- 30 Eylül 2016
- 736
- 488
- 18
- 29
- Konu Sahibi sibel ylmz
-
Hatun rahat kocasının koynunda uyuyordur şimdiAyni fikirdeyim...bir sibel yilmaz varsa aramizda cikip durruuuun bu konu yalan desin.
Ay ama cok yuzsuzce...Hatun rahat kocasının koynunda uyuyordur şimdi
Öyle olmasa 6 aylık evlilikte neyin aldatması ki kaç Zaman olmuş zatenAy ama cok yuzsuzce...
Simdi muslumanlik ne alakaYazık ailenize. Karaktersizlik yapmışsınız özellikle sen birde utanmadan yazabiliyorsun. Çok seviyorsan boşanıp evlenin böyle rezillik yaşamayın. Haa birde sorsam müslümansınız.
6 aylik mi evliymisÖyle olmasa 6 aylık evlilikte neyin aldatması ki kaç Zaman olmuş zaten
Sorsanız bunlar nikahla evli namuslu ben nikahım yok diye namussuzum6 aylik mi evliymiso detayi kacirmisim...insan 6 ayda evliligine doyamaz. Sabah sabah sinirlerim bozuldu...hamile halimle stres oldum...su nefsinize hakim olun biraz ya hu...bunlar gibiler yuzunden aile ortami diye bir sey kalmadi. Yuvalarimizi nasil koruyacaz? Bi arkadad yazmis esime catiyorum kk da acilan konular yuzunden. Esime cok guvenirim ama yasananlari gorunce gidip bogasim geliyor ara sira benim de esimi halbu ki adamcagiz evden iseee isten eve...eski sevgilisi bile yok face te orda burda onu arayip bulacagindan korktugum kimse yok sukur
Yorumların hepsini okuyamadım ama eğer eşi yakın arkadaşı ile aldattıysa yakın arkadaşının adı sibel yılmaz olabilir mi acaba?Eger o konuysa ki çok benziyo kocanda seni yakın bi arkadaşınla aldatmıştı siz bayaa bildigin karşılıklı tövbe estf.
Eşiyle aldatmıştır belkiEski sevgilinizden neden ayrildiniz zamanında?
MantıklıYorumların hepsini okuyamadım ama eğer eşi yakın arkadaşı ile aldattıysa yakın arkadaşının adı sibel yılmaz olabilir mi acaba?
Yok yok emin olun bunlara namuslu diyecek akli basinda biri cikmaz. Kendileri bile '' ben cok namusluyum'' diye ortalarda gezinemez. Tek derdim suan konu sahibesi ve turevlerinin uremeleri!!! Umarim o yonde bi cabalari yoktur...kendilerinde olmayan ozellikleri nesilden nesile nasil aktaracaklar??Sorsanız bunlar nikahla evli namuslu ben nikahım yok diye namussuzum
Konuya 3 kere mesaj yazmış sonra da konumu kapatın demiş, kk üyesi ise zaten gelecek tepkinin ne oldugunu az çok kestirmiştir. Belki de diğer kadını şey yapmak içindir bilemedim..Mantıklı
konusahibi kocasının koynunda uyuyo derdi bize düştüKonuya 3 kere mesaj yazmış sonra da konumu kapatın demiş, kk üyesi ise zaten gelecek tepkinin ne oldugunu az çok kestirmiştir. Belki de diğer kadını şey yapmak içindir bilemedim..
konusahibi kocasının koynunda uyuyo derdi bize düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?