KOCAMI ALDATTIM

Öyle olmasa 6 aylık evlilikte neyin aldatması ki kaç Zaman olmuş zaten
6 aylik mi evliymis o detayi kacirmisim...insan 6 ayda evliligine doyamaz. Sabah sabah sinirlerim bozuldu...hamile halimle stres oldum...su nefsinize hakim olun biraz ya hu...bunlar gibiler yuzunden aile ortami diye bir sey kalmadi. Yuvalarimizi nasil koruyacaz? Bi arkadad yazmis esime catiyorum kk da acilan konular yuzunden. Esime cok guvenirim ama yasananlari gorunce gidip bogasim geliyor ara sira benim de esimihalbu ki adamcagiz evden iseee isten eve...eski sevgilisi bile yok face te orda burda onu arayip bulacagindan korktugum kimse yok sukur

Sorsanız bunlar nikahla evli namuslu ben nikahım yok diye namussuzum

Sorsanız bunlar nikahla evli namuslu ben nikahım yok diye namussuzum
Yok yok emin olun bunlara namuslu diyecek akli basinda biri cikmaz. Kendileri bile '' ben cok namusluyum'' diye ortalarda gezinemez. Tek derdim suan konu sahibesi ve turevlerinin uremeleri!!! Umarim o yonde bi cabalari yoktur...kendilerinde olmayan ozellikleri nesilden nesile nasil aktaracaklar??

Ha yurekten pisman olur ayni hatalari tekrarlamaz...

O zaman durum baska. Ne de olsa hata insana ozgu bir sey!!!

Sen kocandan o karısından boşansin sonrada evlenin zaten kopamiyormussunuz sonrada ikinizin allah .... ne diyelim yani mutluluklarmi ne diye buraya yazdın onuda anlamadım o herif sana dokunduğu elleriyle gidip kızının başını okşayip bide seviyordur

Boşanın o zaman madem çok seviyorsunuz birbirininizi. gerçi sevgilinin karısını boşayacağını sanmıyorum ama...

İnsandır beşer şaşar ... hata yapmak ve yasağa meylletmek doğamızda var ... büyük konuşmamak gerek insan bir anlık gafletle "şeytana uyabilir" .....

Demiyeceğim elbette .

Beşer şaşarsa , şaşmanın gaitasını çıkarmayacak !

Madem eşini aldatacak duygusuzluğa geldin... madem bir başkasını merak edip aramaya kurcalamaya başladın .

Eşinden boşanacaksın .

Bir insanın eşine olan aşkının bitmesi olasıdır. Kimse zorla aşk enjekte edemez .
Bitmişse bitireceksin.

Binbir yalanla evlilik sürdürmek hiç doğru değil.

Şurada binlerce kadın var . İçlerinden birinin kocası belki de bu eski aşkın .

Çık kocanın karşısına ... sana olan hisselerim bitti de . Boşanalım de. Diretiyor mu boşanmamak için ... seni aldattım de.

Sonra bi temiz boşanın .

Karşında adam yapmayacak ama . Karısından ve çocuğundan vazgeçemeyecek pislik.

Öyle dünyadan bi haber devam edecekler .

Bari senin eşin kurtulmuş olur bu çirkin durumdan .

Aferin ,libidona sağlık mı diyelim ne yapalım? Öyle bir yazmışsın ki "ben eşimi aldatıyorum,aldattığım adamda karısını benimle aldatıyor,onu çok seviyorum"içerik bu. E biz ne yapalım? Çözüm aramıyorsun ki . Kimseye anlatamadığın için (doğal olarak)yazmışsın. Rahatladın mı bari?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…