- 10 Kasım 2014
- 8.951
- En iyi cevaplar
- 1
- 15.781
- 388
- 45
- Konu Sahibi prensesnur
-
verdiği kadarını ona vermelisiniz,fazlasını değil... aynı onun davrandığı şekilde davranın sorduğunda ise, sorunu kendinde aramasını söyleyin...ben olsam kocamı ahlak masasına şikayet ederim. Prno izlediğini yakalasam yasak değil mi yahu rezil olsun akıllansın, akıllansın bidaha yapamasın hiç acımam :)
alyans için ; aaa unutmuşum demeliydiniz benceKocamın aklına geldim sonunda arayıp nerde olduğumu sordu gelip alayım mı dedi istemem dedim altansını niye takmadın sabah dedi takmam gerwkmiyor dedim gerekmeyen ne niye gerekmiyor dedi . Her kadın onu seven ona değer veren bir adamın alyansını takmak ister ben karşımdaki için bi anlam ifade etmiyorsam alyansınıda takmam gerek yok dedim . İyi dedi kapattı .
Anlamazki ertesi gün yine takmaya zorlaralyans için ; aaa unutmuşum demeliydiniz bence
onun hareketlerine karşı misilleme yaptığınızı anlamamalı şu süre zarfında
çünkü şu an ona karşı verdiğiniz negatif tepkiler dahi onu ne kadar önemsediğinizin kanıtı olur
sadece sizin bazı kararlar aldığınızı hissettirin, ama açık açık söylemeyin
istikrarlı şekilde devan edeceksinizAnlamazki ertesi gün yine takmaya zorlar
ay defol git gerizekalı sen çok kaşınıyosun yeter artık de bu ne çok sinirlendim ya eşim benim istediğim bişeyi eri geçirdiğinde üzülüyorum kıyamıyo hemen yapıyo senınkı gibi olsa büyük konuşuyorum sanmasın kımse bıçaklarım onu yemin olsun.hayatımızı renklendirmemiz için bana zaman ayırmalı ama benimle gezmeli benimle oturmalı benimle birşeyler payşalmalı eşimi dışarı eğlenmeye götüremezsin tiyatroya gitmez konsere gitmez sahilde benle çay içmeye bile gitmiyor ayda yılda bir çıkarız dışarı ondada onun izlemek istediği bi sinema varsa ona . tiyatro bileti alırm ben gelmem der . dışarı çıkalım hava alaım derim yürümem der . ne yapalım dedim işim var der odasına gider . surat asarım tınlamaz
Boşanmayada yanaşmıyor ondan boşanamazmışsım asla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?