Kocamı anlayamıyorum.

Tam dayaklıkmış.

Bence şu günden itibaren onun istemediği ne varsa yap.
Sen iş çıkışı arkadaşlarınla buluş, haber verme eve 12 de gir.
Kahkahalarla telefonda konuş arkadaşlarınla.

Ses çıkardığında da kısa net söyle.
Ben kararlıyım ayrılmak istiyorum.
Aynı evde iki yabancı olmak istemiyorum.
Gencim, ağlar unuturum yeniden sever sevilirim.

Kusura bakma beni bu hale sen getirdin de.
Bu tutumu rahat 10 gün sürdür.

Gör değişimi ondan sonra.

Salak herif!

Isini degisse ne ki kafa ayni kafa olduktan sonra..
Evlilik denmez sizin bu iliskinize.esin sagolsun hayati zindan etmis sana..sen diyecegini demissin,duzelirse ne ala ki ben hic zannetmiyorum,düzelmesse de bu anlattiklarin bosanmak icin büyük sebepler bence.

Kızlarr bugün sabah kocamla tartıştık ben alyansımı takmıyorum diye kızdı ısrar etti takmadım . Onu taktığımda kalp kırgınlığım gecicekmi herşey değişcekmi sen gerçekden beni sevenilcekmisinde zırluyorsun dedim . Geçicek dedi ama içimden takmak gelmedi takmadım .

Sonra ban nankörsün sen dedi çıktı gitti evden bende hazırlanıp çıktım . Akşam sinemaya bilet aldım filme gittim 9 da aradı nerdedin dedi geç gelirim dedim sinemadayım kim var yanında dedi kimse yok dedim ne zaman bitcek film dedi 2. Yarı şimdi başladı dedim iyi hangi sinema dedi söyledim . Oraya geldi film bitince aldı beni eve gelfik birlikte gelirkende alyansımı getirmiş takayım diye . Sırf bunj. İçinmi geldin decim hayır seni almak için dedi bu sefer taktım eve grlincede hemdn çıkardım . Mutfakta az işim vardı onu yapıp yatak odasına geçtim kitap okumaya başladım oda salonda telefonuyla oynadı durdu .

Az önce yanıma geldi gilm seyredelim gel dedi bende kitap okuycam ben dedim . Oda ıslık çala çala mutfağa gidip içicek çerez hazırladı kendine . Hiç uörunda değilmiş gibi. Sonra gitti salona açtı filmini uzatıyormuyum doğru yoldamıyım

bence doğru yoldasın baksana teklifler yapmaya falan başlamış yani ben aynen devam derimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…