Kızlarr bugün sabah kocamla tartıştık ben alyansımı takmıyorum diye kızdı ısrar etti takmadım . Onu taktığımda kalp kırgınlığım gecicekmi herşey değişcekmi sen gerçekden beni sevenilcekmisinde zırluyorsun dedim . Geçicek dedi ama içimden takmak gelmedi takmadım .
Sonra ban nankörsün sen dedi çıktı gitti evden bende hazırlanıp çıktım . Akşam sinemaya bilet aldım filme gittim 9 da aradı nerdedin dedi geç gelirim dedim sinemadayım kim var yanında dedi kimse yok dedim ne zaman bitcek film dedi 2. Yarı şimdi başladı dedim iyi hangi sinema dedi söyledim . Oraya geldi film bitince aldı beni eve gelfik birlikte gelirkende alyansımı getirmiş takayım diye . Sırf bunj. İçinmi geldin decim hayır seni almak için dedi bu sefer taktım eve grlincede hemdn çıkardım . Mutfakta az işim vardı onu yapıp yatak odasına geçtim kitap okumaya başladım oda salonda telefonuyla oynadı durdu .
Az önce yanıma geldi gilm seyredelim gel dedi bende kitap okuycam ben dedim . Oda ıslık çala çala mutfağa gidip içicek çerez hazırladı kendine . Hiç uörunda değilmiş gibi. Sonra gitti salona açtı filmini uzatıyormuyum doğru yoldamıyım