyle aldatır.
O kadının halini belki anlayabilirsiniz diyeceğim ama sizde o erdem de yok.
Ve o kadın sizi yakalayıp zinadan mahkemeye veriri umarım.
oyle birsey olsa bu yüzsüz zaten bende onu aldattim der. Ayrilmayaljm seni çok seviyorum ayaği ceker kocaya. Affettim çok fedakarim herseyine katlanirim pozu keser. Ne beklenir başka bu insandan.

Ayip ya neler neler var kesin kocanlada gorucu usulu evlenmissindir . Gelip bide yazabiliyosun buraya birbirinizden kopamiyosunuz oyle mi o oglen senle yatiyo aksam karisiyla yatiyo 6 aydir mutlusun zaten demekki adamda mutlu sana asik ama kocanla yattigini biliyo burdan bu adamin seref yoksunu oldugu zaten ortada ama pardon sendede yokmus zaten ne denir ki Allah senin gibileri benim kocamdan uzak tutsun .

Ne rahat kadın valla sorumluluk yok akıl yok fikir yok ahlak yok aile bilinci yok hiç bişey yok. Böyleleri çok yaşar gamsız aklına geldiği gibi yaşayıp gidiyor.

sadece oda değil ki adamda ahlaksız seviyor mağdem sizin başkasıyla yatmanıza nasıl dayanıyor mağdem kadar g.d.ş mu? Ya da siz sevdiğini düşünecek kadar aptal mısınız? Adam resmen sizi kullanıyor pazar malı gibi sonrada sizi yerleri silmek için kullanır paspas misali

Size de iyi eğlence çıktı değil mi kk hatunları?? Mune Hanım rica ediyorum konumu kapatır mısınız lütfen

Size de iyi eğlence çıktı değil mi kk hatunları?? Mune Hanım rica ediyorum konumu kapatır mısınız lütfen
Senin ahlaksızlığın bize eğlence olmayacak da dert mi olacak kocan rast gelse de görse karısının yendiği haltları keşke

Bence bir rahatsızlığı var biz buna tıp dilinde vajinarus casanovarus don juana yanıkuz diyoruz. Halk dilinde türkçesi şu oluyor "malum kadını zincire vurmuşlar kilidiyle oynaşmış". :) baştaki kelimeyi değiştirdim siz anlayın artık ay gece gece uykum kaçtı.
Erkekte yapmamalı tabiki ama kadın yapınca hani kadın daha bir kutsaldır ya annedir fedakardır erkeğe göre daha çekip çeviricidir asildir bi adı vardır kadının. Buda kadının tam tersi iş çevireni. İşte kadının adını yere düşürdüğü için daha bi kızıyorum

Dişi kuyruk sallamazsa ....
Kadın aramış bulmuş Adamı adamda Can'ım ben niyetliyim mi diyecekti .

Dişi kuyruk sallamazsa ....
Kadın aramış bulmuş Adamı adamda Can'ım ben niyetliyim mi diyecekti .

E yani bulmuş sazanı kaçırır mı bide kendisi aramış bulmuş kaşınmış. Alan razı veren razı. 3 gün sonra başka bi nickle sevgilim beni terketti diye başlık açar.

Yahu kapattıracağına okuyup nefsini törpülesene. Yanlışı görüp ya gerçekten haklılar deyip bi çözüm bulsana. Bu kadar alay ediyorsak ortada salakça bişey vardır demekki

Çözüm arayışında olmasam buraya yazmazdım. Ayrıca üzgün olduğumu da söylemiştim sanırım

Yani cidden kendi hayatını ellerinle mahvediyorsun. Şaka biyana ciddi söylüyorum sevgiline hiç bişey olmaz kocanada hatta sevgilinin karısına kızına da hiçbişey olmaz olan sana olur. En ufak bi tehlike sinyalinde atar seni başından kocan öğrense ailesi ve senin ailen öğrense.
İnsan kendini böyle bir maceraya aşk için atmaz. Aşk kutsal güzel bişeydie böyle bir çirkinliğin içine gizlenemez. Bu yaşam tarzını benimseyen birileri birbirine aşık olamaz doğasına aykırı. Aşık adam paylaşmaz kadında.

Çözüm arayışında olmasam buraya yazmazdım. Ayrıca üzgün olduğumu da söylemiştim sanırım

Sadakatin olmadığı yerde aşk arıyorsunuz. Bu mümkün mü? Sizin tek gerçeğiniz aileniz. Yalan bir ilişki yüzünden değer miydi? Sizi üzen ne ise ondam uzaklaşın o zaman. Ama önce sizi asıl üzen şeyin ne olduğuna karar verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…