evet kafamda sorun ettiğim kocamın halleri..
ilgisiz, işini sevmez, konuşurum dinlemez kafa sallar geçer cevap vermez, sevdiğini hissettirmez belkide gerçekten sevmiyo onuda bilmiyorum.. konuşmaz eve gelir bilgisayar başına oturur, beni geçtim çocuğuyla bile doğru düzgün ilgilenmez, misafirliğe gidelim derim gitmez gelmez kimseye, o yüzden doğru düzgün arkadaş çevremiz yok, bunları dile getirdiğimde hep aynı cevap işi sevmiyorum bahanesi bende çalışıyorum ama sanki birtek o çalışıyo yoruluyo gibi, sürekli memnuniyetsizlik sürekli mutsuz ne yaparsam yapayım aynı umursamaz vurdumduymaz adam, benimde enerjimi sömürdü artık sıkıldım karşımda sürekli ruhsuz bi adam görmekten, konuşsam olmuyo ne yapsam olmuyo şaşırdım artık ama çokta bunaldım napıcam bilmiyorum..
evet kafamda sorun ettiğim kocamın halleri..
ilgisiz, işini sevmez, konuşurum dinlemez kafa sallar geçer cevap vermez, sevdiğini hissettirmez belkide gerçekten sevmiyo onuda bilmiyorum.. konuşmaz eve gelir bilgisayar başına oturur, beni geçtim çocuğuyla bile doğru düzgün ilgilenmez, misafirliğe gidelim derim gitmez gelmez kimseye, o yüzden doğru düzgün arkadaş çevremiz yok, bunları dile getirdiğimde hep aynı cevap işi sevmiyorum bahanesi bende çalışıyorum ama sanki birtek o çalışıyo yoruluyo gibi, sürekli memnuniyetsizlik sürekli mutsuz ne yaparsam yapayım aynı umursamaz vurdumduymaz adam, benimde enerjimi sömürdü artık sıkıldım karşımda sürekli ruhsuz bi adam görmekten, konuşsam olmuyo ne yapsam olmuyo şaşırdım artık ama çokta bunaldım napıcam bilmiyorum..
Canım benim eşimde senin eşinin bir değişik versiyonu. Bizim çocuğumuzda yok henüz, yani böyle gezip dolaşmamızı kısıtlayacak birşeyimizde yok ama içinden gelmiyor galiba benim eşimin. Konuştum olmadı ağladım olmadı bunaldım dedim olmadı olmuyor yani
Adam bana gelince eve gidelim dışarda ne işimiz var,ya da çıktıysak da bir an önce eve gitmeye çalışır vaziyette ama arkadaşlarına gelince nerdeyse eve gelmeyecek o derece. Dışarı çıkalım lafını da ben kırk kere söylersem yani, kendisi hiç demez bu akşam da bişeyler yapalım dışarda falan diye.
Dışarı çıkalım deyince aklına gelen tek şey abimlere gidelim o zaman yada anneme gidelim o zaman oluyor. Yani tamam tabiki gidelim de her zamanda onlara gidilmez ki dışarı çıkmak demek aile ziyareti demek değil dediğim de fırçayı yiyorum sen aile ilişkilerinden anlamıyorsun kimse gelsin gitsin istemiyorsun falan demeye başlıyor
Baktım ki beni anlamıyor söylemek istediğimi çok afedersin şeyinden anlıyor umursamıyorum artık arkadaşım. İşten çıkınca ben falanca yere gidiyorum diyorum e ben nolucam diyor bu sefer. valla istersen gel sen bilirsin istersende eve geç evde dolapta yemek var diyorum tıpış tıpış geliyor. hoşuma gitmiyor ama önceden kafamı çok takıyordum mutsuz oluyordum.aynı senin gibi enerjim tükenmiş gibi geliyordu daha şimdiden böyleyse falan diye kendimi üzüp duruyordum.
zaman akıp gidiyor canım, giden günler gelmiyor gerçekten de. üzüldüğün günlerle kalıyorsun. eşini değiştiremiyorsan sen kendi keyfine bakmaya çalış, kendi kendine yapabileceğin şeyler bulmaya çalış derim.
benimlkide öyle.kafeye gitmeyi sevmez bara gitmeyi sevmez o arkadaşımı sevmez bunu sevmez misafirliğe gitmeyi sevmez babamlara gitmeyi sevmez.onu kim sevsin acaba.çevremde insan kalmadı artık neredeyse.
daha dün arkadaşım davet etti diğer bir çift arkadaşla bana dedi ki ben o kızın kocasını sevmiyorum ve size yemin ediyorum sadece bir kere gördü ve sadece merhabalaştılar o kadar.arkadaş ne zaman sevmedin adamı
bende hep kendim takılıyorum ama çok sıkıldım artık bu işten.evlenmeden zaten yalnızdım evlendim daha da yalnızlaştım en azından eskiden sık sık arkadaşlarla buluşurdum şimdi o da yok.
haa arkadaşları çağırdı mı ama koşa koşa gider o ayrı.
Eşiniz Depresyonda Olmasın Nezamandan Beri Böyle :26:
İnan benim eşim seninkine 10 basar bu konuda( canımdan bezdim artık . Ne akraba ne arkadaş hiç işi olmaz. Bir hoşgeldin Der tamam o kadar. Bayramda formalite gelir bizimkilere
Annem gelir hiç yanında oturmaz bile
Daha neler neler...ama artık hiiiiiçççç takmıyorum . O bana nasıl davranıyorsa bende aynısını yapıyorum ona.
Beni görmezden geliyosa, bende onu yokmuş gibi davranıyorum..
Hatta işi abarttım annesi gelince benim anneme nasıl davranıyorsa aynısını yaptım .bi hoşgeldin dedim yanına çıkmadım, kadın 2 gün duramadı😳 ozman anlıyor canım bu türler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?