• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamı anlayamıyorum.

Cogu boşan çekme yürümez demiş. Ben boyle dusunmuyorum. Bence esin evlilik psikolojisine girmiş yani korkusuna. Beraber yasarken ozgur hissediyordu ne de olsa istediği an cekipgidebilecegini biliyordu ama o imzayı attı ve ozgurluk korkusu basladı. Evlendikten sonra daha bi ozgur takılması cocuk istememesi de hep korkudan bence...

Yapmanız gereken onu hic sorgulamayın hicbişey sormayın, o ne kadar ilgiliyse siz de anca o kadar ilgilenin..bi süre umrunuzda olmasın, ayna gibi o nasılsa siz de oyle olun...esiniz değil de ev arkadası gibi olun ...sabredin bi süre sonra normale donecektir...

Ara verin. Biraz sizsiz kalsın.

Oldu paşam sen isteginle gez toz her seyi yap karina gelince onu giyme bunu giyme git orda uyu cilveli degilsin bilmem ne!

Bu adam haddini bilmeli ve sürünmeli kusura bakmayın.

Belki de bu zamana kadar su sitede yaptigim en sert yorumu bu konuya yaptim.

Cok sinirlendim.

İlk mesajı okuyunca adam monotonluktan sıkılmış heyecan arıyo gibi düşündüm ama sonraki mesajları okuyunca işim rengi değişti.boşanmanız en hayırlısı

verdiği kadarını ona vermelisiniz,fazlasını değil... aynı onun davrandığı şekilde davranın sorduğunda ise, sorunu kendinde aramasını söyleyin...ben olsam kocamı ahlak masasına şikayet ederim. Prno izlediğini yakalasam yasak değil mi yahu rezil olsun akıllansın, akıllansın bidaha yapamasın hiç acımam :)

verdiği kadarını ona vermelisiniz,fazlasını değil... aynı onun davrandığı şekilde davranın sorduğunda ise, sorunu kendinde aramasını söyleyin...ben olsam kocamı ahlak masasına şikayet ederim. Prno izlediğini yakalasam yasak değil mi yahu rezil olsun akıllansın, akıllansın bidaha yapamasın hiç acımam :)

ahahaha :-):KK9:
tatlım birileri de söylemis bak bence esinden bir süre ayrı kal, onun haberi olmadan bir arkadasına kalk git onda kal ya da ailene, yakın gördügün kim olursa.... evlenecek kadar seni kendine inandırmıs bir adam bu kadar ergenlikte kalmıs olamaz.... bir süre özlesin seni belli ki hic ayrı kalmamıssınız ayrıca esinizin de biraz psikolojik sorunları olusmus gibi belki tamamen kisisel birtakım sorunları vardır siz yanında olmayı denemissiniz simdi sadece biraz geri cekilin ve kendisi farkına varsın

merhaba eğer gerçekten seviyorsanız dış görünüşünüzde biraz değişiklik yapın saç yeni iç çamaşırı vs. eğer buna rağmen size bir ilgisi yoksa tabii her şey dış görünüş değil oturup konuşmayı deneseniz ve bir süre bekleyip bir değişiklik göremiyorsanız aklında muhtemelen başka biri olabilir.Tabii ki bu sizin hayatınız kararı siz verirsiniz o kişi siz daha iyi tanıyorsunuz ancak ekonomık bağımsızlığınız var ve böyle bir hayatı ne kadar sürdürebilirsiniz.Bu dünyaya bir kez geliyoruz. Hoşçakalın.

Kocamın aklına geldim sonunda arayıp nerde olduğumu sordu gelip alayım mı dedi istemem dedim altansını niye takmadın sabah dedi takmam gerwkmiyor dedim gerekmeyen ne niye gerekmiyor dedi . Her kadın onu seven ona değer veren bir adamın alyansını takmak ister ben karşımdaki için bi anlam ifade etmiyorsam alyansınıda takmam gerek yok dedim . İyi dedi kapattı .

Kocamın aklına geldim sonunda arayıp nerde olduğumu sordu gelip alayım mı dedi istemem dedim altansını niye takmadın sabah dedi takmam gerwkmiyor dedim gerekmeyen ne niye gerekmiyor dedi . Her kadın onu seven ona değer veren bir adamın alyansını takmak ister ben karşımdaki için bi anlam ifade etmiyorsam alyansınıda takmam gerek yok dedim . İyi dedi kapattı .
alyans için ; aaa unutmuşum demeliydiniz bence
onun hareketlerine karşı misilleme yaptığınızı anlamamalı şu süre zarfında
çünkü şu an ona karşı verdiğiniz negatif tepkiler dahi onu ne kadar önemsediğinizin kanıtı olur
sadece sizin bazı kararlar aldığınızı hissettirin, ama açık açık söylemeyin

alyans için ; aaa unutmuşum demeliydiniz bence
onun hareketlerine karşı misilleme yaptığınızı anlamamalı şu süre zarfında
çünkü şu an ona karşı verdiğiniz negatif tepkiler dahi onu ne kadar önemsediğinizin kanıtı olur
sadece sizin bazı kararlar aldığınızı hissettirin, ama açık açık söylemeyin
Anlamazki ertesi gün yine takmaya zorlar

Anlamazki ertesi gün yine takmaya zorlar
istikrarlı şekilde devan edeceksiniz
kendi kendinize bir hayat kurduğunuzu, bu şekilde de mutlu olacağınızı anlaması lazım
madem hayatınıza dahil olmak istemiyor, aranıza duvarlar örüyor, bu kez siz örün duvarları bakalım anlasın nasıl oluyormuş...

Nekadar zamandır bu işi yapıyor esiniz?5 yıl birlikte olup 3 yıl aynı evde yaşadığınız adamın özgür olmaya duskunlugunu hicmi anlamadiniz. Böyle şeyler pat diye olmaz ruhunda vardır zaten.birazda suç sizin adamı taniyamamissiniz.birde is saatleriniz bu şekilde olduğu sürece asla iletişim kuramazsiniz. Eşler birlikte yatıp kalkmalı birlikte yemek yemeli birlikte birseyler paylasmali ki bağ kurabilsin. Bu şekilde olursa aşkta biter cinsellikte evlilikte.

bu adam evlenmeden oncede boyleymis bacim. sen gorememissin. hamile kaldiysan tek badina kalmadin. bedelini niye tek basina odedin. boylesine hassas bi konuda yanliz birakan adamin evlenince boyle davranmasi normal. bence sizin bu denli guclu olmanizi cezalandiyo akli sira. tecavuze ugramis, hamile kalmis. kurtas olmus bi kadina gore tepkileriniz oldukca soğuk kanlı olmuş. Daha fazla kendine bunu yapma

ortada coluk cocuk yok daha neyi bekliyorsun. kolay kolay birine boşan demem ama arkadaşlarında söylediği gb ortada evlilik falan yok. siz resmen köle olmuşsunuz. hem çalışıyorsun hem eve geliyorsun yemeğini yap utusunu yap. bırak allah aşkına annesi misin? iyice totosunu kaldırmışsın adamın kendi özgüveninde yerlerde... boşanmıyorsanda kendine ceki düzen ver. seninde bi hayatın var. çık gez dolaş, kendine bak , madem özgürmüş o sende öylesin. ona muhtac değilsin. şimdi boşansan bi kaç sene sonra niye daha önce boşanmamışım ki diyeceksin. at şu sırtındaki yükü

Sorun esinizde acik ve net tiskindim vallahi boyle evlilik olmaz gelecegi yok gibi gozukuyor anlattiklarinizdan lutfen kendinizi bu kdr ezdirmeyin ona karsi eger gercekten bosanmak istiyorsaniz gidin davanizi acin bosanmak istemiyo olabilir ama boyle bi tiple omur gecmez

hayatımızı renklendirmemiz için bana zaman ayırmalı ama benimle gezmeli benimle oturmalı benimle birşeyler payşalmalı eşimi dışarı eğlenmeye götüremezsin tiyatroya gitmez konsere gitmez sahilde benle çay içmeye bile gitmiyor ayda yılda bir çıkarız dışarı ondada onun izlemek istediği bi sinema varsa ona . tiyatro bileti alırm ben gelmem der . dışarı çıkalım hava alaım derim yürümem der . ne yapalım dedim işim var der odasına gider . surat asarım tınlamaz
ay defol git gerizekalı sen çok kaşınıyosun yeter artık de bu ne çok sinirlendim ya eşim benim istediğim bişeyi eri geçirdiğinde üzülüyorum kıyamıyo hemen yapıyo senınkı gibi olsa büyük konuşuyorum sanmasın kımse bıçaklarım onu yemin olsun.

Back
X