kocamı anlayamıyorum...

seyda83

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2012
768
65
73
evet kafamda sorun ettiğim kocamın halleri..

ilgisiz, işini sevmez, konuşurum dinlemez kafa sallar geçer cevap vermez, sevdiğini hissettirmez belkide gerçekten sevmiyo onuda bilmiyorum.. konuşmaz eve gelir bilgisayar başına oturur, beni geçtim çocuğuyla bile doğru düzgün ilgilenmez, misafirliğe gidelim derim gitmez gelmez kimseye, o yüzden doğru düzgün arkadaş çevremiz yok, bunları dile getirdiğimde hep aynı cevap işi sevmiyorum bahanesi bende çalışıyorum ama sanki birtek o çalışıyo yoruluyo gibi, sürekli memnuniyetsizlik sürekli mutsuz ne yaparsam yapayım aynı umursamaz vurdumduymaz adam, benimde enerjimi sömürdü artık sıkıldım karşımda sürekli ruhsuz bi adam görmekten, konuşsam olmuyo ne yapsam olmuyo şaşırdım artık ama çokta bunaldım napıcam bilmiyorum..

onu bir hastanenin yoğun bakım servisine götür orada hareketsiz yatan hastaları bir görsün şükretmeyi belki öğrenir

sende hayatını kocana endeksleme bundan sonra,çocuğunu da al gez dolaş,planlarına aktivitelerine eşini dahil etme

o eve kapanıp buhranı seçmiş,sen ona uyma,bi süre sonra o da anlar zaten

Canım benim eşimde senin eşinin bir değişik versiyonu. Bizim çocuğumuzda yok henüz, yani böyle gezip dolaşmamızı kısıtlayacak birşeyimizde yok ama içinden gelmiyor galiba benim eşimin. Konuştum olmadı ağladım olmadı bunaldım dedim olmadı olmuyor yani

Adam bana gelince eve gidelim dışarda ne işimiz var,ya da çıktıysak da bir an önce eve gitmeye çalışır vaziyette ama arkadaşlarına gelince nerdeyse eve gelmeyecek o derece. Dışarı çıkalım lafını da ben kırk kere söylersem yani, kendisi hiç demez bu akşam da bişeyler yapalım dışarda falan diye.

Dışarı çıkalım deyince aklına gelen tek şey abimlere gidelim o zaman yada anneme gidelim o zaman oluyor. Yani tamam tabiki gidelim de her zamanda onlara gidilmez ki dışarı çıkmak demek aile ziyareti demek değil dediğim de fırçayı yiyorum sen aile ilişkilerinden anlamıyorsun kimse gelsin gitsin istemiyorsun falan demeye başlıyor

Baktım ki beni anlamıyor söylemek istediğimi çok afedersin şeyinden anlıyor umursamıyorum artık arkadaşım. İşten çıkınca ben falanca yere gidiyorum diyorum e ben nolucam diyor bu sefer. valla istersen gel sen bilirsin istersende eve geç evde dolapta yemek var diyorum tıpış tıpış geliyor. hoşuma gitmiyor ama önceden kafamı çok takıyordum mutsuz oluyordum.aynı senin gibi enerjim tükenmiş gibi geliyordu daha şimdiden böyleyse falan diye kendimi üzüp duruyordum.

zaman akıp gidiyor canım, giden günler gelmiyor gerçekten de. üzüldüğün günlerle kalıyorsun. eşini değiştiremiyorsan sen kendi keyfine bakmaya çalış, kendi kendine yapabileceğin şeyler bulmaya çalış derim.

ahhh ahh tıpkı benim hayatımı anlattın be canım dediğin gibi sanki tek çalışan onlarmış gibi hergün şikayet eder herşeyden şikayet eder memnun olmaz bişey beğenmez sabah 6 da eşimle kalkıp kahvaltı hazırlarım hiç bişeyini eksik etmem yinede yaranamam beğenmez tersler niye böyle yapıyosun diyincede sabah kalktığımda sinirli oluyorum yoksa senle ilgili bişey değil der ama insan bunalıyo bi süre sonra

Erkekler evlenince daha mi bir evcimenlesiyor anlamiyorum... Benim esim de asiri sosyal bir insan degil, benim cevrem evlenmeden once coktu, her gun ve aksam doluydum neredeyse, tabii bir de is hayatim vardi... Simdi ev hanimi oldugum icin, bebekte yolda, iyice eve kapandim diyebilirim.... Hadi bu bir istisnai durum...

Artik esim eskisi gibi "gel bir yere gidelim" dedigim zaman burun kivirmiyor. Benim istegime ayak uydurmaya calisiyor ve geziyoruz. Benim esim de is yerinden memnun degil, zor bir is ortami var gercekten, onu gayet iyi anliyorum. Fakat ben konusarak, konusma cozum vermediyse kizarak, kavga ederek bu durumu alt ettim. Eskisi kadar asosyal davranmiyor. Arkadaslarimiza gidiyoruz, arkadaslarimiz bize geliyor... Bazen sadece ikimiz gezmeye cikiyoruz, haftasonlarinda butcemizin el verdigince Sabah kahvaltilarina gidiyoruz. Kisaca kendimize aktiviteler yaratiyoruz...

Sen de ondan habersiz bir kac sefer rezervasyon yaptir ve zorla gotur bir yerlere. Ikinizde calisiyormussunuz, eminim ufak bir butce ayirabilirsin bunun icin. Basbasa kalacaginiz zamanlar yarat mesela, cocuguna bakabilecek biri varsa eger. O guzel vakit gecirdikce inan bana seni anlayacaktir. Baska turlu anlamiyorlar.

En olmadi bir arkadasinin da dedigi gibi, sen arkadaslarinla gorus, tabii esinin tepkisini alacak noktada olmasin bu gorusmeler. Ama kendi sosyal ortamini olustur, belki o da senin ne kadar eglendigini, ruhsal anlamda ne kadar canlandigini fark eder, o da katilmak ister... Bu da bir cozum olabilir...

benimlkide öyle.kafeye gitmeyi sevmez bara gitmeyi sevmez o arkadaşımı sevmez bunu sevmez misafirliğe gitmeyi sevmez babamlara gitmeyi sevmez.onu kim sevsin acaba.çevremde insan kalmadı artık neredeyse.

daha dün arkadaşım davet etti diğer bir çift arkadaşla bana dedi ki ben o kızın kocasını sevmiyorum ve size yemin ediyorum sadece bir kere gördü ve sadece merhabalaştılar o kadar.arkadaş ne zaman sevmedin adamı

bende hep kendim takılıyorum ama çok sıkıldım artık bu işten.evlenmeden zaten yalnızdım evlendim daha da yalnızlaştım en azından eskiden sık sık arkadaşlarla buluşurdum şimdi o da yok.

haa arkadaşları çağırdı mı ama koşa koşa gider o ayrı.

Bir an kendi sorunlarımı okuyor gibi oldum.Ben de eşimle aynı sorunları yaşıyorum.Bıktım artık boşanmak ve oğlumla kendi başımıza yaşamak istiyorum. Bıktıııımmm yeter.

huzur evine yatır bi süre huzur depolasın dönünce belki enerjisi patlar ona en uygun yer huzur evi

Evin işi yemeği çocuk bütün sıkıntılar bende ama sorsan hep sıkıntıları o yaşar o çeker dertleri.Erkeklerin nedir bu bencilliği anlamadım.Beni bu sabah yine ağlattı, kendi işlerine kızıyor benden acısını çıkarıyor. Hiçbir şeyi konuşamıyoruz ya aşağılar beni ya da dinlemez. Kendi bildiğini okur,sen 40 takla at.Çocukla hiç ilgilenmez,o babaymış babalar öyle çocukla çok haşır neşir olmazmış. İşine geleni çok iyi bilir,bana hiç değer vermez. Ben yakın davransam geçiştirir uzaklaşır hep kendi istediği zaman olur herşey.Kendini beğenmişliği de cabası.Evlenmekle çok büyük hata ettiğimi anladım ama çok geçti artık.

vallahi bende bu tavsiyeyi verecektim. o gezmiyor mu? o zaman sen çık akşama kadar gez toz ne yapmak istiyosan yap, sorunca da sen bilirsin gelmek istiyosan gel istemiyosan otur evde de. bakalım ne olacak. bi dene bunu.

yorumlardan anladığım kadarıyla erkek milletinin geneli aynı demekki, karısına sürprizler yapan karısının fikirlerine değer veren hayatı arkadaşlarıyla olduğu kadar karısıyla yaşamayı da seven erkekler istisna demekki :)) onları bulabilen kadınlara ne mutlu o zaman :)
ben konuştum da tavırda aldım ama adamın umrunda değil o kendi dünyasında mutlu ben kafamı yorduğumla kalıyorum

ha bu arada bekarlık gerçekten sultanlıkmış, ben erkende evlenmedim ama hiç evlenmesem de olurmuş yani amaa oğluşumun yeri başka tabi şükürler olsunki o olmuş..

Son düzenleme:
misafirlige gidip-gelme- bilgisayar disinda ayni benim esim de boyle valla dedigin gibi boyle kronik mutsuz insanlar yanindakinin de yasam enerjisini somuruyor. artik cok takmiyorum kendi keyif aldigim seyleri yapiyorum .

Allahım yalnız değilmişim, türünün tek örneği değilmiş demekki kocam...
benim eşimde bütün arkadaşlarıma bir kulp buldu yok o açık giyiniyor gittiğiniz yerde dikkat çekersiniz,yok bu çok şuh kahkaha atıyor etraf size bakar bilmemne bilmemne. zaten yeni bir şehirde sıfırdan başladım yeni yeni insanlar tanımaya çalışıyorum bulduklarımı da eşimin sayesinde kaybediyorum.

evli olan arkadaşların eşleriyle yine aynı, iş yerim yemek verir benle beraber gelmez istemez bana göre bir ortam değil ya der ama beni de göndermek istemez, en sonunda ben ağlaya ağlaya birlikte gideriz bir şekilde. valla kafama takmamaya calısıyorum ama madem yine tek kalacaktım biz niye evlendik ve hangi hayatı paylaşıyoruz ki demiyor da değilim.

İnan benim eşim seninkine 10 basar bu konuda ( canımdan bezdim artık . Ne akraba ne arkadaş hiç işi olmaz. Bir hoşgeldin Der tamam o kadar. Bayramda formalite gelir bizimkilere
Annem gelir hiç yanında oturmaz bile
Daha neler neler...ama artık hiiiiiçççç takmıyorum . O bana nasıl davranıyorsa bende aynısını yapıyorum ona.
Beni görmezden geliyosa, bende onu yokmuş gibi davranıyorum..
Hatta işi abarttım annesi gelince benim anneme nasıl davranıyorsa aynısını yaptım .bi hoşgeldin dedim yanına çıkmadım, kadın 2 gün duramadı😳 ozman anlıyor canım bu türler

anlıyosa çok iyi yapıyomuşsun, bende umursamıyorum üstüne düşmüyorum ilgilenmiyorum o zaman biraz konuşmaya çalışıyo benle ama hep konuşturmak için benim öyle bi insan olmam gerek sanırım bende öyle bi insan olamamki sürekli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…